sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Maailman paras yövoide


Pr-näyteMuistatteko vielä klassisen Ella Baché tomaattivoiteen? Nyt sarja lanseeraa uuden valkoisen tomaatin uutteeseen perustuvan yövoiteen, joka lupaa silottaa ja tasoittaa ihoa aktivoimalla ihosolujen uusiutumista. Mukana voiteessa on myös mm. ihoa kirkastavaa ja heleyttävää C-vitamiinia ja AHA-hedelmähappoja.

Crème Nuit Magistrale Blanc de Teint on todella voide minun makuuni, sillä sen ihotuntuma on vertaansa vailla. Ihana pehmeys ja sileys säilyy iholla koko yön aina aamuun saakka, joten tämän tehovoiteen jälkeen on edessä vain hyviä aamuja kun iho saa uutta hehkua ja sameus väistyy. Valkoisen tomaatin uute suojaa lisäksi ihoa valon haitallisilta vaikutuksilta kuten pigmenttiläiskiltä. Eli kyseessä on todellinen ihon kaunistaja.

Koostumus on sopivan täyteläinen, voide levittyy iholle hyvin. Tuoksu on hyvin mieto ja miellyttävän raikas. 50 ml:n purkillinen maksaa n. 69 euroa, mutta olen maksanut saman rahan ihan kiltisti useita kertoja Ellan voiteista, sillä koen saavani rahoilleni vastinetta, jota en välttämättä edes löydä muualta. 


Voiteen käyttö on helppoa, se levitetään iltaisin puhdistetulle iholle - kasvot, kaula, dekoltee. On kuitenkin hyvä muistaa, että voide on niin tehokas, että sitä suositellaan herkkäihoiselle 2-3 kertaa viikossa. Kannattaa siis olla tarkkana, jos on kuiva ja herkkäihoinen kuten minä. Lisäksi tarvitaan toki myös aurinkosuojallinen päivävoide.

Tämä Ellan yövoide on myynnissä Ella Baché kauneushoitoloissa ja lisäksi netissä täällä.1 kommentti: