Sivut

torstai 10. tammikuuta 2013

Paluu perusasioihin - APOBASEBlogissani tehdään aina välillä hyppy apteekkituotteiden puolelle. Näitä postauksia toivotaan minulta paljonNyt esittelen teille Apobase tuotteet. Ne sisältävät vain kaiken tarpeellisen. Perusvoiteiden tärkein tehtävä on ihon kosteuttaminen. Herkkäihoinen ja atoopikko saa perusvoiteista avun päivittäiseen ihonhoitoonsa. Parasta voiteissa on monikäyttöisyys, ne sopivat koko perheelle.

Abobase on kehittänyt rasvapitoisuudeltaan neljä erilaista voidetta. Kaikki Apobase-voiteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia. Testaamisessa ei käytetä eläinkokeita. Apobase on ollut myynnissä Suomessa jo 40 vuotta.

1.Apobase Hydrogel on rasvaton glyseriinipohjainen geeli, joka on tarkoitettu ihon pikakosteutukseen. Se imeytyy nopeasti. Herneen kokoinen pisara riittää käsien kosteutukseen.
Suositellaan: Rasvaiselle, seka- ja akneiholle kosteustasapainon ylläpitämiseen. Päivävoiteeksi ja meikinalusvoiteeksi rasvaiselle iholle. Parranajon jälkeen ja karvaiselle ihoalueille.
Huom: Voide sisältää pantenolia, joka lievittää ihoärsytystä esim ihon palamisen, parranajon tai hyönteisten puremien yhteydessä.

2.Apobase Lotion on kevyt voide, jonka rasvapitoisuus on 20%.
Sopii käytettäväksi mm. meikinpoistoon, parranajon jälkeen, taiveihottumaan, auringonoton jälkeen ja voidepesuun saippuapesun sijaan.

Apobase Creme

3.Apobase Creme on keskirasvainen perusvoide. Sen rasvapitoisuus on 30%. Voide sopii kuivalle ja herkälle iholle ylläpitämään riittävää kosteutta koko vartalolla. 

Käytän voidetta koko vartalolle itselleni ja lapsilleni. Se on myös loistava käsivoiteena. Voide sopii myös hyvin esim. lapsille taive- ja vaippaihottuman hoitoon sekä jokapäiväiseen ihonhoitoon atoopikoille ja allergista ihottumaa sairastaville.
  Apobase Oily Creme

  4.Apobase Oily Creme on täyteläinen voide erittäin kuivalle iholle. Sen rasvapitoisuus on 60%. Voide imeytyy nopeasti korkeasta rasvapitoisuudesta huolimatta. Voidetta on mukava käyttää ja lisätä päivän aikana.

  Käytän tätä voidetta kuiviin kantapäihini. Se pehmentää jalkojen kovettumia. Tämä voide tuo avun myös halkeileville käsille. Voidetta voi käyttää erittäin kuivalla iholla koko vartalolle. Loistava vaativan ihon voide.

  Apobase tuotteet ovat minulle tuttuja jo vuosien takaa. Lapsiperheen äitinä käännyn usein varsinkin Apobase Cremen ja Oily Cremen puoleen. Näitä saa nyt myös kätevissä pumppupulloissa. Tuotteet ovat edullisia ja koko perheelle sopivia.

  Kuuluuko Apobase teidän vakiovarusteisiinne?

  Apobasen nettisivut löydät täältä ja fb-sivut täältä.

  9 kommenttia:

  1. sininen base kuului aiakasemmin, mutta aqualan sarjan tuotteet korvasi ne. Niin paljon parempia minusta..vaikka kyllä juuri otetun tatuoinnin rasvaukseen ei ole sinisen abobasen voittanutta.

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Meillä on käytössä Aqualan L sekä Apobase Creme ja Oily Creme. Aqualan L sopii erittäin hyvin voidepesuun.
    Kiitos vinkistä. Apobase Creme sopii siis myös tatuoinnin jälkihoitona :)

    Poista
   2. ja parhaiten miun mielestä. seitsemän kuvaa itellä eripuolella kehoa ja aina se vaan pakottaa lopulta apteekkiin ostamaan basea..on se niin hyvä siinä hommassa..

    Poista
  2. Tuttu tuote, joka on päässyt unohtumaan. Tutustuin siihen aikoinaan, kun äidilläni kädet herkistyivät niin pahaksi, että hän joutui luopumaan silloisesta työstään ja Abobase oli siihen aikaan ainoa tuote, jolla hän pystyi käsiään hoitamaan. Vieläkin löytyy hänen kaapistaan. Pitäisikin oikeastaan kokeilla uudestaan esim. meikinpoistoon. On myös edullinen tuote. Kiitti vinkistä!
   Mukavaa torstaipäivää!

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Meikinpoistoon sopii näistä parhaiten Apobase Lotion. Palaan Apobase tuotteiden pariin aina uudelleen :)

    Poista
  3. Perusvoidetta, kun joskus kaipaa, tätä voisi harkita. Itse olen käyttänyt apteekin rasvoista lähinnä vain Aqualan L:ää. Sitä olen laittanut kuivaan päänahkaan (yöksi), rasvannut kasvoja ja koko vartaloa sekä käyttänyt meikinpoistoon. Kiva tietää, että Abobase tekee saman ja vaihtoehtojakin rasvaisuuden osalta löytyy. t. akne-atoopikko ;)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Irina,
    Kokeile ihmeessä Apobase tuotteita. Apobase Lotion sopii meikinpoistoon ja kuivaan päänahkaan. Vartalolle sopii Creme. Ja ihottumakohtiin Oily Creme. Apobase tuoteet ovat monikäyttöisiä.. Niin ja vaihtoehtoja löytyy :)

    t. kuiva- ja herkkäihoinen ;)

    Poista
  4. hydrogelin vois ostaa seuraavaks!

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Ajattelin ostaa Hydrogelin viimeistään kesäksi. Se rauhoittaa hyttysen puremia ja sopii auringonoton jälkeen käytettäväksi.

    Poista