Sivut

tiistai 29. tammikuuta 2013

RefectoCil BeautyLash Eyelash Growth BoosterOlin jo hyväksynyt ripsieni hyvin vaatimattoman pituuden. Mutta kun minulle tarjoutui mahdollisuus antaa ripsilleni kasvuvoimaa, en voinut vastustaa kiusausta. Voiko olemattomasta saada näyttävän vain hyvin pienellä työllä? Kuulostaa mahdottomalta, mutta hyvin houkuttelevalta.  

Ripsiseerumeita on tullut markkinoille tiuhaan tahtiin. Osa niistä on saanut osakseen negatiivista julkisuutta.  En halua uhrata silmieni terveyttä ripsieni vuoksi. Suostun käyttämään vain turvallista tuotetta. BeautyLash Eyelash Growth Booster täytti vaatimukseni. Tuote on valmistettu Itävallassa tiukkojen EU-säännösten mukaisesti ja on myös silmälääkäreiden testaama.

Lisäys 14.2.13

BeautyLash sisältää black sea rod oil:a, jota saadaan Plexaura homomalla-korallista. Kyseinen koralli sisältää prostaglandiini A:ta. Valmistaja vakuuttaa, että BeautyLash ei sisällä prostamideja. Prostamidit ovat synteettisiä aineita, jotka muistuttavat rakenteeltaan ja joiltain osin myös vaikutuksiltaan prostaglandiineja. Prostaglandiinit eivät kuitenkaan ole ripsiseerumikohun aihauttajia. Kohu on noussut synteettisesti valmistetuista prostaglandiinianalogeista, joita käytetään mm. silmänpainelääkkeenä. Valmistaja ottaa siis kantaa vain synteettisiin prostaglandiineihin, ei luonnonaineisiin.

 INCI: AQUA, SODIUM, HYALURONATE, PHENETHYL, CAFFEATE, BLACK SEA ROD OIL, PANTHENOL, BIOTIN, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROLYZED GLYOSAMINOGLYCANS, C12-15, ALKYL BENZOATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, ALCOHOL DENAT., PHENOXYETHANOL.


Beauty Lash lupaa tuoda avun:
- omien ripsien kasvattamiseen
- vaihtoehdoksi ripsien pidennykselle
- tuomaan näyttävyyttä ripsipermanenttiin
- auttamaan pidennettyjä ripsiä pysymään kauemmin


Siis vahvuutta, tuuheutta ja pituutta. 6-8 viikon jälkeen ripset voivat olla jopa 75% pidemmät. Karibian koralli (Plexaura Homomalla) auttaa karvaa pysymään pidempään ja siten kasvamaan pidemmäksi.  Ripsien normaali elinkaari on noin 90 vuorokautta, tuote pyrkii siis pidentämään normaalia kasvuvaihetta niin, että ripset ehtivät kasvamaan pidemmiksi.Lähtötilanne vko 0

Vko 7

Lähtötilanteen karu totuus paljastui minulle millimetripaperin avulla. Suurin osa ripsistäni oli hentoja ja noin 5mm pituisia.

Laitoin seerumin yläripsieni juureen eyelinerin tapaan iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Seitsemän viikon testijaksoon mahtui muutama unohdus. Ripsiseerumi tuntui parina ensimmäisen päivänä kihelmöivän ihollani hieman, mutta tunne hävisi nopeasti. Seerumi sai luomeni alussa myös punoittamaan. Kihelmöinti tai punoitus eivät kuitenkaan olleet niin häiritseviä, että olisin edes harkinnut seerumin käytön lopettamista. En huomannut muutoksia ripsissäni ensimmäisen kuukauden aikana.

Viikko 7 näyttää hyvältä. Ripseni ovat selvästi tuuheutuneet ja vahvistuneet. Keskipituus on kasvanut noin 2-3mm. Tulos on merkittävä. Ripsiväriä levittässäni huomaan muutoksen tapahtuneen. Ripseni heräsivät seerumin käyttöön varsin hitaasti, joten jatkan tuotteen käyttöä. Palaan asiaan, jos muutosta vielä tapahtuu. Hylsyssä on tuotetta 4ml, joka riittää noin viiden kuukauden käyttöön.

BeautyLash on toimiva ja turvallinen tuote, jota voin suositella. Seerumi vaikuttaa ripsien juuressa, sitä ei laiteta silmän sisäpuolelle. Tuotteen avulla saa kauniit ja luonnolliset ripset. On yksilöllistä, kuinka pitkäksi tai tuuheaksi ripset kasvavat. Sain hyvin pienellä työllä näyttävyyttä hentoihin ripsiini. 

En kuitenkaan suosittele ripsiseerumin käyttöä hyvin herkille silmille. Tuote sisältää vaikuttavana aineena korallista saatavaa prostaglandiini A:ta, joka on siis luonnonaine. Lopullinen harkinta tuotteen käytöstä jää käyttäjälle itselleen. Minä käytän seerumini loppuun, koska en ole havainnut tuotteen aiheuttavan  haittoja. Todennäköisesti pidän taukoa ennen seuraavan hankkimista. Kovin pitkää yhtäjaksoista käyttöä en suosittele.
BeautyLash maksaa noin 135e. 

Jälleenmyyjät löydät täältä.

* Sain tuotteen blogiyhteistyön kautta

28 kommenttia:

 1. Kiinnostava tuote tosiaan! Mulla oli kanssa juurikin ripsipostausta blogissa, jos kiinnostaa. Käytin itse Mavalan Double-Lashia (en tiedä onko se nimeltään ripsiseerumi vai joku muu, mutta ripsille kuitenkin). http://korukynsilla.blogspot.fi/2013/01/mavala-double-lash-vk-4.html
  Mun kuvat ei ole yhtä laadukkaat kuin sulla, mutta ripset on kyllä tuuheentuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Käyn lukemassa postauksesi.

   Ripsieni kuvaaminen oli todella haastavaa. Millimetripaperi putosi moneen kertaan. Onneksi sain ihan kelvolliset kuvat otettua. Tuuheutta ja pituutta tuli selvästi lisää :)

   Poista
  2. No sanos muuta! Itse kuvasin iPhonella, koska siinä saa kameran käännettyä niin, että näkee näytöltä mitä kuvaa. Sillä ei kuitenkaan saanut kovin hääppöisiä kuvia laadultaan :/ Kunnon kamera olis ollut parempi, mutta eihän sitä voi enää kesken testin vaihtaa, koska muuten kuvat ei ole vertailukelpoisia :D

   Poista
  3. Laitoin muuten ton sun kysymän Mavalan inci-listan tuonne mun blogin kommentteihin. Aattelin ilmottaa, jos et sattunut huomaamaan :) Valitettavasti itse en oikein osaa sitä tulkita.

   Poista
 2. melekosen mielenkiinotonen tuote..mitähän tollanen noin suurinpiirtein maksaa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuote maksaa n. 135 euroa. Se riittää noin viiden kuukauden käyttöön.

   Poista
  2. joo..ehkäpä minä tyydyn kattelemaan näitä ripsiäni ihan vain näin..just tänään tein postauksen hinnan korotuksista. käys kurki..

   Poista
  3. Kävin jo lukemassa. Oli aika hurjaa luettavaa. Hienoa, että seuraat hintoja myös ruokakaupassa :)

   Poista
 3. Todella havainnolliset, hyvät kuvat! :)

  Kiva kun pidät esillä myös tuota ripsiseerumien turvallisuuutta. Itse olen tosi huolissani siitä, kuinka huolettomasti niitä prostaglandiinijohdannaisia sisältäviä tuotteita käytellään. Hienoa kun on muitakin vaihtoehtoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripsiseerumeiden käyttö on todellakin ollut huoletonta. Osa seerumeista tekee jopa pysyvän haitan silmään. Onneksi markkinoille on tullut vaihtoehtoja :)

   Poista
 4. No jopas jotakin! Minäkin huomasin eron!Nyt koukutit minut tuohon tuotteeseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ero on huomattava. Elämäni ensimmäistä kertaa voin sanoa omistavani kauniit ripset. Tulos on myös hyvin pysyvä. Iloa riittää moneksi kuukaudeksi. Parin kuukauden käytön jälkeen voi harventaa seerumin käyttöä muutamaan kertaan viikossa.

   Poista
 5. Olen myös käyttänyt samaa tuotetta 3 viikkoa, ei vielä muutoksia. hinta oli 100 euroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutokset alkavat näkyä kuuden viikon kohdalla. Hinta vaihtelee ostopaikasta riippuen.

   Poista
  2. Mistä löysit tuohon 100€ hintaan?

   Poista
  3. Kiitos kivasta blogista, itse olen ostanut Beutylashia kampaamokauppa.com nettikaupasta satasella.

   Poista
 6. Otin BeutyLashin käyttöön pari päivää sitten, ja tein aiheesta postauksen omaan blogiini. Kun tein vähän selvitystyötä, selvisi että vaikuttava aine tässä on nimenomaan prostaglandiini. Suoraan korallista, eli siis täysin luonnonmukainen, mutta prostaglandiini joka tapauksessa. En sitten tiedä, onko luonnosta tullut prostaglandiini yhtään sen turvallisempi kuin synteettisesti valmistettu johdannainen, mutta vähän huijattu olo tuli kuitenkin BeautyLashin mainostuksen perusteella. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Juille. Selvitän asiaa.

   Poista
  2. Sain selville seuraavaa:

   Korallista saatava black sea rod oil sisältää prostaglandiini A:ta, joka on siis luonnonmukainen aine. BeautyLash ei sisällä prostamideja, jotka ovat synteettisiä aineita. Kohu on noussut synteettisesti valmistetuista prostaglandiinianalogeista, joita käytetään mm. silmänpainelääkkeenä. Ne ovat molekyylejä, jotka sitoutuvat prostaglandiini-reseptoriin. BeautyLash ei sisällä näitä synteettisiä aineita, jotka ovat jo aiheuttaneet joidenkin ripsiseerumien markkinoiltavedon mm. USA:ssa ja Ruotsissa.
   Poista
  3. Tämän tuotteenkin takia siis ilmeisesti tuhotaan korallia? Vai milläköhän menetelmällä sitä prostaglandiinia siitä otetaan. Eikö kenelläkään muulla tullut mieleen tämä luonnon näkökulma. Koralli on kallisarvoista ja se kasvaa todella hitaasti. Taitaa jäädä siis ripsiseerumit ainakin itsellä ostamatta..

   Poista
 7. Ninni onko sinulla uutta kuvaa ripsistä, onko tullut kasvua?

  VastaaPoista
 8. Käytin tuota Refoctocilin seerumia puolisen vuotta. Aluksi tuntui luomilla pientä kihelmöintiä joka meni ohi n. viikossa. Nyt puolen vuoden jälkeen silmäluomet on niin herkkänä kyseiselle aineelle, että ovat järkyttävän turvoksissa ja punaisen kutisevat, jos sitä illalla laittaa ripsien juureen. Ripset kyllä pidentyivät selvästi jo parin viikon käytön jälkeen. Joku erehtyi jopa luulemaan että olin laitattanut pidennykset. Eli tehokas aine tosiaan, ja maksoin muuten 75€/ kpl kun tilattiin kuuden kappaleen satsi kavereiden kanssa parturitukku Niccalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Kiitos tiedosta. Tämä oli tärkeä tieto, se vahvisti käsitystäni siitä ettei seerumia kannata käyttää pitkiä aikoja ilman taukoa. Itse käytin seerumia yhteen menoon noin 3-4kk. Tulos säilyi vielä vielä kuukausia tuotteen lopettamisen jälkeen (ripsen normaali elinkaari on 90 vuorokautta). En herkistynyt aineelle.

   Harmi, että sinä herkistyit. Toivottavasti saat nauttia pitkistä ripsistä vielä kuukausia :)

   Poista
 9. Käytätkö vielä samaa seerumia?

  VastaaPoista
 10. Hei! Olisi kiva tietää mitä tapahtui kun lopetit käytön? Tippuivatko ripset kokonaan tai jotain hurjaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Kaikki oli aivan kuin ennen seerumin käyttöä :)

   Poista