Sivut

perjantai 15. maaliskuuta 2013

DERMALOGICA Skinperfect Primer


Dermalogica kasvohoito sai minut vakuuttuneeksi siitä, että tuotteet sopivat iholleni hyvin. Hoidon päätteksi kasvoilleni levitettiin Skinperfect Primer, joka tuntui ja näytti hyvältä. Kiinnostukseni heräsi ja halusin tutkia tarkemmin tätä ihmeellistä ainetta. Edes korkea hinta (75e) ei saanut minua perääntymään, tämä oli PAKKO saada. Tätä on myös laajasti hehkutettu maailmalla.

Dermalogica kuvaa tuotetta näin:

"Tehopohjuste, joka häivyttää juonteita, kirkastaa ja pohjustaa ihoa. Samettiset silikonit tasoittavat ihon pintaa. Neutraali sävy tasoittaa ihonsävyä, ihosta tulee säteilevän heleä. Peptidit ja AGE Smart® -tehoaineet kiinteyttävät ja suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja ihon ikääntymiseltä. Fysikaalinen aurinkosuoja ehkäisee UV-valon aiheuttamia ihovaurioita. Voit käyttää tehopohjustetta ilman meikkiä, jolloin se heleyttää ja tasoittaa ihonsävyä. Levitä tehopohjuste ennen meikkiä, jolloin meikistä tulee tasaisempi ja pysyvämpi. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita."

Oma testini:
Primer on pakattu kapeaan ja pitkään tuubiin, jossa ainetta on 22ml. Voide koostumukseltaan paksua, samettista ja aavistuksen jauhoista. Siinä on vaalean beige värisävy. Voiteen tuoksu on hyvin kevyt ja miellyttävä. Tuote sisältää aurinkosuojakertoimen 30.

Laitan primerin aamulla päivävoiteeni päälle. Herneenkokoinen pisara riittää koko kasvojeni (+ kaula) alueelle. Voide levittyy kasvoilleni tasaisesti sormin liuttamalla. Arkipäivisin käytän primeria sellaisenaan ilman meikkivoidetta. Primer jättää iholleni tasaisen, heleän ja kevyesti peittävän pinnan, joka sopii hyvin päivämeikiksi. Toisaalta tämä sopii myös meikkivoiteen alle, se parantaa meikkivoiteen pysyvyyttä. 

Primer sisältää mm. titaani- ja sinkkioksidia, jotka antavat fysikaalista aurinkosuojaa. Aurinkosuoja muodostuu vain näistä kahdesta. Ihoa silottavat silikonit on käsitelty niin, etteivät ne tuki ihon pintaa. Helmijauhe ja luonnon maamineraalit antavat tuotteelle neutraalin ja heleän sävyn. Inci löytyy täältä.

Lopputuloksena voisin todeta, että maksoin tuotteesta paljon, mutta en kadu ostostani. Primer suojaa, silottaa, kiinnittää, peittää ja antaa iholleni hehkua. Tuote saa suositukseni.

Jos tuote jäi kiinnostamaan, katso myös Dermalogican nettisivut tästä. Sieltä löytyy mm. video, joka kannattaa katsoa. Dermalogica jälleenmyyjät löydät tästä.
 4 kommenttia:

 1. Kävin Dermalogica hoidossa viikko sitten ja olen siitä saakka noudattanut merkin ihonhoitorutiinia. Tykkään merkin tuotteista tosi paljon jopa tuoksua myöten ja uskoisin, että ihonkuntoon on myös pikkuhiljaa tulossa muutosta. Ainakin se vaikuttaa tasaisemmalta ja helpommin meikattavalta.

  Esittelemäsi Primer jäi ostamatta viimeksi sillä mukaan tarttui perusihonpuhdistustuotteet ja kosteusvoiteet. Sain kuitenkin näytteet primeristä ja olen kyllä tykännyt siitä. Uskoisin, että sijoitan siihen seuraavan hoitokerran yhteydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eiko,
   Hienoa, että ostit Dermalogicaa myös kotihoitoon. Minulla on aika monta testiä menossa, joten en voinut keskittyä vain tähän sarjaan. Skinperfect primer sopi kuitenkin hyvin yhteen jo käyttämieni tuotteiden kanssa. Ajattelin tutustua merkin tuotteisiin vähitellen. Näytteitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää :)

   Poista
 2. Kiitos, tätä arvostelua odottelinkin! :) Kyllä vaan tekisi mieli entistä enemmän tämä hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kallein ostamani tuote pitkään aikaan. Se on ollut ahkerassa käytössä. Olen käyttänyt sitä lähes aina ilman meikkivoidetta. Toisaalta esim. Lancomen Teint Visionnaire + Skinperfect primer yhdistelmä tuntuu aavistuksen liian tuhdilta iholleni. Kannattaa testata primer ennen ostopäätöstä. Onneksi sain testata tämän suoraan kasvoilleni, sekä kädelleni ennen kuin tuhlasin tuon järkyttävän suuren rahamäärän :)

   Poista