Sivut

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hyvästit sukkahousuille


Alkukesästä sääreni näyttävät vitivalkoisilta. Ne suorastaan hohtavat valkoisuuttaan. Valkoisissa säärissä näkyvät paremmin myös mustelmat ja verisuonet. Ei kiva. Tavallisena arkipäivänä asia ei kiusaa minua, mutta kesäjuhlissa kyllä.


Sain testiini ARTDECO Spray on Leg Foundation uutuuden, jollaista en edes ajatellut tarvitsevani. Muutama testikerta kuitenkin on osoittanut, että tuote toimii ja tuo kauneutta sääriini. On pakko myöntää, että päivettynyt sääri näyttää paremmalta kun kanankoipi :)

Kyseessä on siis meikki, joka suihkutetaan iholle päivetystä tuomaan. Spray on leg häivyttää piiloon myös ikävät mustelmat ja verisuonet. Pulloa ravistetaan ja aine suihkutetaan iholle. Tykkään käsitellä yhden säären kerrallaan, näin aine ei ehdi kuivua liikaa. Levitän lopuksi meikin käsillä nopeasti tasaiseksi. Lopputulos on ollut joka kerta yllättävän tasainen ja kestävä. Aine lähtee pois iholta vasta suihkussa kunnon saippuapesulla.

Ennen testiä epäilin tuotteen sotkevan valkoiset vaatteeni ruskeiksi, mutta tuote ei sotkenut tai tahrannut. Se pysyi kauniin mattapintaisena juuri siellä missä pitikin eli säärissäni. Kun hankasin ihoni todella kovaa, sain aavistuksen väriä irtoamaan kuivaan paperiin.

Artdeco Spray on Leg Foundation oli..
 • helppokäyttöinen
 • pitkäkestoinen
 • nopeasti kuivuva
 • peittävä
 • luonnollinen
 • yllättävä  
 • siisti 


Värisävyt? 
Sand, Sun Tan ja Desert. Minulla oli testissä Sun Tan, joka sulautui valkoisiin sääriini yllättävän hyvin, vaikka paras sävy olisi luultavasti ollut vaaleampi Sand.

Hinta?
25€/100ml. Hinta on varsin kohtuullinen, sillä hinta-laatusuhde on hyvä.

Huom:
Spray on Leg on meikkisuihke, se ei suojaa auringolta. Levitä siis alle aurinkosuoja.

Mistä?
Artdeco jälleenmyyjät löydät täältä.
* Tuote saatu blogin kautta


8 kommenttia:

 1. Oi, tuota pitääkin testata. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taija,

   Spray on Leg oli jopa helppokäyttöisempi kuin itseruskettavat voiteet, sillä päivetystä ei tarvinnut odotella :)

   Poista
 2. Olipas kiva ja ajankohtainen postaus! Kaunista jälkeä tuli, taidan tuota itsekin testata, kiitos vinkistä! :)
  - Inka

  VastaaPoista
 3. Millainen suihkepää pullossa on, oliko jalkojen lisäksi myös kylpyhuone kauniin ruskea? ;) Täällä myös kalkkunajalka ilmoittautuu ja kaiken lisäksi olen ihan hiljattain innostunut kovasti ARTDECOn tuotteista. Match made in heaven? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Salla,

   Tätä olisi varmaan ollut hyvä suihkia kylpyhuoneessa, mutta minä suihkin menemään missä milloinkin (jopa olohuoneessa). Kyseessä on spray-pullo, jonka saa aika hyvin suunnattua kohteeseen. En huomannut sotkevani.. ja toimitusta ihmettelemään tullut kissakin oli jo valmiiksi ruskea :). Lopuksi levitys käsin, jotta jälki on tasaista :)

   Poista
  2. Hih, meilläkin on molemmat koirat ruskeita, joten sopisi suihke siis tännekin :)

   Poista