Sivut

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Livbox kesäkuuLivbox on ilahduttanut minua nyt kuusi kertaa. Puoli vuotta kestänyt tilaukseni seikkailuni on ollut yllättävä, mielenkiintoinen ja jännittävä. Jokainen lähetys on tuonut mukanaan suuria tunteita ja paljon keskustelua. Nostan kesähattua upealle Livbox tiimille, joka taikoo mahtavia paketteja kerta toisensa jälkeen. On kunnioitettavaa yrittää miellyttää valtavaa naisjoukkoa, joka koostuu erilaisista persoonista ja mieltymyksistä. Joukosta kuuluu joka kerta kitinää, mutinaa ja riemunkiljahduksia.
Livbox kesäkuu näyttää ajankohtaiselta, sillä se sisältää kaksi aurinkotuotetta, joista kumpikaan ei ole minulle tuttu. Cliniderm Active Defence Sun Face Cream SK 15 on tarkoitettu suojaksi kasvoille. Sebamed After Sun taas hellii ihoa auringonoton jälkeen. Otan nämä kaksi lämmöllä vastaan kosmetiikkatestiin :)


Lähetys sisälsi myös Clarins Instant Light Lip Perfector -huulivoiteen ja edullisen Depend kynsilakan. Käytän paljon huulikiiltoja, joten oli mukava saada yksi huulikiilto lisää :)


Laatikon pohjalta löytyi myös kaksi pikkutuubia, OLAY päivävoide ja Clarins BB-voide, jotka testaan mielelläni.

Minun tilaukseni siis päättyy, mutta toivotan onnea Livboxille. Ehkä tapaamme vielä joskus.  Ha haa, uskooko joku ihan oikeasti, että pysyn kauan erossa Livboxin tuomasta ilosta ja jännityksestä?

* Olen tilannut Livboxit itse.

4 kommenttia:

 1. Mä luulen, että ennen kuin ens kuun boxi tulee olet jo jatkanut :D
  Mulla taisi ola presiis sama koostumus omassa paketissani - ja olen oikein tyytyväinen....ja yhtä tyytyväinen siihen, että näillä näkymin vasta lokakuussa päättyy oma tilaus, jos silloinkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livbox koukuttaa ja ilman on vaikea olla edes yhtä kuukautta. Nytkin paketti oli pullollaan kaikkea kivaa ja tarpeellista. Saa nähdä pystynkö pitämään näppini erossa tilaussivulta :)

   Poista
 2. Olet kyllä siinä oikeassa, että Livbox aiheuttaa kyllä varmasti tunteita. Ja se tässä se suola onkin. Välillä kiljutaan riemusta ja välillä harmitellaan huonoa tuuria.

  Tällä kertaa mielestäni tuotteet oli aika hyvin valittu eli tuli sitten mitä tahansa yhdeksästä tuotteesta, löytyy varmasti mieluisia joukosta kaikille. Oma boxini sisälsi neljä samaa tuotetta kuin sinulla - Sebamed After Sun (ehdoton suosikkini tässä boxissa), Clarinsin BB-voiteen, Olayn päivävoiteen ja Depend kynsilakan. Kynsilakan väri vain oli vaalenvihreä ja jää minulta kyllä käyttämättä (testasin jo, sävy ei miellyttänyt minua). Lisäksi minulla oli Piz Buin -aurinkovoide ja MSCHIC -poskipunan, joita testaan mielelläni. Tällä kertaa minun boxini sisälsi enemmän riemunkiljahduksia kuin pettymyksiä.

  Jään mielenkiinnolla odottamaan, maltatko elää ilman livboxia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taru :)

   On pakko tunnustaa, että kävin jo Livboxin sivuilla uusi tilaus mielessäni ;).

   Kiva, että sait MSCHIC -poskipunan. Se näyttää hyvältä, olisin ottanut sen mielelläni. Näyttää siltä, että kaikki saivat jotain käytettävää. Onnistunut Livbox siis.

   Poista