sunnuntai 29. syyskuuta 2013

HuulimeikkivillitysJoku omistaa tsiljoona luomiväripalettia, kynsilakkaa tai kenkäparia. Minun heikko kohtani ovat huulimeikit. Niitä on kertynyt hmm.. muutamia kymmeniä. Aina tuntuu löytyvän joku uusi kiva sävy, joka minulta vielä puuttuu. Olen erityisesti lämpimien sävyjen perään. Viimeisin villitykseni ovat - huulia ihanasti hoitavat - luonnonkosmetiikan punat. Tällä hetkellä silmää miellyttää kaikkein eniten kesällä ostamani Benecos (kuvissa), Hauschkan uudet kiiltopunat, Lavera ja Zuii Organic (josta on tulossa juttua myöhemmin). Kannattaa muuten käyttää luonnonkosmetiikan huulipunia etenkin talvella, jolloin huulet kuivuvat ja rohtuvat kaikkein eniten.Benecos Soft Coral


Syyskuussa en ole ostanut yhtään uutta huulimeikkiä. Sen sijaan olen ostanut kaksi muuta juttua. Ehdin napata suoraan Stockmannin hyllystä upean Isadora Highlands-luomiväripaletin, joka myytiin nopeasti loppuun. Ihanainen Salla esitteli tänään blogissaan hienon tällä paletilla tehdyn pikameikin, joka kannattaa kurkata.  DiorShow Maximizer piti myös ostaa Sokokselta -15%. Molemmat tulivat tarpeeseen. Kosmetiikkaan kului siis syyskuussa vaivaiset 55 euroaVaatteita on sen sijaan tullut ostettua aika paljon koko perheelle. 

Benecos ja Lavera huulipunia myy mm. Hyvinvoinnin tavaratalo täällä.


Kivaa alkavaa viikkoa kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Huh, suorastaan uskomattoman hyvä suoritus käyttää vain 55 euroa kosmetiikkaan koko kuukautena! :O Pystyisinpä itsekin tuohon joskus. Pitäisikö yrittää..? Ei ihan vielä pysty. Mun on pitänyt mennä vaateostoksille jo pari kuukautta, mutta aina ne rahat kerkeävät huveta meikkeihin :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut nuuka koko syyskuun kosmetiikan suhteen, mutta vaatteita olen ostanut valtavan määrän. Elokuussa taas innostuin ostamaan alehintaista kosmetiikkaa suuren määrän, niitä käytän pitkään. Niin.. sinultahan löytyy ne kaikki aivan mahtavat luomiväripaletit, joiden perään myös haikailen :)

   Poista
 2. Jes, odotan innolla kommenttejasi Zuiin punista! Itselläni on ollut tässä testissä Lancômen puna, joka on ihan kiva, mutta ei vedä vertoja Zuiille. Itse pidin ennen paljon juuri lämpöisistä sävyistä, mutta iän myötä kirkkaammat ovat valloittaneet tilaa, ne saavat näyttämään kasvot nuoremmalta ja hampaat valkoisemmilta. :) Jotenkin kirkkaalla punalla saa kunnon faceliftin aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kirkkaat punat hävittävät hampaiden keltaisuuden pois. En vaan osaa käyttää niitä arkisin. Nuorena käytin kirkkaita punia ja nyt taas lämpimiä, kun pitäisi olla toisin päin. Täytyy opetella kunnon huulipuna facelift vielä ennen mummoikää :)

   Kyllä Zuii aina Lancômen voittaa :D

   Poista
 3. Ihana Ninni <3

  Täällä muuten toinen huulipunafriikahtanut...nimimerkki taas tänään ostin yhden uuden ;)

  VastaaPoista