Sivut

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Katoavia näppylöitäOlen saanut blogiini uuden testihenkilön. Tämä henkilö on komea, suorapuheinen, ajoittain äksy ja minulle hyvin rakas. Ei, kyseessä ei ole mieheni, vaan 13-vuotias poikani. Hänen ihonsa muuttui alkukesästä epäpuhtaaksi eli tulehtuneeksi ja näppyläiseksi. Muutos oli nopea ja se hämmensi poikaa kovin.

Kirjoitin helmikuussa Dr.R.A. Eckstein Azulen Paste -jutun. En voinut testata tuotetta omalle iholleni, joten juttu jäi pelkäksi esittelyksi. Toukokuussa olin kuitenkin jo tilanteessa, jossa Azulen Paste pääsi meillä tosi toimiin.

Homma toimii meillä yleensä niin, että poika pesee ensin kasvonsa puhdistusmaidolla tai -geelillä (iltaisin). Sen jälkeen kasvojen epäpuhtaat kohdat pyyhitään läpi Dr.R.A. Eckstein Hamamelis Lotion -kasvovedellä. Lopuksi levitetään Azulen Paste tulehtuneiden ihoalueiden paikallishoidoksi (eli suoraan näppylöiden päälle). Aamulla tulehduspesäkkeet ovat jo rauhoittuneet, osa niistä on jopa hävinnyt kokonaan. Azulen Paste on kiitettävän tehokas. Katoavia näppylöitä on ollut mukava yhdessä ihmetellä :)

Palataan vielä helmikuiseen Azulen Paste -kirjoitukseeni ainesosien suhteen:

Perubalsami ja iktammoli nopeuttavat ihon uusiutumista ja paranemista. Kamomillaöljy (sisältää atsuleenia ja bisabololia) rauhoittaa erilaisia tulehduksia. A-vitamiini nopeuttaa ihon uusiutumista. E-vitamiini vilkastuttaa pintaverenkiertoa eli nopeuttaa ihon uusiutumista. Allantoiini rauhoittaa ihoa ja ehkäisee arpien muodostumista. Korkea rasvahappopitoisuus vahvistaa ihon tervettä bakteerikantaa. Lisäksi tuote sisältää sinkkioksidia sekä B1-, B2- ja B6- vitamiineja.Kasvovesi?
Hamamelis Lotion on supistava ja desinfioiva kasvovesi epäpuhtaan,
suurihuokoisen, akne- ja seborrea-ihon paikallishoitoon
. Sen suhteellisen korkea alkoholipitoisuus (26,5 %) takaa kasvoveden desinfioivan ja parantavan vaikutuksen.

Hamamelis Lotion inci? 
Hamamelisuute, kamferi ja salisyylihappo. Hamamelisuute sisältää hamameliiniä, parkkiaineita ja -happoja, jotka parantavat, kirkastavat, supistavat, uudistavat ja desinfioivat ihoa (tuhoamatta sen normaalia suojaavaa bakteerikantaa). Kamferi vaikuttaa antiseptisesti ja vilkastuttaa verenkiertoa. Salisyylihappo vaikuttaa ihoa kuorivasti ja antiseptisesti.

Ihonhoito aloitettiin siis kolmella tuotteella. Pelkkä iltahoito on ollut riittävän tehokas. Jatkossa ajattelin lisätä mukaan vielä rasvaisen ihon päivävoiteen aamuisin. Poistan myös säännöllisesti pojan nenänpieliin ilmestyneet mustapäät. Ja suosittelen tietysti säännöllistä kauneushoitolatason ihonpuhdistusta kaikille epäpuhtaan ihon omaaville. 

Azulen Paste maksaa n. 26/15ml. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Hamamelis Lotionin tarkka hinta ei ole minulla tiedossa, mutta luulen sen olevan n. parinkympin luokkaa.
Dr. R. A. Ecstein jälleenmyyjät täältä.

Löytyykö muita epäpuhtaan ihon kanssa painiskelevia? 

 
*  Eckstein Azulen Paste ja Hamamelis Lotion on saatu testiin blogin kautta. Mielipiteet ovat omiani.

6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvälle tuotteelle! Minun nuorimmaiseni painiskeli samojen ongelmien kimpussa muutama vuosi sitten ja tytölle finnit olivat tosi kauhistus. Kokeiltiin kaikenlaisia tuotteita, mutta mistään ei ollut apua. Lopulta koulun terkkari määräsi e-pillerit tytölle, ja ne auttoivat. Itse olin aika kauhuissani myrkyistä ym., en minäkään ole koskaan halunnut syödä e-pillereitä, mutta minkäs teet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Matkatar,

   Teini-ikäisen itsetunto ei ole vielä kovin vahva. Ja samaan aikaan kasvot täyttyvät finneistä. Murhe on todella suuri. E-pillerit muuttavat hormonitoimintaa, joten ne ovat varmasti tehokas apu. Harmi, että ne piti ottaa käyttöön niin nuorena. Pojalleni apu piti löytää kosmetiikasta.

   Azulen Paste on loistava, se on paras koskaan näkemäni finnejen paikallishoito. Minulla on lähipiirissä jo kaksi tyytyväistä käyttäjää (poikani ja kummipoikani). Tuote ei pysty muuttamaan sitä tosiasiaa, että finnejä tulee. Mutta se saa ne katoamaan erittäin nopeasti.

   Poista
 2. Voi kun kuulostaa ihanalta. Minulta löytyis tällä hetkellä 2 tyttöä (ja sitten myöh. vielä 2 poikaa) joille tuo finniaika on alkanut ja tehokkaita tuotteita ei vielä ole löytynyt. Nyt vaan mietintään miten niitä sais tänne asti :)
  MinnaK.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minna,

   Katso jälleenmyyjät linkki. Onko mikään niistä teitä lähellä? Tiesin, että Azulen Paste on sarjan bestseller, mutta en silti voinut kuvitella sitä näin tehokkaaksi.

   Poista
 3. Multa löytyy myös Azulen Paste, käytän sitä kipeiden ja tulehtuneiden näppylöiden paikallishoitona. Helpottaa jo yhdessä yössä kummasti, kuten sanoit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Juille,

   Loistava tuote. Meillä tykätään tästä kovasti :)

   Poista