Sivut

perjantai 13. joulukuuta 2013

Lucian päivä


  Lucian päivän kunniaksi ajattelin esitellä teille meikkipussini valontuojat, joista pari on kovassa käytössä ympäri vuoden. En halua edes kuvitella elämää ilman valokyniä, sillä ne pelastavat nuutuneet kasvoni nopeasti - aamusta iltaan.


 YSL valokynä on ollut käytössäni vuosia. Se tuli markkinoille jo v. 1992 - onneksi Pepi oli tarkkana ja sain tähän korjattua oikean vuoden :). YSL on toimiva perusjuttu, johon voin aina luottaa. Se on nopea tapa saada kasvoille hehkua ja raikkautta. Olen ostanut näitä vuosien varrella jo aika monta. Tämä on vakio-ostokseni lentokentältä tai laivalta. 

Lancôme Teint Miracle valokynä oli heräteostos kesäalesta.
Kynässä on selvästi enemmän heijastavia valohiukkasia kun YSL:n versiossa. Lopputulos on kuitenkin mukavan kevyt. Olen tykännyt kyllä kovasti tästäkin ja saatan ostaa uudelleen. En osaa sanoa, onko tämä parempi kuin YSL, mutta erittäin toimiva se on - hylsyä myöten :)Idun Minerals ja Zuii Organic
hohdepuuterit ovat minulle aika uusi juttu.

Idun Minerals Tyra antaa kivan hehkun väsyneelle ja kalpealle iholle. Sitä kannattaa tupsauttaa pieni määrä ainakin poskipäille, leukaan ja otsaan - kiva loppusilaus valmiin meikin päälle. Olen taputellut hohdepuuteria lisäksi kevyesti myös luomivärin päälle.

Arkikiireessä mennään aika perusmeikillä, mutta vapaapäivinä on kiva laittaa myös jotain extraa eli hohdepuuteria.

Mitä valomeikkejä teiltä löytyy?

11 kommenttia:

 1. Aivan väärin nyt muistat :)
  YSL:valokynä on tullut jo paljon aiemmin, minä nimittäin käytin sitä jo -90 luvulla. Lopetin käytönkin jo samalla vuosikymmeenellä koska iho ei kestänyt sitä. Aikaa myöten tuli kokeiltua sitten lumenet ja muut, mutta koskaan en tykästynyt muihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pepi :)

   Olen käyttänyt YSL valokynää vuosia, mutta en yhtään muista kuinka monta vuotta. YSL on ollut aina nro 1, en ole oikeastaan edes jaksanut tutustua muihin. Lumene tuli joskus kokeiltua, mutta en tykännyt siitä lainkaan (ihan kamala). Lancömen version taas sain tosi halvalla (taisi olla -70%), se on toiminut minulla loistavasti ja voisin ostaa jatkossakin.

   Mitä sinä käytät muuten nykyään?

   Poista
  2. Mä olen niin valoisa ilmankin :D
   Ei maar, yks sun toinen kuivatti ihon ihan korpuksi, eli niissä ilmeisesti on joku ainesosa joka ei vaan sovi.
   Eli luovutin.

   Poista
  3. Saat ilmeisesti yliannostuksen valoa :). Ja aivan ihana olet kyllä ilmankin!

   Poista
 2. YSL oli pitkään myös ainoa;) Kaipaan itse mukaan pientä peittävyyttäkin, joten Lancome ja Biotherm ovat olleet silmänaluksilleni parempia. Lumene oli alussa tosi huonoa, mutta olisiko laatu parantunut, kun sekin jo kelpaa, ainakin työpaikan peilikaappiin. Tällä hetkellä käytän No 7:ä, hyvä sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katriina,

   Lumene saattaa nykyään olla jo parempi, kuin se joskus - kauan sitten - ostamani surkeus. Olen kanssasi samoilla linjoilla No 7 suhteen, se on myös hyvä, on ollut minulla kokeilussakin tänä syksynä. Valokyniä on hyvä olla monta :)

   Poista
 3. YSL:n valokynä on yksi parhaimpia, melkeinpä voittamaton :) En voisi elää ilman valokynää tai hohdepuutereita! Niillä saa iholle ihanan, luonnollisen hehkun.

  beauty-highlights.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. YSL on myös oma suosikki, monia olen käyttänyt mutta palaan tuohon aina. Tykkään tosin myös HR:n Magic Concealerista ja tässä viime aikoina löysin blogin kautta myös toisen suosikin diego dalla palman effect fluid concealerin, jälkimmäiset ei ole valokyniä, mutta niillä saa loistavasti väsymyksen merkit piiloon, eivätkä keräydy ryppyihin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo viimeinen kuulostaa kiinnostavalta. Se täytyy muistaa :)

   Poista
 5. Pidin ennen YSL:n valokynää parhaana, mutta nyt ohi on ajanut kirkkaasti IDUN valokynä. Kolmas kynä jo menossa. Todella hyvä, sopii todella hyvin kuivalle iholle, eikä siis tee ryppyisennäköiseksi.

  VastaaPoista