Sivut

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Virkistävää geeliä silmänympärysiholleSaksalaisen ammattikosmetiikkasarja DR.R.A. Ecksteinin yhteistyö Suomessa on jatkunut jo kunnioitettavat 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi lanseerattiin kolme uutta tuotetta silmän- ja huultenympärysiholle, joista sain blogiyhteistyön kautta kokeiltavaksi yhden. Sarja kiinnostaa minua kovasti, sillä kaikki neljä muuta omistamaani Ecksteinia ovat loistavia.

Eye Gel Supreme on kevyt geeli, jonka tarkoitus on virkistää ja kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa. Geeli sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa, E-vitamiinia, lesitiinia ja glykosfingolipidejä.

Muut lokakuussa lanseeratut tuotteet olivat:
Eye Balm Supreme 
- kosteuttava ja rauhoittava balsami kuivemmalle iholle
Eye Cream Supreme
- kuivan ihon täyteläinen hoitovoideMinulla on ollut kokeilussa siis kokoelman kevyin versio eli geeli. Tuote on pakattu siistiin ja näppärään pumppupulloon, josta saan kevyellä painalluksella ulos juuri sopivan annoksen. Itse geeli on ohut, läpikuultava, tuoksuton ja nopeasti imeytyvä.
 Arvostan tuotteen helpon annosteltavuuden aika korkealle, sillä aamukiireessä en kaipaa elämääni yhtään haastetta lisää. Geeli sopii mielestäni loistavasti meikin alle. Itse käytän geeliä aamuin illoin. Tämä sopii erittäin hyvin helposti turpoavalle silmänympärysiholle (josta tiedän aika monen kärsivän),sillä tämä ei turvota täyteläisten voiteiden tavoin. Ihotuntuma on mukavan virkistävä, pehmeä ja napakka. Reilun kuuden kympin hintaluokassa liikkuva tuote vakuuttaa minut laadullaan ja toimivuudellaan. 

Tarkkaa ikärajaa tuotteelle on vaikea vetää, mutta tähän ihastuu varmimmin käyttäjä, joka kaipaa kiinteyttä ja kosteutta, ilman ylimääräistä turvotusta.

Lisätietoa sarjasta löytyy Aila Airon sivuilta.


6 kommenttia:

 1. Kuullostaa ihan mun tuotteelta! ;)

  VastaaPoista
 2. En ole koskaan kuullutkaan kyseisen sarjan tuotteista, mutta pitääpäs ehdottomasti kokeilla jossain vaiheessa :) Tuo silmänympärysgeeli kuulostaa aika lupaavalta!

  VastaaPoista
 3. Olen siirtynyt täyteläisempiin sy-voiteisiin, vaikka ne turvottavatkin ikävästi. Tuo tuote kuulostaa kyllä hyvältä. Dr. Eckstein alkoi ylipäätään kiinnostaa kovasti Kauneuslinnassa vierailtuani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen tutustunut Ecksteinin tuotteisiin enemmän oikeastaan vasta viimeisen vuoden aikana. Olen tykännyt niistä paljon. Kauneuslinna on vielä kokematta :)

   Poista