Sivut

lauantai 7. joulukuuta 2013

The Body Shop joulu


 The Body Shop veti minua puoleensa viime torstaina.
Kauppa oli täynnä kivoja joulun sesonkituotteita ja lahjapakkauksia. 
Joulun kausituotteet - Cranberry Joy, Vanilla Bliss ja Ginger sparkle (eli karpalo, vanilja ja inkivääri) ovat kaikki omalla tavallaan ihania. 
Itselleni valitsisin kuitenkin luultavasti Vanilla Bliss -tuotteita 
(pikkuvinkki joulupukille).

Onneksi tarjolla oli myös Body Butter -täsmäpakkaus, johon on laitettu somasti vierekkäin kaikki kolme joulun uutta vartalovoidetta (3 X 50ml). Eikä hintakaan ollut kovin paha, sillä pakkaus maksoi 20 euroa. Sopii joululahjaksi vaikkapa ystävälle.  
Hyvä, että mukaani lähti vain yksi pakkaus, sillä tänään The Body Shop nettikaupassa on lahjalauantai. Joulun kausirasiat ovat -10% koodilla L6GMCAA7. Ei postikuluja yli 60 tilauksesta.

Ajattelin tehdä tilauksen (näin varmistan ainakin yhden Vanilla Bliss joululahjan myös itselleni), tontulta kun jää aina jotain tärkeää ymmärtämättä ;)
Sain muuten tähänkin hommaan mukaan - lahjanaruja rakastavan - apulaisen tai oikeastaan kaksi :)


Postaus sisältää affiliate-linkin.

3 kommenttia:

  1. Hmm... kaipaisko sun tonttu korvien pesua vai "koulutusta"? ;D Ihania tuo TBS:n lahjapakkaus. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan olla surkea tonttu-kouluttaja, sillä olen opettanut päätonttua nyt jo 15 vuoden ajan, silti joulujahjat voivat olla ihan mitä sattuu. Paras keino saada mieleisiä lahjoja, on ottaa tonttu mukaan ostoksille esim. korukauppaan. Minä valitsen ja tontulle jää vain maksajan osa :)

      Poista