lauantai 15. helmikuuta 2014

Konjac Sponge


Hei, onko teillä jo oma Konjac Sponge?

Minulle sienen esitteli alunperin CosMeryan Merja, joka lähetti yhden sienen kokeiluun. Kyseessä on 100% luonnollinen kasvojen pesusieni, joka on saatu Konjac perennakasvin juuresta. Tarjolla on erilaisia sieniä ihon erityistarpeiden mukaan. Japanilaiset ovat taas olleet meitä askeleen tai pari edellä, sillä he ovat käyttäneet sientä herkän ihon hoidossa satoja vuosia.

Konjac Sponge faktat:
Puhdistaa ihohuokosista lian ja talin 
Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan
Tasapainottaa ihon pH:n
• Sopii hyvin myös erittäin herkälle iholle
 


Minulla on kokeilussa aikuiselle iholle tarkoitettu Collagen Konjac Sponge, johon on lisätty sienen sisältämien omien mineraalien (natrium, kalium, kalsium, magnesium, rauta, fosforia, kupari ja sinkki) lisäksi myös syvänmeren kaloista saatua kollageenia. Sienen luvataan pehmentävän ihon pintaa, korjaavan elastiinisäikeitä, kosteuttavan ja ravitsevan ihoa jättäen ihon pehmeämmän ja elastisemman tuntuiseksi.

  Oma Konjac Sponge kokemukseni:

Sieni on helppo kostuttaa upottamalla se hetkeksi lämpimään veteen. Ylimääräisen veden voi kevyesti puristaa pois - sientä ei saa kiertää kuivaksi! Sieni tuntuu iholla hyvältä ja liukuu yhtä nätisti kuin pala saippuaa, vaikka ei saippuaa sisälläkään. Ihoni tuntuu käsittelyn jälkeen puhtaalta, sileätä ja pehmeältä. Myös ihoni väri näyttää kirkastuneen. Sieni todellakin tuntuu kuorivan hellävaraisesti ihoni pintaa ja antavan potkua ihon uudistumiselle. Voin allekirjoittaa luvatun pehmeyden ja elastisuuden. Pyörivin liikkein suoritettu pesu ei kuivata ihoa, vaan pikemminkin kosteuttaa. Kevyesti ihoa kuorivan pesun jälkeen on suorastaan ilo levittää hoitovoide, joka imeytyy ihoon tavallista paremmin. Jäin koukkuun pirteään tunteeseen heti ensimmäisestä kerrasta. Oli kiva "ajella" sienellä pitkin kasvoja :)
Sienen luvataan puhdistavan meikin jopa ilman puhdistusaineita. Oma mineraalimeikkini lähti hyvin ihan pelkällä sienellä. Toisaalta, jos meikkiä on reilummin voi sienen kanssa käyttää esim. puhdistusemulsiota (pari tippaa riittää). Aamupesussa pelkkä sieni toimii erittäin hyvin. 

Edit 19.2.14: Sieni ei sovi silmämeikin puhdistamiseen.

Sieni puhdistuu helposti juoksevan veden alla. Lopuksi kevyt puristus kämmenten välissä ja ripustus kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan. Sienen luvataan kestävän käytössä useamman kuukauden (2-3kk) eli täytyy palata uudelleen asiaan vähän myöhemmin. Loppuun kulutetun sienen voi heittää vaikka biojäteastiaan, onhan kyseessä 100% luonnontuote.

Eri Konjac Sponge vaihtoehdot ovat:

Aloe Konjac Cleansing Sponge  -> kuivalle ja herkälle iholle
Bamboo Konjac Sponge -> rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle
Collagen Konjac Sponge -> aikuiselle hiolle
 Pure Konjac Sponge  -> vartalolle

 Jatkossa ajattelin ostaa itselleni kokeiluun myös vartalosienen. Niin, ja perheen teini tarvitsee ehdottomasti Bamboon. Sieniä myy ainakin CosMerya n. yhdeksän euron hintaan. Hinta vaikuttaa varsin passelilta toimivasta jutusta, jota on myös ilo käyttää. Suosittelen :)
 


15 kommenttia:

 1. Kiva lukea sinunkin kokemukset tästä, varsinkin, kun sulla on testissä sieni, joka itseäni kiinnostaa näistä eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan. Sieni on oikea tehopakkaus, vaikka sen ulkonäkö onkin varsin vaatimaton. Vartalosieni on myös aivan pakko saada :)

   Poista
 2. Kiinnostava sieni - sopisi tällaiselle laiskalle ihonhoitajalle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos totta puhutaan, luulin itsekin olevani liian laiska ja väsynyt käyttämään sientä, sen käyttö on kuitenkin ollut päivää piristävä juttu :)

   Poista
 3. Mulla on tuo Aloe Sponge ja voin yhtyä tuohon kuorivaan ominaisuuteen. Mulla on kasvojen iholla semmosia näppyjä, jotka ei siis ole nppyjä vaan ne voi rapsuttaa pois eli jonkinlaista "karstanäppyä" - en osaa selittää paremmin - lieneekö keratosis pilariksesta johtuvaa... joka tapauksessa sieni kuorii ne pois. Samoin pyörittelen kasvot sienellä pestyäni ne ensin puhdistusvaahdolla. Siten pyyhkeeseen ei jää CC-voidetahroja. Aiemmin on pyyhkeet olleet tosi karsean näköisiä jo ensimmäisellä käyttökerralla, kun jotenkin mulla on ollut käsitys, että kasvovettä käytetään pesun jälkeen kuivalle iholle ja siten pesun jälkeen meikkijäämät on päässeet pyyhkeeseen.

  Haluaisin ehdottomasti kokeilla vielä tuota vartalosientä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Aloe Sponge kokemuksiasi. Toimisin muuten CC-voiteen kanssa aivan samoin kuin sinä eli ensin pesu ja sitten vasta sieni, koska CC on aika tuhtia tavaraa. Sieni pitää pyyhkeet puhtaina, aivan niin kuin sanoit :)

   Poista
  2. Kiva kuulla, että oon tehnyt kuten ammattilainenkin olisi tehnyt! ;)

   Poista
 4. Pitää ostaa herkän ihon sieni ja vartalolle myös, jos näitten kanssa saa/voi käyttää saippuaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden kanssa voi käyttää puhdistusaineita (pari pisaraa riittää), mutta puhdistaisin kyllä paksun meikkikerroksen ensin pois, ihan vaan sientä säästääkseni. On tietysti makuasia, miten haluaa toimia.

   Poista
 5. Innostuin todella tästä pesusienestä, etenkin jos sillä pesu ei kuivata ihoa nihkeäksi. Olen käyttänyt jonkun aikaa kaksoispuhdistusta, mutta koska käytän vain kevyttä mineraalimeikkiä silloin tällöin, minusta välillä tuntuu, että voisin hiukan yksinkertaistaa puhdistusrutiinejani. Luulenpa, että sieni lähtee tilaukseen
  tuota pikaa. Vartalosieni pääsee myös hankintalistalle.
  -Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksoispuhdistus on hyvä tapa varsinkin kuivalle iholle, mutta suosittelen kokeilemaan myös sientä. Sieni yllätti minut toimivuudellaan. Toisaalta on välillä hauska tehdä asioita toisin :)

   Poista
 6. Hei! Hyvinvoinnin tavaratalossa oli sieniä 6,95 alkaen. Täytyy tarkistaa vielä postikulut eri paikoista, mutta todella mielenkiintoiselta vaikuttaa.

  VastaaPoista
 7. Posti toi tänään ebaysta ostamani konjakkisienen. Ihana pehmeänkarheanliivatteinen ihokosketus. Aivan erilainen, mitä olen koskaan tuntenut ihollani, mistä johtuen yhdyssanahirviö. Puhdisti mukavasti ilman pesuainetta valokynän ja meikkipuuterin, mutta levitti ripsivärin pandasilmiksi ja aiheutti räkätyskohtauksen hampaitaan samaan aikaan pesevässä jälkikasvun edustajassa. Eli mie tykkään, mutta ripsari pitää muistaa poistaa aineella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio. Sieni ei sovi silmämeikin puhdistamiseen. Kiva, että tykkäsit :)

   Poista