Sivut

torstai 6. helmikuuta 2014

Paras ihonhoitotuote 2013




Suurin osa viime aikoina käyttämistäni kuorinta-aineista on ollut mekaanisia eli tuote on sisältänyt kuorivia rakeita (esim. CATTIER Paris ja FLOW kosmetiikka). V 10 PLUS Kuorintageeli onkin sitten ihan toisentyyppinen pehmeä tapaus, jonka tehoaineiden sanotaan reagoivan kuolleen ihosolukon proteiinien kanssa ja näin poistavan solukon geelin seassa pieninä hiutaleina. Tuote on Cosmopolitan Beauty Awards 2013 voittaja Paras ihonhoitotuote -sarjassa. Eli erittäin ajankohtainen tuote on siis kyseessä.





Testiin saamani vesipohjainen kuorintageeli lupaa olla hellävarainen ja kaikille ihotyypeille sopiva (myös herkälle iholle!). Kirkas aine paljastaa todellisen luonteensa vasta ihoa hierottaessa, jolloin se muuttuu valkoisiksi hiutaleiksi (postauksen lopussa on käyttöohje). Tehoaineina mainitaan Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dicocodimonium Chloride sekä Steartrimonium Bromide. Lisäksi geeli sisältää riisinkuori- ja merileväuutteita, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa. Tuote ei sisällä hajusteita, parabeenejä, väriaineita tai mineraaliöljyä.

Tarvitaan vain kaksi sanaa kuvaamaan V 10 PLUS innostustani.
Olen myyty. Kaksi kokeilemaani sarjan tuotetta ovat toimineet ihollani loistavasti (siitä toisesta kuulette hetken päästä). Ihoni kirkastuu ja pehmenee kuorinnan vaikutuksesta kuin taikaiskusta. Kaksi kertaa viikossa on sopiva kuorintatahti omalle pintakuivalle sekaiholleni. Eipä tähän voi enää muuta sanoa, kun että Japanissa osataan tehdä loistavaa kosmetiikkaa :)

.


"Käyttö: Sopiva määrä geeliä hierotaan puhtaalle ja kuivalle iholle. Annetaan vaikuttaa 5 sekuntia ja hierotaan kevyesti sormenpäillä pyörivin liikkein. Kuollut ihosolukko kuoriutuu pois geelin mukana. Geeli huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Käytetään iltaisin 1-3 kertaa viikossa ihon tarpeesta riippuen."

50ml tuubi maksaa n. 35. V 10 PLUS jälleenmyyjät KLIK.


Löytyykö muita V 10 PLUS -kuumeen valtaan joutuneita?


20 kommenttia:

  1. Wau, onpa kiintoisan kuuloinen tuote! En ole aiemmin törmännyt vastaavaan. Todellakin tekis mieli kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Henna,

      Tässä on jotain erityisen koukuttavaa. Tai oikeastaan koko V10 PLUS on sarjana erittäin kiehtova. Suosittelen kokeilemaan :)

      Poista
  2. Serkkuni tätä aina niin ylistää, että on ihan pakko hankkia tämä kuorinta itsekin, kunhan vanha kuorinta-aine on käytetty loppuun. Sitä ennen kuitenkin tutkailen näytetuubillisen verran erästä toista tämän tapaista kuorintaa, joka sekin on tuolta Aasiasta. Postausta tulossa lähiaikoina!

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei DD,

      Juu, aika monet ovat jo ehtineet ihastua tähän :). Jään innolla odottelemaan tuota mainitsemaasi postausta.

      Poista
  3. Mäkin pidän tästä! Tekee ihon tosi kirkkaaksi ja pehmoiseksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla. Tämä taikoo kuivuuden ja harmauden nopeasti pois.

      Poista
  4. Taitaa olla kokeilun paikka - couperosaiho kun ei kestä mitään mekaanisia kuorintoja. Ja hintakin näyttäisi olevan kohdillaan. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä sopii hellävaraisuutensa vuoksi juuri couperosaiholle.

      Poista
  5. Koukussa joo! Ostin tuotteen heti kun Jonna kirjoitti siitä ja oma Clarinsin pienirakeinen kuorinta loppui samaan aikaan. Couperosalle on vaikea löytää sopivaa kuorintaa. Pidän tämän geelin helppoudesta ja se on vielä tehokastakin. Sopii myös hyvin viisikymppiselle iholleni, joka ei enää kaipaa kuorintaa yhtä usein kuin ennen.

    Ainoa miinus on se, kun jotain valkoista mönjää, ehkä sitä irronnutta ihosolukkoa, tarraa kiinni poskien untuvaisiin karvoihin. Sitä saa sitten nyppiä vielä seuraavanakin aamuna pois. Pitäisiköhän sheivata posket;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Virpi,

      On ihanaa löytää kohtalotovereita :). Hyvä, että otit esiin myös tuon pienen miinuksen. Geeli voi tosiaan tarttua posken untuvaan hieman tiukemmin.

      Poista
  6. Tää on mun lempituotteeni! Tekee ihon pehmeäksi ja sileäksi ja miellyttävä käyttää. Aivan ihana keksintö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marietta,

      Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Aivan mahtava tuote :)

      Poista
  7. Hyvä tuote ja arvostelu, mutta pakko korjata aika harhaanjohtava "Kuollut ihosolukko kuoriutuu pois vaaleina hiutaleina.". Ne vaaleat hiutaleet eivät nimittäin ole ihosolukkoa vaan tuotetta itseään. Voisikin sanoa, että kuollut ihosolukko kuoriutuu pois tarttuen juurikin näihin "hiutaleisiin". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kitty,

      Hyvä huomio. Tuo lopussa oleva käyttöohje oli valmiiksi tuotteen mukana eli se ei ollut omaa tekstiäni. Asia on juuri niin kuin sanoit. Kerroin geelin toimintaperiaatteen onneksi jo ensimmäisessä kappaleessa. Asia korjattu :)

      Poista
  8. Kiva huomata että tuotteesta on pidetty ja että se herättää keskustelua! Pari kommenttia maahantuojan ominaisuudessa ja tuotetekstin suomeksi kirjoittaneena: Valkoiset hiutaleet eivät pysty muodostumaan ilman kuollutta ihosolukkoa vaan siihen tarvitaan kuolleen ihon proteiini. Tietenkään tuote ei häviä mihinkään, vaan sitä on edelleen iholla läsnä. Joskus hiutaleet ovat rusehtavia jos kuorittavan iho ei ole puhdas. Kuoriva vaikutus perustuu anionisten ja kationisten aineosien kompleksoitumiseen. Myös ihon kuolleet proteiinit ovat yleisesti ottaen anionisia. Valkoisten hiutaleiden seos sisältää sekä kuollutta ihoa että itse tuotetta, eli hiutaleet eivät kuori ihoa, vaan silloin kuollut ihosolukko on jo irronnut, ja näkyy geelin seassa valkoisina hiutaleina. Pakkauksessa on haluttu kertoa monimutkainen reaktio lyhyesti ja yksinkertaisesti, emme ole tietoisesti yrittäneet johtaa harhaan :)
    Vinkki teille joilla on vauvahaituvaa kasvoilla; geeli lähtee helposti kostealla frotee pyyhkeellä, ei tarvitse nyppiä!
    Ja muistattehan kosteuttaa ja ravita ihoa kuorinnan jälkeen -silloin iho on vastaanottavaisin :)

    Nina Forssell, Ihola Oy/V10 Plus

    VastaaPoista
  9. Tää on mulla seuraavana hankintalistalla!
    Aminohappo-seerumi teki ihmeitä mun iholle, asiasta lisää mun blogissa kolmen postauksen verran :)

    VastaaPoista
  10. Koukussa suorastaan riippuvainen Aminohappo ja Hyalyronihappoon, MUTTA HINTA HIRVEE, en ehkä osaa käyttää sopivasti kun pulloja kulunut vuodessa monen monta. Sais olla joku kamppanja vaikka 5plo ja 6 ilmaiseksi....heti kun pullo loppuu minä RUPSAHDAN ;)

    VastaaPoista