sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Jurlique Ruusuvesi




Kesäarvonnassani vilahtaa pinkki Jurlique Rosewater Balancing Mist Intense lasipullo, joka pitää sisällään aivan ihastuttavan aidon ruusuntuoksun. Tuoksun takaa löytyy itseasiassa viittä eri ruusulajiketta (gallianruusu, sammalruusu, kiinanruusu, koiranruusu, japaninköynnösruusu), jotka kosteuttavat, hoitavat ja tasapainottavat ihoa. Mukana on myös ihoa rauhoittavaa aloe veraa.

"Tuote on dermatologisesti testattu, tehty 100% luonnollisesta ruusu-uute seoksesta, eikä sisällä parabeeneja, PEG- yhdisteitä, silikoneja, väri- tai säilöntäaineita."




Ruusuvesi sopii loistavasti käytettäväksi aamuin illoin puhtaalle iholle - suihkautus ja päälle kevyt taputtelu. Oma ruusuvesipulloni on näkyvällä paikalla, sillä en halua piilottaa kaunista pulloa kaappiin unohtumaan. Suihkuttelen ruusuvettä aina kun ihoni tuntuu tarvitsevan piristystä tai lisää kosteutta - siis monta kertaa päivässä. Tämä pullo tulee varmasti käytettyä viimeiseen pisaraan. Siksi onkin harmi, että pullo on myynnissä vain rajoitetun ajan.






Rosewater Balancing Mist Intense on Jurliquen kolmas Deluxe Edition-tuote, joka on kehitetty tukemaan Jurlique Ideas of Beauty-rahastoa. Rahasto tukee ideoita, jotka voimaannuttavat ja kouluttavat naisia ja lapsia globaalisti.


Hinta?
Ruusuvesi 200ml maksaa n. 47€.
Jurlique jälleenmyyjät löydät täältä.


Jurlique-arvonta loppuu maanantai-iltana,
muistakaahan osallistua!



Tuote on saatu testiin maahantuojalta.

 

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. En ihmettele yhtään.. todellinen rakkauspullo. Taidan hankkia vielä toisenkin :)

   Poista
  2. Ihanista ihanin, eihän pulloa raaskisi edes heittää pois sen tyhjennettyä...♥

   Poista