tiistai 22. heinäkuuta 2014

CLEAN Shower Fresh
Puhtaan palasaippuan tuoksusta alunperin insipiraationsa saaneet CLEAN tuoksut sopivat mielestäni loistavasti kesään. Kesäpäivän kuumuudessa on helppo rakastua tuoksuun joka viipyy iholla puhtaana ja raikkaana. Suosikkini on tuoksuperheen kaunis välimerensininen pullo eli CLEAN Shower Fresh. Pulloon on saatu vangittua päivän paras hetki, joka tuoksuu puhtaalta, raikkaalta ja hyvällä tavalla saippuamaiselta. Tuoksu on olemukseltaan hillitty ja kevyt.

Suihkunraikkaan ensituoksun muodostavat sitruuna, mandariini ja appelsiini. Sitrukset antavat kuitenkin varsin nopasti tilaa sydäntuoksulle, josta erotan selvästi lempielementtini eli kielon ja jasmiinin. Mukana on myös appelsiinin kukkaa. Pohjatuoksu on mielestäni kauniin lämmin ja pehmeä, sen takana ovat myski ja hento puu.
CLEAN Shower Fresh on myynnissä netissä ainakin täällä.


Hankintalistallani on jo seuraava CLEAN, mutta sitä ennen eli huomenna pyörähtää käyntiin CLEAN arvonta. Haluan jakaa tätä iloa myös jollekin  teistä. Palataan..
Tuoksu on saatu.

8 kommenttia:

 1. Mun ehdoton lemppari Cleaneista on Fresh Laundry, nimensä mukaisesti kuin puhdasta pyykkiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, puhdas pyykki kuulostaa myös erittäin houkuttelevalta! Kuumana hellepäivänä vaadin tuoksultani ennenkaikkea raikkautta :)

   Poista
 2. Munkin lemppari on Fresh Laundry!! Ihan täydellinen tuoksu <3 Mutta ei tuo Shower Freshkään huono ole, samoin Rain on tosi kiva :) Arvontaa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhtaiden lakanoiden tuoksu kuulostaa aivan mahtavalta. Nyt saitte mut haluamaan myös sen :)

   Poista
 3. Voi miten hienot kuvat! Huomaa kyllä että panostat kuviin - eivät ole mitä tahansa räpsyjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Positiivista palautetta on aina ilo saada :)

   Poista
 4. Rakastan Cleanin tuoksuja <3 Tuorein ostos on Cool Cotton joka on nyt syrrjäyttänyt edellisen suosikin Fresh Laundryn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain taikaa näissä Cleanin tuoksuissa kyllä on. Yhden pullon jälkeen haluaa hankkia toisen ja..

   Poista