maanantai 28. heinäkuuta 2014

Ella Baché Precious Elements hemmotteluhetkiä


 Olen nauttinut paahteisista lomapäivistäni täysin rinnoin.
Eilinen vesipeuhusessioni lasten kanssa kesti huikeat kaksi tuntia.
Voi että oli kivaa!

Mökillä on mukana aina myös kosmetiikkaa, vaikka valikoima onkin aika suppea.  Puusaunan lämmössä on ollut ihanaa nauttia vartalonkuorinnasta pitkän kaavan mukaan. Nyt käytössäni on ollut Ella Baché Precious Elements linjan vartalotuotteita, joiden tuoksumaailma on mielestäni erityisen onnistunut. Tuoksujen takaa löytyy  mm. mandariini, appelsiini, ruusu, ylang ylang, bergamotti, kardemumma, valkoinen myski ja santelipuu. Tuotteiden kyljissä on nähtävissä elämän neljä elementtiä - maa, vesi, ilma ja tuli. Ihonhoidon kielellä elementit ovat pehmeys, joustavuus, kiinteys ja nuorekkuus. Ella Baché Precious Elements Body Scrub sokerikuorinta on pakattu 150ml tuubiin, josta juoksevaa ainetta on siistiä annostella. Kuorinta on koostumukseltaan sopivan rakeista, joten tehoa löytyy omaan makuuni sopivasti. Kuorin pois elottoman pintasolukon noin kerran viikossa, näin ihoni pysyy kivan pehmeänä ja itseruskettava levittyy moitteettomasti. Iholle jää kuorinnan jälkeen pehmeyden lisäksi myös herkullinen paahteisen sokerin tuoksu. Kuorinta toimii iholla kaksivaikutteisti, se silottaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä on yksi parhaista koskaan käyttämistäni vartalonkuorinnoista. Nyt toivonkin, että tuubista riittää vielä loppukesän tarpeisiin.

Incilistalta löytyy mm. sheavoi ja argan- ja taatelinsiemenöljy.Kuorinnan jälkeen on mukava jatkaa hemmottelua Ella Baché Precious Elements Dry Oil kuivaöljyllä, jonka tuoksu on huumaavan ihanaSamasta lasipullosta voi kätevästi hoitaa kasvojen ja vartalon ihon lisäksi myös hiuksia. Öljy imeytyy erittäin nopeasti, joten se ei tahri vaatteita. Ylellinen 100ml lasipullo pitää sisällään mm. argan-, seesam- ja aprikoosisiemenöljyjä sekä tärkeitä rasvahappoja (omega 3, 6 ja 9) sekä A- ja E-vitamiineja.

Ella Baché jälleenmyyjät löydät täältä.
Sokerikuorinta ja kuivaöljy maksavat n. 35-37€/kpl.

Muistakaa nauttia lämpimistä kesäpäivistä :)Tuotteet on saatu kokeiluun blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Voi, toi öljy varmaan tuoksuu ihanalta, kun tuo kuorintakin on jo niin aah. Turistelen muuten jo loppuja omasta kuorinnastani. Nyyh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden kanssa oma suhteellisen vaatimaton mökkisaunakin tuntuu luksuskylpylältä :)

      Poista