Sivut

tiistai 27. tammikuuta 2015

7 + 1 käsivoidetta


Ahkera käsienpesu ja kuiva iho ei ole kiva yhdistelmä. Käteni huutavatkin helposti hoosiannaa, jos unohdan rasvata ne monta kertaa päivässä - iho hilseilee, kynnet napsuvat poikki ja kynsinauhat repeilevät. Tässä hommassa jyvät erottuvat akanoista hyvin nopeasti, sillä kaikkien käsivoiteiden tehot eivät yksinkertaisesti riitä korppukäsilleni. 

Neljä parasta hätäapua ovat mielestäni olleet Madara Syväkostettava käsivoide, Pihlaja Daily Defence, Lavera Regenerating Karpalo-Argan käsivoide ja Lavera Orange Feeling käsivoide. Laveran keltainen tuubi on suosikkini, siinä on huumaavan ihana kermainen sitruksen tuoksu ja loistava imeytyvyys. Madaran voiteet ovat joukon täyteläisimmät, mutta niiden tuoksu voi jakaa mielipiteitä, itse pidän hyvänä jopa syväkosteuttavan voiteen mietoa karvasmantelin tuoksua. Pihlaja DD-voide on kiva jokapaikan tuote, joka toimii yllättävän hyvin myös käsissä - ainakin iltaisin.


Jos tilanne on hallinnassa, valitsen käyttömukavan käsivoiteen, jota voi surutta lisätä pitkin päivää. Kevyt Frantsila 11 yrtin käsivoide on alunperin ostettu lahjaksi, mutta en raaskinut luopua siitä - enkä ole katunut. Jane Iredale Hand Drink tuli minulle blogin kautta ja se tekee minkä lupaa eli kosteuttaa hyvin, täysin ilman tahmeaa tunnetta. JI käsivoiteen erikoisuus on SPF 15 aurinkosuoja. Voide on tullut myyntiin ihan äskettäin. JURLIQUE Rose Hand Cream tuoksuu aidolta ruusulta ja imeytyy nopeasti.



Seitsemän käsivoiteistani on luonnonkosmetiikkaa, 
mutta kahdeksas on joukon musta lammas, 
se on OPI:n käsivoide.



Ostin viime syksynä laivalta OPI AVOPLEX High-Intensity Hand & Nail Cream -käsivoiteen. Voide oli laivalla kympin halvempi kuin maissa (ovh maissa 25eur). OPI kulkee mukanani käsilaukussa, sillä sen imeytyvyys on huippuluokkaa. Jos käteni ovat erittäin kuivat, voiteen teho ei kuitenkaan riitä - mutta normitilanteessa kosteuttaa kyllä riittävästi. Yritän muistaa pyöritellä tällä myös kynsinauhat läpi ainakin sen kerran päivässä. Aivan ihana <3

Kertokaahan, 
mikä on teidän suosikkinne?


Suurin osa postauksen käsivoiteista on ostettu itse.

14 kommenttia:

  1. Mulla on tuo Laveran karpalovoide, ja yllätyin kuinka kosteuttava se on. Pitääkin kokeilla vaikkapa tuota appelsiinin tuoksuista seuraavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laveran käsivoiteet ovat loistavia. Eikä hintakaan ole paha, muistelen maksaneeni n. 6 euroa keltaisesta tuubista Ruohonjuuressa. Kokeile ihmeessä, se on aivan ihana :)

      Poista
  2. Yöksi laitan TBS:n hamppuvoidetta tai L'Occitanen Sheaa, kumpaa sattuu olemaan. Päivällä rasvaan myös ahkerasti ja suosikkejani ovat Elizabeth Ardenin 8hour-sarjan käsivoide, Laveran Basis Sensitive ja myös Madara on mainio. En edes kesällä pidä kevyistä voiteista, TBS:n ruusu on yksi virheostos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ardenin 8hour käsivoide on loistava, olin kokonaan unohtanut sen, joten kiitos muistutuksesta :). Livboxin mukana tullut L'Occitane oli myös hyvä, voisin ostaa sen täysikokoisena.

      Poista
  3. Jane Iredalen HandDrink on minullakin ollut parisen kuukautta käytössä ja hyvin toimii. Käsipaperit ovat muuten yksi juttu, mitkä kuivattavat käsiä ja myös ulkona ilman käsineitä oleminen kylmällä ilmalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä huomio! Käytän töissä paljon käsipapereita, ehkä juuri ne kuivattavat käteni korpuiksi. Olen syyttänyt käsisaippuaa ja käsidesiä. Tai kuivuus voi olla näiden kolmen yhteisvaikutus :)

      Poista
  4. Mä tykkään tuosta Jane Iredalesta, yöksi laitan käsilleni paksumpaa voidetta, mutta päivisin omissa näpeissä mikään ei voita tuota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jane Iredale on ihana, käytän sitä päivisin. Koen aurinkosuojan menevän hukkaaan näin talvella, mutta muuten voide on kiva :)

      Poista
  5. L'occitane on ikisuosikki, Crabtree&Evelyn ei vedä sille vertoja vaikka on aivan ihana sekin. Ja Weledan ja Laveran olleet mahtavia myös. Mutta enpä ole testannut yhtäkään noista, joten paha mennä sanomaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollut Crabtree & Evelyn käsivoiteita, olen ostanut niitä myös lahjaksi. Parasta niissä on ihanat tuoksut ja pakkaukset. Weleda on vielä kokeilematta :)

      Poista
  6. Pieni yllätys blogissani, kurkkaathan :)

    VastaaPoista
  7. Minulla talvisin kädet ja muutenkin iho kuivuu ihan korpuksi:-)
    Sormet halkeavat ihan täysin ja ovat hoitamattomana niin kipeät,ettei voi tehdä mitään. Kaikkia mahdollista olen kokeillut. Tänä talvena löysin apteekista avun. Se on Compeed cracked heel overnight cream. Tarkoitettu kantapäille, toimii siis tosi hyvin halkeileviin sormenpäihin:-) laitan niin usein kun tarvii ja iho paranee siedettävän kun toiseksi.
    Kesällä ei onneksi ole mitään ongelmia:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Anne! Kuulostaa toimivalta. Voi tehota käsiin jopa jalkoja paremmin :)

      Poista