Sivut

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Parempi myöhään...



Joulu meni jo, mutta esittelen teille vielä yhden joululahjani. Paketti saapui perille vasta joulun jälkeen, viime maanantaina. Voiko näistä enää edes kirjoittaa? Alet ovat menossa, joten oletan näiden maksavan enää muutaman hassun euron - kyllä, nämä ovat ajankohtaisia vielä hetken.

 Yves Rocher on jäänyt minulle sarjana aika vieraaksi, joten meidän olisi kai jo aika tutustua. Tästä ensikohtaamisesta ei ainakaan glamouria puutu, sillä XMAS Goodies-tuotteista löytyy kultaa ja glitteriä reilusti - nämähän on suunnattu juhlakauteen. YR Sparkling Shower Gel Blackberries tuoksuu nenääni herkulliselta ja käsivoide jatkaa samaa linjaa. Tuoksu on voimakas, mutta ei kuitenkaan häiritsevä, kestän sen hyvin. Sain paketissa myös elämäni ensimmäisen luomivärin päälle lisättävän kultapölyn ja kullanvärisen huulikiillon - kyllä, uskon keksiväni molemmille käyttöä vielä joskus. Myös tummanlila kynsilakka näyttää silmiini varsin käytettävältä.



YR on edullinen sarja. Esim. käsivoiteet maksavat nettikaupan alessa vain 1,50-, kynsilakat 2,50- ja kolmen tuotteen Blackberries setti ainoastaan 7,30-.

Kertokaahan, onko teillä YR suosikkeja? 
Muistelen, jonkun kehuneen kovasti ainakin sarjan ripsiväriä. 



Postauksen tuotteet ovat sponsoroituja.

8 kommenttia:

  1. Yves Rocherin Sexy Pulp on monen kehuma ripsari. Minusta se oli ihan ok, mutta moni tykkää tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - kuulostaa tutulta. Täytyy kokeilla joskus :)

      Poista
  2. Aika ihanan näköisiä nuo kaikki. <3 Ja kerrassaan jouduin pyytämään Ella Bachen kroppajutut testiin, kun kehuit niitä kuningatartuotteiksi. :) Kiitos siis vinkistä ja kyllä Yveskin kelpaa, tuoksuu hyvälle ja näyttääkin kivalle heidän putelit.

    Kivaa keskiviikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että myös sinä saat testata ne Ella Bache herkut :)

      Poista
  3. Kymmenen öljyn yövoiteen käyn aina silloin tällöin ostamassa talveksi, se on varma kosteuttaja pakkasten aikaan. Ruma purkki tosin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :). Yllätyin huomatessani, että YR:lla on hoitovoiteita joka lähtöön. Aika moni varmasti käyttää sarjan tuotteita.

      Poista
  4. Tykkään sarjan miedosta hopeashampoosta, se käy ihan normikäyttöön, kun ei ole liian värjäävää. Muuten ei juuri ole tullut tuolla käytyä teini-iän jälkeen, paitsi synttärinä kun sieltä saa lahjan. :) Sain viimeksi vartalovoiteen, joka on tosi hyvä nyt talveksi (sis. karitevoita), mutta aika vahvasti hajustettu. Kuitenkin sarjalta löytyy ihan hyviä tuotteita, vaikka on "halpis".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, käytin paljon YR:n tuotteita teininä. Tämän päivän YR ei ole tuttu. Uskon, että hyviä tuotteita löytyy, kunhan jaksaa etsiä :)

      Poista