Sivut

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Uutta luonnonkosmetiikkaa :)



Joka ilta suihkun jälkeen otan esille marmeladipurkin ja nautin hurmaavasta tuoksusta ja pehmeästä ihosta. Kivvi Sweet Orange Body Marmalade on koostumukseltaan täyteläistä voidetta, joka imeytyy hyvin ihoon - ilman tahmeutta. Vaikka kyseessä onkin tosi herkullinen juttu, olen malttanut mieleni ja ollut levittämättä tuhtia voidetta paahtoleivän päälle. Tuoksu on raikas aito appelsiini :)

Voide syväkosteuttaa ja ravitsee hyvin rutisevan kuivaa talvi-ihoa, joten tykkään tästä kyllä kovasti. Ainesosat ovat 100% luonnollisia. Levitän voidetta mielelläni myös lapseni iholle. Listan ykkönen on sheavoi ja heti perään tulee kookosöljy. 
Koko inci täällä.

.


Olen käyttänyt paljon luonnonkosmetiikan silmänympärysvoiteita, joten testasin mielelläni myös Kivvi Intensive Eye Cream silmänympärysvoiteen. Voide on koostumukseltaan emulsiomaista, joten se on pakattu näppärään pumppupulloon. Voiteen ikäsuositus on 25+ ja se lupaa paljon - kosteuttaa, ravita, vähentää turvotusta, ehkäistä ryppyjä ja kiinteyttää. Incilistalta löytyy mm. ruusunmarjaöly ja ratamouute, joka lievittää turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Koko inci täällä.

Heti alkuun pitää sanoa, että pullossa on aineksia monen lemppariksi, sillä pakkaus on helppo ja siisti. Voiteen koostumus on kiva, se liikkuu geelin ja täyteläisen silmänympärysvoiteen välissä. Kosteutustehot ovat erittäin hyvät, mutta voide ei turvota, vaikka sitä laittaisi hieman liikaa. Plussaa tulee myös kevyen raikkaasta tuoksusta.




Kivvi Art Of Nature luonnonkosmetiikka tulee Latviasta. Jokaisesta tuotteesta löytyy Baltian marjoja. Tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja. Ne eivät sisällä alkoholia tai synteettisiä ainesosia. Eläinkokeita ei käytetä. Tuotteita myy Waku Organics.

Onko Kivvi jo tuttu? Entä onko käytössänne juuri nyt luonnonkosmetiikkaa? Itse käytän luonnonkosmetiikan puolelta erityisesti käsi-, huuli- ja vartalovoiteita sekä ihoöljyjä, joista lisää hetken päästä :)


Kivvi tuotteet on saatu testiin.

15 kommenttia:

  1. Vartalomarmeladi.. Voiko olla mitään niin herkullisen kuuloista? :'D vesi herahtaa kielelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvittelin sisällön olevan pehmeää ja läpikuultavaa marmeladia, mutta voide oli koostumukseltaan paksua valkoista voidetta. Tuoksu ja koostumus on kyllä tosi kiva :)

      Poista
  2. Houkuttelevia tuotteita, vaikka kaikkein ihanin on kyllä noityen kuvien tausta. Niin herkullisen kesäistä ja iloista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivvi paperipussi on aivan ihastuttava, samoin tuotteiden pahvipakkaukset :)

      Poista
  3. Ihania noi kivvin pakkaukset. Itselläni on tällä hetkellä käytössä luonnonkosmetiikanpuolelta lähinnä Mia Höytöä ja ikuista suosikkiani Dr. Hauschkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mia Höytö kiinnostaa, joten voisin kokeilla tuotteita. Ja jotain Dr. Hauschkaa on aina käytössä. Toisaalta on ollut kiva etsiä myös täysin uusia sarjoja, kuten nyt tämä Kivvi :)

      Poista
  4. Marmeladivoide kuulostaa ihanalta. Itse koetan käyttää entistä enemmän luonnonkosmetiikkaa, koska niissä on yleensä kauniit pakkaukset ja tulee itselle parempi fiilis, kun käyttää puhtaita ainesosia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnonkosmetiikka toimii hyvin ja incilistoja on kiva lukea :)

      Poista
  5. Mulla taitaa olla tällä hetkellä kaikki ihonhoitotuotteet luonnonkosmetiikkaa :) Välillä testauksessa blogin puolelta jotain muutakin, mutta pääasiassa suosin luonnonkosmetiikkaa, koska rakastan sitä, mitä se tekee iholleni. Viimeisen parin vuoden aikana olen huomannut, että iho hehkuu ihan eri tavalla, kun käytän luonnonkosmetiikkaa :) Meikkituotteista mulla on osa luonnonkosmetiikkaa (esim. BB-voide Iroisielta, aurinkopuuteri Hauschkalta, poskipuna Laveralta), osa tavallista kosmetiikkaa (irtopuuterit, kulmakynä yms). Juuri törmäsin näihin Kivvin tuotteisiin eilen toisessa blogissa, ja tuo vartalomarmeladi alkoi heti kiinnostamaan. Nyt kiinnostaa myös silmänympärysvoide! Ihanan oloisia tuotteita :) Pakko perehtyä sarjaan jossain vaiheessa kunnolla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytät ihailtavan paljon luonnonkosmetiikkaa :)

      Oma ihoni on kosteusköyhä. Olen huomannut, että parhaat kosteutustehot löytyy luonnonkosmetiikasta. Koen olevani kosmetiikan sekakäyttäjä, vaikka käytänkin hurjan paljon luonnonkosmetiikkaa :)

      Poista
  6. Marmeladi kuulostaa kyllä veikeeltä. Mulla ei ole ollut pahemmin mahdollisuuksia tutustella allergioiden vuoksi noihin luonnonkosmetiikkajuttuihin ja ainoastaan drHauschka löytyy aurinkopuuterin muodossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa, luonnonkosmetiikka ei sovi kaikille. Mutta onneksi on paljon muitakin vaihtoehtoja :)

      Poista
  7. Rakastuin näihin. Ja jos meillä se sama tuoksunenäkin kerran on. <3

    VastaaPoista