Sivut

maanantai 5. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 parhaat ihonhoitotuotteet




Takana on taas yksi hieno vuosi lisää. Elämäni kolme perusasiaa pysyivät tasapainossa (koti, työ, perhe) ja kaikki rakkaat ympärilläni voivat hyvin, joten olen hyvin kiitollinen. Tämä blogi on edelleen rakas ja rento harrastus, jonka parissa viihdyn loistavasti. Olen saanut vuoden aikana myös monta kivaa sähköpostia teiltä - kiitos <3. Toivottavasti niitä tulee jatkossa lisää :)

Entä menikö joku pieleen vuonna 2014? Varmaan montakin juttua, mutta yksi nousee kirkkaasti ylitse muiden. Pari viikkoa sitten tuhoutui satoja valokuvia tietokoneeni päivityksen yhteydessä. Olin ollut liian kiireinen, laiska ja tyhmäkin. Se kostautui.

Tämän postauksen kuvat on kaivettu blogiarkistoni kätköistä, sillä käytän parhaat tuotteet aina pohjia myöten - eikä mitään kuvattavaa jää jäljelle. Jokaisen punaisella kirjoitetun tuotteen tai sarjan nimestä löytyy linkki kirjoitukseeni. Kyllä, tänään puhutaan lempilajistani eli ihonhoidosta.




Testasin vuoden 2014 aikana viisi kasvoille tarkoitettua aurinkotuotetta, jotka kaikki olivat erittäin hyviä. Kärkeen nousi kaksi sarjaa - Diego Dalla Palma DD sun protective aurinkotuotteet ja luonnonkosmetiikan puolelta ihastusta herätti täysin luonnollinen Jane Iredale power me spf aurinkosuoja, josta riittää iloa vielä ensi kesänäkin. Molemmat suojaavat erittäin hyvin vaaleaa suomalaista ihotyyppiä myös etelänlomilla, joten nämä kannattaa muistaa. On ollut myös ilo huomata, että nykyään aurinkosuojaa löytyy monista tuotteista - päivävoiteista, meikkivoiteista, mineraalimeikeistä.




Yksi vuoden kohokohtia oli ehdottomasti ammattikosmetiikkasarja Bernard Cassiere, johon minulle tarjoutui tilaisuus tutustua vähän paremmin. Sarjan herkän ihon mustikkalinja on mielestäni aivan mahtava. Rakastuin palavasti etenkin sarjan entsymaattiseen mustikkakuorintaan, miselliveteen ja mustikkamousseen. Kävin myös Bernard Cassiere Suklaakasvohoidossa, jonka haluan ehdottomasti kokea vielä uudelleen. Se olisi myös ihana lahja siskolleni, joka täyttää pyöreitä vuosia muutaman viikon päästä.



 Kärkikaartiin kuuluu ehdottomasti myös PureLogicol, josta löysin kaksi loistavaa tuotetta omaan käyttöön - Tri-Peptide Deep Cleanser -puhdistusvoide ja Intelligent TONER -kasvovesi. Epäpuhtaalle iholle suosittelisin Cellular Reneval Face Wash - kirkastavaa vaahtopesua. Sarja edustaa älykosmetiikkaa :)




Luonnonkosmetiikan puolelta ihastusta herätti Skin Blossom Reviving Eye Cream silmänympärysvoide, jonka hinta-laatusuhde on mielestäni varsin mainio. Voide poistaa turvotusta, rauhoittaa ihoa ja vaaleantaa tummia silmänalusia. Kyllä, tätä täytyy ostaa vielä lisää :)




Tämän Jurliquen Herbal Recovery Antioxidant Face Oil ihoöljyn muistan todennäköisesti loppuelämäni. Se helli kuivaa ja herkkää sekaihoani ennennäkemättömällä tavalla. Pullo on jo lähes tyhjä, mutten raaski heittää sitä pois. Onhan kyseessä sentään hehkua elottomalle aikuiselle iholle tarjoava taikapullo!




Vuoden mahtavin seerumi löytyi keväällä, jolloin sain käsiini  [ comfort zone ] Skin Regimen Juvenate Pro Booster - seerumin. Skin Regimen pureutuu syihin ihon vanhenemisen takana. Aivan ihana tapaus koko sarja <3. Aivan niin kuin itse Olo Urban Spakin eli tuotteen löytöpaikka Tampereella. 




Vartalonhoidon puolella parasta oli Ella Baché Precious Elements linja. Kuorinta ja kuivaöljy pehmittivät ihoni herkullisella tavalla. Näiden kanssa tunsin olevani kuningatar..



Löysin myös kaksi uutta tapaa tehostaa ihonpuhdistusta. Jane Iredale Magic Mitt mikrokuituhanska poistaa kevyen meikin jopa täysin ilman puhdistusainetta ja kestää ainakin puoli elämää. Samalla hoituu myös ihon kevytkuorinta - näin uskon.




Toinen vallan mainio löytö oli Konjac Sponge. Näitä kului vuoden aikana loppuun kolme. Koen Konjac Spongen tekevän iholle hyvää täysin luonnollisesti. Aika näyttää ihmesienen kohtalon kosmetiikkamarkkinoilla. Mitä luulette, onko sienellä tulevaisuutta vielä viiden vuoden päästä eli vuonna 2020?




Jotain puuttuu... mikä oli vuoden paras päivävoide? Pitkän pohdinnan jälkeen mieleeni nousi yksi, jota voi käyttää myös yövoiteena. Voide sopii mainiosti kosteusköyhälle ja herkälle aikuiselle iholle. Kyseessä on Diego Dalla Palma
ultragentle nutricream -voide, jonka erinomaisuus selviää jo parin päivän käytön jälkeen.




Luonnonkosmetiikan puolelta kiinnostavin uutuussarja oli Nafha, josta kaikki kolme testaamani tuotetta - kosteuttava päivävoide, naamio ja arganöljy - olivat loistavia.  



Miltä tämä vuosi näyttää? Tällä hetkellä olen saamassa päätökseen 21 päivän seerumitestin. Kuulette siitä lisää hetken päästä. Alkuvuodesta on tulossa myös yksi vähän suurempi selektiivisen puolen testi. Kaikkea kivaa on tulossa. Blogin nimi ahdistaa hetkittäin, mutta koska pääpaino on kosmetiikkassa, jatketaan tällä.

 Elo meillä kotona jatkuu tuttuun tapaan. Tai no, ehkä olisi syytä liikkua enemmän ja rakastaa tummaa suklaata vähän vähemmän. Siperialaiset hymyautomaatit Onni ja Otto tuovat iloa jokaiseen päivään - se on varmaa.

Ja te siellä..
tuhannet kiitokset, että olette pysyneet mukana <3


10 kommenttia:

  1. Ultragentle nutricream on ihanaa. <3 Myös Ella Bachen vartalokuorinnasta tykkäsin tosi paljon, samoin Purelocigolin kasvovedestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parhaat erottuu kyllä aika selvästi joukosta, vaikka yhtään poskettoman huonoa tuotetta en edes muista käyttäneeni.

      Poista
  2. Olipahan monta omaakin suosikkia, Nafhaa, Ella Bachea, Jurliquta ja Skin Blossomia. <3 Ihania tuotteita varmasti kaikki.

    Kaunista alkanutta viikkoa Ninni. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä päivänä sarjoja on hurjan paljon ja uusia tulee kokoajan lisää (varsinkin luonnonkosmetiikan puolelle). Kaikkia ei voi edes kuvitella testaavansa. Sulla näyttää olevan ihan samoja suosikkeja :)

      Ihanaa viikkoa Tiia <3

      Poista
  3. Tilasin joulun alla Memeboxin Koreasta ja täytyy sanoa, että nyt kun se tuli ja on jo jotain testattunakin, voin sanoa, että ainakin yksi tuote aivan loistava! Pistää miettimään mistä sitä jatkosssa saisi. Voipi olla toinenkin..
    Postailen varmaan jossain vaiheessa siitä, vaikkei se sen kummemmin "alueeseen" kuulukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännityksellä jään odottamaan. On kivaa liikkua välillä aiheen vieressä eli Pepi esittelee kosmetiikkaa ja Nina taas sisustusta ja kotia :)

      Poista
    2. Kiitos sinulle kivasta blogista. Monta kiinnostavaa tuotevinkkiä tässä.

      Poista
  4. Olitpa ottanut kauniita kuvia! En oikein osaa tuotteisiin kommentoida mutta kissoihin kyllä enemmänkin, Teidän Onni ja Otto ovat niin kauniita ja karva tosi kaunis ja kiiltävä, ei varmaan kosmetiikalla vaan herkuilla ja paijaamisella saatua, kuinkahan se toimisi tällaisella vanhemmalla täti-ihmisellä...häipyisiköhän rypyt..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. O-pojat on suorastaan piloille paijattuja. Yksi asia elämässä on tärkeää.. nimittäin kissan silitys ja haliminen. Se voittaa kaiken kosmetiikan. Eihän sulla ole kuin naururyppyjä, toivottavasti ne ei häviä koskaan. Terveisiä teidän hali-pojille <3

      Poista