Sivut

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Prinsessavoide




Acadèmie Scientifique de Beauté on ollut tieteellisen ihonhoidon huipulla jo vuodesta 1890. Aivan huikea saavutus. Tänä vuonna Académie juhlii siis jo 125-vuotista taivaltaan. Prinsessavoide oli Acadèmien ensimmäinen hittituote ja juhlan kunniaksi se on palautettu valikoimaan modernina versiona. Juhlatuote on myynnissä vain rajoitetun ajan, joten kannattaa pitää kiirettä, jos voide kuulostaa omalta.

Vintage-henkinen purkki on selvästi suunniteltu huolella ja se näyttääkin omaan silmääni aivan ihastuttavalta. Tuote on myös pakattu upeasti juhlavaan pahvirasiaan. Purkki tuntuu käteen painavalta, se on kuin posliinia. Kultakorkki ja etiketti jatkavat samaa menneiden aikojen teemaa. Oma purkkini jatkaa varmasti elämäänsä korurasiana voiteen loppumisen jälkeen - elämäni kaunein voidepurkki :)




Princesse des Crèmes voide on suunnattu aikuiselle iholle, se lupaa kiinteyttää, kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Aktiiviainepitoisuus on korkea ja incilistalta löytyy mm. valkoisen madonnanliljan uutteita, kasviperäistä glyseriiniä, sheavoita, avokadoöljyä ja hyaluronihappoa.

Voide on mielestäni koostumukseltaan kivan täyteläinen ja kermainen. Se imeytyy kosteusköyhään ihooni nopeasti ja lopputulos on samettisen pehmeä ja joustava. Voide tuntuu sitovan hyvin kosteutta ihoon, sillä kosteuttava vaikutus on pitkäkestoinen. Voide antaa iholle myös suojaa tuulta ja pakkasta vastaan sekä auttaa ihoa uudistumaan. Ihoni näyttää kuukauden käytön jälkeen kauniin heleältä.

Olen käyttänyt voidetta aamuin illoin puhdistetulle iholle - kasvot + kaula. Voide toimii mielestäni hyvin myös meikin alla, kunhan malttaa odottaa sen puoli tuntia ennen meikkivoiteen levittämistä. Voiteen tuoksu on hyvin mieto ja hienostunut.




Jos kaipaat aikuisen ihon voidetta, josta löytyy runsaasti tehoa ihon ikääntymisen merkkejä vastaan, niin Prinsessavoide voisi olla valintasi. Toivon, että voide jää valikoimaan myös juhlavuoden jälkeen - se on loistava - mutta tällä tietoa voide on myynnissä vain rajoitetun ajan. Juhlavuoden voide on vähän arvokkaampi kuin muut Acadèmien voiteet - 50 ml / 119 eur. Jälleenmyyjät täällä.


Kaunista viikkoa <3





Prinsassavoide on saatu testiin.

10 kommenttia:

  1. Niin upea, säilyttäisin varmasti tuon purkin ikuisesti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuote on todellakin nimensä mukainen, myös purkki on aivan ihastuttava <3

      Poista
  2. Upea vintagepakkaus! Tuollaisia purkkeja näkyi kempparin hyllyllä kuusikymmentäkuvulla; minä notkuin lähikemppareissa jo lapsena;) Tehoaineita on mukana, joten täytyy ylla hyvää.

    VastaaPoista
  3. Onpas hieno pakkaus. Olen kerran kokeillut heidän kasvovoidettaan, jonka sain Livboxista ja tykkäsin. Pitää painaa mieleen tuo, jos joskus tekee mieli leikkiä prinsessaa, sillä aika arvokasta ainetta tuntuu olevan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän voiteen ainoa miinus taitaakin olla tuo korkea hinta. Yli 100 euroa kasvoiteesta on kyllä paljon :)

      Poista
  4. Oi oi mikä purnukkakaunotar! Tuota kyllä mielellään meikkipöydällä katselisi. Terkkuja :)

    VastaaPoista