keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Ensi kesän lempparini :)Viime kesän lempituoksuni oli Marc Jacobs Daisy Dream. Muistan vielä hyvin, kuinka kuvasin tuoksun kesämökillämme kauniina heinäkuun päivänä. Kuvaussessio oli harvinaisen onnistunut, joten tunnen kesän lämmön aina, kun palaan noihin kuviin. 

Tämän kevään uutuuksia ovat Sorbet Edition tuoksut Daisy MARC JACOBS ja Daisy Eau So Fresh MARC JACOBS. Tuoksupullot ovat saaneetkin inspiraationsa herkullisista jäädykkeistä, myös itse tuoksuneste sointuu pullojen purppura-violetti-vaaleanpunainen väriskaalaan. Pullot on suunnitellut Marc Jacobs yhdessä Cotyn kanssa ja tuoksujen parfymöörinä on toiminut Richard Herbin. Näitä herkkuja voi nauttia vapaasti, sillä ne eivät lihota :) Sain testiin Daisy Sorbet -tuoksun, joka on pulloista pienempi. Tuoksupullon tunnistaa heti Marc Jacobs tuoksuksi, onhan korkki taas se kiva ja näyttävä kukkamalli :)

Tuoksun alku on mielestäni raikkaan hedelmäinen, sen takaa löytyy verigreippi, päärynä ja passionhedelmä. Sydäntuoksu sisältää helposti tunnistettavia valkoisten kukkien nuotteja kuten kieloa ja jasmiinin terälehtiä, jotka ovat myös omia lempinuottejani. Mukana on myös visteri. Pohja on perinteiseen tapaan lämmin, siitä nousee tuttavallinen seetripuu sekä läpikuultava myski ja punertavat puut.Daisy Sorbet on luonteeltaan kevyt, pehmeä ja raikas kukkaistuoksu, joten se sopii mielestäni erittäin hyvin juuri arkituoksuksi. Minua viehättää tämän tyyppinen tuoksu etenkin keväällä ja kesällä, jolloin haluan unohtaa kaikki raskaat ja makeat tuoksut. Daisy Sorbet on kestoltaan kevyt, joten pullon kauniiseen kukkakorkkiin saa tarttua vielä toisenkin kerran päivän aikana.

Haluan ehdottomasti tuoksutella vielä Daisy Eau So Freshin. Sydäntuoksun magnolia, jasmiini ja kasteinen orvokki kuulostaa toimivalta yhdistelmältä.

Onko teillä Marc Jacobsin tuoksuja?
Oletteko tuoksutelleet jo nämä uutuudet?


Hinnat:
DAISY MARC JACOBS SORBET EDITION
Eau de toilette spray 50 ml, suositushinta 69,30 euroa
DAISY MARC JACOBS EAU SO FRESH SORBET EDITION
Eau de toilette spray 75 ml, suositushinta 77,45 euroa

Kevään 2015 Daisy-tuoksut tulivat myyntiin maaliskuussa.

10 kommenttia:

 1. Nämä Jacobsin pullot ovat tosi hurmaavia! Muistan muuten myös ne viime kesän kuvat, joissa järvivesi kimalteli auringossa vaaleansinisen pullon taustalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että ne kuvat viime kesältä jäivät myös sinulle mieleen :)

   Poista
 2. Tämä on tosi ihana tuoksu, tykkään paljon. Kun olin suihkaissut tätä vessassa ylleni ensi kertaa, minun piti palata sinne tuoksuttelemaan, kun siellä tuoksui niin hyvältä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kaikki vaan niin kohdallaan <3

   Poista
 3. Ehkä outoa, mutta minulla ei yhtään MJ-tuoksua. Jostain syystä nuo leikkisät pullot eivät ole oikein houkutelleet. Pitäisi varmaan unohtaa ennakkoluulot ja tuoksutella :)

  VastaaPoista
 4. Näitä löytyy ja tätä olen jo tuoksutellut ja on niin ihana. <3 Meillä kyllä selvästi on samanlainen tuoksumaku. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme selvästi tuoksusiskokset. Täytyykin olla tarkkana aina, kun olet löytänyt jotain uutta :)

   Poista
 5. Juu on käytössä. Vielä se perus Daisy, jossa on valkoiset kukat. Tuo pullo on kuin koru, jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä Daisyt ovat vaan aika ihania :)

   Poista