Sivut

perjantai 28. elokuuta 2015

Kesän loppu ja syysuuttaIsadoran syyskokoelma vaikuttaa kesän jälkeen erittäin hyvältä. On hauska huomata, kuinka sävyt tummenevat ja saavat uutta voimaa kesähempeilyn jälkeen. Lähdin tutustumaan syyssävyihin muutaman tuotteen voimin, joista esittelen teille kolme suosikkiani. 

Rock & Romance on saanut innoituksensa boheemeista rokkareista, romantiikasta ja ripauksesta 70-lukua. Oma valintani on tällä kertaa rock-painotteinen, mm. tummaa sinistä ja fuksiaa. Isadora Bohemian Rose on omaan silmääni aivan ihana syksyinen sävySe sopii moneen iltamenoon kuin nenä päähän. Minulla on meikkilaatikossani paljon korallia, oranssia ja roosaa, kun taas tummia sävyjä on vähemmän. Joten tämä tuli kyllä tarpeeseen. Bohemian Rose pääsee huulilleni ja kynsilleni jo tulevana viikonloppuna. Nude Pink huulipuna on luonteeltaan vaalea matta kausisävy, joka sopii arkeen.

Meillä vietetään aina elokuun viimeisenä lauantaina kesän päättäjäisiä eli venetsialaisia. Huomenna poltetaan siis kynttiloitä, ammutaan raketteja ja herkutellaan hyvällä ruoalla. Perinne on lähtöisin Pohjanmaalta, mutta on ollut kiva huomata, kuinka perushämäläinen mökkiyhteisö on oppinut tämän kauniin ja juhlavan tavan. Kymmenet kynttilävanat kulkevat rantaviivaa pitkin, raketit paukkuvat ja kaikilla on hyvä mieli. 
Moon Rock luomiväripaletissa minua ihastuttaa erityisesti kaksi tummaa mattasävyä. Näistä löytyy hyvin syvyyttä ja pigmenttiä vaikka rajauksiin. Vaaleat sävyt ovat puolestaan helmiäisiä. Moon Rock on kausisävy, joten kannattaa pitää kiirettä, jos se näyttää omaan silmään hyvältä. Isadoran luomivärit toimivat muuten hyvin Lumenen silmämeikin pohjustajan kanssa - ainakin minulla :)


Kesä loppuu, mutta syksykin on ihan kiva, eikös?

Lehdistönäytteitä

12 kommenttia:

 1. Lakka ja huulipunat puhuttelivat heti! Laatuakin varmaan löytyy! Venetsialaiset on kyllä mukava syysjuhla tummentuvassa illassa...kynttilät ja lyhdyt täytyy kaivaa esiin, herkkuja jo suunnittelinkin! Mukava lopetus lomalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isadora meikeissä on mainio hinta-laatusuhde, joten niitä tulee kyllä helposti ostettua :)

   Sinulle oli lämmin ja varmasti myös ihana loma. Nyt on aika polttaa kynttilöitä ja siirtää ajatukset kivaan syksyyn <3

   Poista
 2. Syysvärit ovat kauniita meikeissä, ja joka syksy ihastun aina uudestaan viininpunaiseen huulipunaan. Juuri ny kesän loppuminen ei huvita, kun ulkona sataa kaatamalla vettä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilauksessa on siis kaunis syyssää. Onneksi huomenna on paremmin kuin tänään :)

   Nudesävyt eivät nyt kiinnosta yhtään, toi bohemian rose on kyllä ihana <3

   Poista
 3. Upea tuo viininpunainen lakka tai vois varmaan melkein verenpunaiseksi sanoa. :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään kanssa myös tuosta kynsilakasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, taisin olla vähän epätarkka! Minä tykkään tuosta väristä, mutta en ole itse käyttänyt tuota kyseistä lakkaa. :/

   Poista
 5. Ihania ja niin syksyisiä sävyjä. Odotan kovasti että saan näitä hyppysiini, pidän Isadorasta kovasti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä.. Isadoran laatu ja hinta miellyttää :)

   Poista
 6. Kivalta näyttää syksyn sävyt. Jotenkin on kiva jo vastaanottaa myös syksyä.

  VastaaPoista