Sivut

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Paras antiperspirantti hikoilua ja karvankasvua vastaan
Sain alkukesästä testiin ACADÈMIE Déodorant Roll-on Anti-Transpirant Post-Épilationin, joka lupaa vaikuttaa ihokarvojen kasvuvauhtiin ja paksuuteen. Nyt antiperspirantti on jo käytetty loppuun, joten voin ottaa kantaa tuotteen toimivuuteen. Kyllä, kainalokarvojeni kasvu hidastui silminnähden ja karvoitus muuttui hennommaksi. Sheivasin kainalot testin alussa ja vain yhden kerran kesän aikana. Se on toki paljon vähemmän kuin tavallisesti. Tuote toimi siis lupauksen mukaisesti. Oma karvoitukseni on heikkoa, joten en lähtenyt aluksi esim. vahaamaan karvoja pois juurineen. Vaikutus on varmasti yksilöllinen, riippuen karvoituksesta ja siitä kuinka tarkkaan karvat poistaa. Pidin myös tuotteen tuoksusta, joka oli sopivan mieto ja hedelmäinen.

Huomasin pari muutakin positiivista vaikutusta. Antiperspirantti ehkäisee hikoilua erittäin tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Tämän kanssa ei hiki haise. Teho perustuu mm. alumiinisuoloihin, jotka löytyvät incilistan alkupäästä. Mukana on myös kasviuutteita (meloni, rohtosammakonputki), jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Käytin 50ml pullon loppuun kesän aikana, se kesti käytössäni noin 2-3 kk. 

Minulla on tapana käyttää kahta antiperspiranttia/deodoranttia rinnakkain. Valitsen tehokkaasti hikoilua ehkäisevän antiperspirantin päiviin, joihin sisältyy paljon toimintaa ja taas kevyesti hienhajua ehkäisevän deodorantin helppoihin päiviin. Homma toimii yleensä ihan hyvin, mutta ylimääräinen tuskanhiki voi toki aiheuttaa yllätyksiä.
Académie Lait Corps Post-Epilation Vartalovoiteen karvankasvua ehkäisevä vaikutus oli vaikeampi havaita, koska minulla ei ole ihokarvoitusta haitaksi asti. Huomioni kiinnittyikin eniten voiteen aikaansaamaan ihon pehmeyteen ja silkkisyyteen. Sopivan täyteläinen voide tuntui iholla ihanalta, se imeytyi mallikkaasti, eikä jättänyt tahmeaa tunnetta. Tuoksu oli raikas ja hedelmäinen sekä sopivan mieto.

Suosittelen kokeilemaan, jos karvankasvu on runsasta. Tämä on elämää helpottava tuote, jos häiritseviä ihokarvoja on liikaa. Karvanpoistoväli pitenee ja voide myös rauhoittaa ihoa karvanpoiston jälkeen. Voide sisältää mm. macadamiaöljyä ja karitevoita, jotka rauhoittavat, suojaavat ja ravitsevat ihoa.

Arjen luksusta <3 Deodorant Roll-on 50 ml / 29 eur.
Lait Corps Post-Epilation - vartalovoide 200 ml /42 eur

Académie jälleenmyyjät täällä.

6 kommenttia:

 1. Onpa jännä, jos oikeasti noin kamalasti karvankasvua hillitsee. :o Kainaloissa meinaten tuntuu sänki yleensä heti parin päivän päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vaikutti ainakin minuun todella tehokkaasti. Karvojen kasvu suorastaan pysähtyi. Aine vaikuttaa karvan juureen. Asiaan vaikuttaa varmasti myös karvoituksen vahvuus. Minulla on ihokarvoja joka puolella kehoa aika vähän ja esim. kainalokarvojani on vahattu vuosien varrella paljon, joka on heikentänyt laatua. Nyt harmittaa, kun en ottanut ennen ja jälkeen kuvia :)

   Poista
 2. Aika jännä tuote. PItää pistää "korvan taakse".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa antiperspirantissa on suuri aktiiviainepitoisuus yli 25%. Teho oli hauska huomata ihan käytännössä :)

   Poista
 3. Tuo dödö minuakin kiinnostaa. Olen testannut tuota voidetta ja on kyllä aivan ihana voide, hienostunut, heti kuivuu, iho silkkiä. Mutta parhaat tulokset sillä kaiketi saa jos on vahannut karvat. Minulla on niin kauheat säärikarvat, oikea paksua jouhta, eli kyllä ne vaan pukkaa sieltä, valitettavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voide teki silkkisääret, mutta karvankasvuun en huomaanut sen vaikuttavan, kun karvojakin on niin vähänlaisesti. Ja vahauksella kannattaa aloittaa, jos karvaa on enemmän :)

   Poista