Sivut

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Uutta luonnonkosmetiikkaa Benecosin tapaan


 Benecos tuoteperhe on uudistunut ihanilla tuotteilla, joita oli mukavaa testata kesämökillä. Muistelen saaneeni tuotteet testiin joskus heinäkuussa, mutta tällä hetkellä tuubisirkus on jo palannut takaisin kaupunkiin tai se mitä niistä on enää jäljellä. Tuotteita on ollut yllättävän hauskaa käyttää koko perheen voimin. Kyllä, sain ainakin osittain houkuteltua myös miehen ja lapset mukaan.

Benecos pakkaukset on uudistettu. Nyt ulkoasu on mielestäni paljon selkeämpi, 
joten työ ei ole mennyt hukkaan. Saksalaisen Benecosin Natural Care tuotteet ovat vegaanisia, BDIH sertifioituja ja ne sisältävät Biomix -luomuseoksen, joka koostuu seitsemästä luomuviljellystä kasviuutteesta. Mukana on takiainen, nokkonen, lehmus, kehäkukka, mäkikuisma, villiruusu ja seljankukka. Kaikki uudet tuotteet sisältävät myös luonnollista alppien lähdevettä. 





Benecos Aprikoosi & Seljankukka Deodorantin olen käyttänyt jo lähes loppuun ja voisin ostaa sitä jatkossa lisää. Pidin tämän miedon hedelmäisestä persikan tuoksusta. Yllättävän tehokas tuote, joka pitää hienhajun poissa normaalin työpäivän verran. Deo sisältää hajuja poistavia ainesosia (sitruunahappoesteriini, sinkkioxidi ja salvia) ja se ei sisällä alumiinia. Kuivuminen on aavistuksen hidasta, mutta neste tuntuu iholla hyvältä, joten asia ei aiheuta päänvaivaa. Jos hikoilu on voimakasta, tämän teho ei todennäköisesti tule riittämään.




Uudet Benecos shampoot olivat myös yllättävän hyviä. Vaahto oli kevyt ja hiukset puhdistuivat hyvin. Mies ja lapset käyttivät normaaleille hiuksille tarkoitettua Benecos Aprikoosi & Seljankukka Shampoota, kun taas minun kuiville hiuksilleni sopi paremmin Aloe Vera Shampoo, joka rauhoittaa myös hiuspohjaa. Kaikkien hiukset puhdistuivat hyvin. Hiukset olivat pesun jälkeen pehmeät ja helposti käsiteltävät. Pidimme myös miedon raikkaista tuoksuista.

Näiden kahden lisäksi tarjolla on myös Benecos Melissa & Nokkonen Shampoo, joka sopii rasvoittuville hiuksille sekä Benecos Melissa hoitoaine, joka sisältää mm. luomujojobaöljyä. Hoitoaine lupaa jättää hiukset pehmeäksi ja helposti kammattavaksi. 

 


 Meillä on ollut käytössä myös kaksi Benecos suihkugeeliä - Granaattiomena & Ruusu ja Melissa. Geeli on koostumukseltaan ohutta ja sen tuoksu on sopivan mieto ja aito. Iho puhdistuu hyvin ja hellävaraisesti, geeli ei kuivata ihoa. Ihanan sitruksinen Melissa vei sydämeni täysin, sitä täytyy ehdottomasti ostaa lisää :)



Tätä kirjoittaessani minulle tuli suuri kaipuu mökille. Olen mökki-ihminen vain kesäisin ja syksyisin. Kun pakkanen paukkuu nurkissa, pidän helposta kotielämästä, johon ei kuulu vesiämpäreiden kantamista, Aino-kenkiä eikä ulkohuussia. Onneksi pieni pala kesää on siirtynyt mökiltä kotiin vartalovoiteiden muodossa. Tuoksumuisto saa ajatukset siirtymään nopeasti takaisin maalle. En edes osaa sanoa, kumpi voiteista oli parempi, sillä molemmat ovat ihastuttavia omalla tavallaan.

Benecos Tyrni & Appelsiini Vartalovoide on tarkotettu kuivalle iholle. Se imeytyy erittäin nopeasti ja saa ihon tuntumaan pehmeältä. Iholle jää raikas vastapuristetun appelsiinin tuoksu. Voide sisältää mm. auringonkukkaöljyä ja lehmuksen kukkavettä. 

Benecos Granaattiomena & Ruusu Vartalovoide sopii kuivalle iholle ja talviajan voiteeksi. Voide sisältää granaattiomenan siemenöljyä ja ruusukukan uutetta. Tuoksu on kukkaishedelmäinen.




Benecos Tyrni & Appelsiini Käsi- ja kynsivoide tuoksuu hedelmäisen hyvältä. Tuoksun takana on voiteen sisältämät tyrnitiiviste ja appelsiininkuoren öljy. Voin allekirjoittaa lupauksen pehmeästä ja sileästä ihosta. Voide imeytyi ihoon todella nopeasti, joten sen käyttömukavuus oli huippuluokkaa. Voide on mielestäni kevyesti kosteuttava, erittäin kuivalle iholle valitsisin jonkun muun tuotteen. 

Benecos -hinnat sopivat omalle kukkarolleni todella hyvin. Kaikki postauksen tuotteet maksavat paljon alle 10 euroa, joten hinta-laatusuhde on loistava. Esim. vartalovoide n. 8 eur / 150 ml ja käsivoiteet n. 5 eur / 75ml.

Benecosia löytyy monesta ekokaupasta. 
Ja netissä sitä myy mm. Biodelly ja EKOVISTA.


Onko Benecos teille jo tuttu?


14 kommenttia:

  1. Tuubit näyttävät kyllä todella herkullisilta, ikinä en ole testannut mitään Benecosilta. Pikkuhiljaa alan kiinnostumaan. :) Kivaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että tykkäsit näistä. Näissä on aivan ihanat tuoksut - sopivan miedot ja raikkaat :)

      Hyvää lepopäivää Tiia <3

      Poista
  2. Multakin löytyy pari näitä uutuuksia, mutta tässä oli pari purkkia lisää, jotka saivat minut kiinnostumaan. Alumiinitonta deodoranttia haluaisin kokeilla ja tuota appelsiinin tuoksuista vartalovoidetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nälkä kasvaa syödessä :). Haluaisin kokeilla Benecos puhdistusmaitoa ja Aloe Vera deodoranttia. Ja kyllä, Tyrni-Appelsiini on tosi ihana vartalovoide.

      Poista
  3. No ei ole tuttu ja innoissani luin postausta. Meillä myös välillä perhe joutuu testausuhreiksi ja yleensä vähän nenä nirpallaan. Toinen tytär on kyllä innokkaana kokeilemaan kaikkea, mutta vanhempi ei niinkään. Miestä nämä touhut vähiten kiinnostaa, mutta sitten taas kesällä sykemittaria kokeili innoissaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä mies suostui käyttämään shampoota ihan suosiolla. Hän käyttää hyvin niukasti kosmetiikkaa, mutta innostuu helposti luonnonkosmetiikasta. Laveran miesten tuotteet ovat hänen suosikkejaan (suihkugeeli ja deodorantti). Sain joskus Laveran tuotteita testiin ja mies tykkäsi, nyt niitä on ostettu jo monesti lisää :)

      Poista
  4. Benecosin uudet pakkaukset on tosi kivat. Tykkään. :)

    VastaaPoista
  5. Oi, tuo deodorantti rupesi kiinnostamaan, vaikka tuskin se mun hikoilua estää. Mutta alumiiniton on aina plussaa ja jos se tuoksuu edes jonkin aikaa, niin sekin ois kiva. :) Ja muutenkin tuo Benecosin uusi ilme on tosi freesi! Ihanan oloisia ja ilmeisesti tuoksuisia tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän nämä luonnonkosmetiikan deodorantit ole koskaan yhtä tehokkaita kun alumiinia sisältävät antiperspirantit. Tuoksu on kuitenkin hyvä ja iho tykkää.

      Näissä on hyvät aidot tuoksut <3

      Poista
  6. Näyttää aika ihanan raikkailta noi purkit.

    VastaaPoista
  7. Meidän suihkussa asustaa tuo Melissa suihkusaippua. Se on niin raikas ja aivan ihqu sitruunantuoksusta tykkääville!

    VastaaPoista