Sivut

perjantai 15. tammikuuta 2016

Kaksi tammikuun suosikkia




Minulla on tänään vapaapäivä, joten ajattelin hemmotella itseäni vähän pidemmän kaavan mukaan. Tällä viikolla arjessa selviytymiseen on tarvittu hyviä hermoja, huumorintajua ja nokkeluuttakin. Viikkoon kun on mahtunut lumikaaos, bussikolari ja hermosärky, joten olen kyllä hemmotteluni ansainnut, vai mitä? Toivottavasti teillä on mennyt paremmin :)





Ruotsalainen luonnonkosmetiikkasarja Estelle & Thild on houkutellut minua jo pitkään, mutta tarkempi tutustuminen on jäänyt kiireen jalkoihin. Sain kuitenkin blogin kautta kokeiluun omavalintaisen tuotteen, joka tulikin tarpeeseen edellisen kuorinnan loputtua. Estelle & Thild Micro Scrub Lily on rakenteeltaan erittäin pehmeä ja hellävarainen. Rakeet ovat kuin hentoa lentohiekkaa, ne eivät raasta herkintäkään ihoa. Minulla on tapana pyöritellä otsa-nenä-leuka akseli huolella läpi, näin kasvojeni paksuin ihoalue saa kaivattua kirkkautta.

Kuorinnan vaikutus selviää heti vesihuuhtelun jälkeen, kun iho näyttää raikkaalta ja tuntuu käteen pehmeältä. Käytän kuorintaa herkälle iholleni kerran viikossa. Tämä Estelle & Thild maksaa muistaakseni parikymppiä, joten hinta-laatusuhde on loistava. Sarjaa myy netissä mm. eleven.fi, joka taitaa olla tällä hetkellä kaikkein edullisin ostospaikka, kun uutiskirjeen tilaajat saavat -11% ekasta tilauksesta.

Nälkä kasvaa syödessä, nyt haluasin ostaa lisää tämän ihastuttavan sarjan tuotteita. Kaunis ulkoasu hivelee silmää ja laatu vaikuttaa erittäin hyvältä.






Kuorinnan jälkeen laitan iholleni aina kasvonaamion. Suosikkejani ovat voidenaamiot, jotka tuntuvat iholla viileän raikkaalta ja kosteuttavat sekä ravitsevat ihoa. Yksi suosikeistani on Académie Masque au Miel eli mango-hunajanaamio, joka on rakenteeltaan samettisen pehmeä. Naamio kosteuttaa tehokkaasti pintakuivaa ihoa, rauhoittaa ja suojaa, joten se sopii täydellisesti tammikuun pakkasille. Herkullisesta tuoksusta nousee esiin hunaja, joka ravitsee ihoa tehokkaasti. Mukana on myös oma lempparini makadamiaöljy, joka pehmittää ja suojaa ihoa kuivumiselta. Naamion annetaan vaikuttaa 10-15 min ja lopuksi pyyhitään iho kasvopaperilla.

Naamio sopii kaikille ihotyypeille, 
se maksaa noin 47 eur / 50 ml. 
Lisätietoa saat täältä


Valkea lumipeite houkuttelee ulkoilemaan,
ihanaa viikonloppua kaikille <3










 Tuotenäytteitä

8 kommenttia:

  1. Ihanaa hemmottelua iholle ja sielulle, kun saa olla vähän aikaa yksin ja ilman pakkomenoja:) Kokeilemani Estelle ja Thildin tuotteet ovat tuoksuneet taivaalliselta, varsinkin äidille viemäni kosteusvoide kuivalle iholle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin tämän työviikon jälkeen tosi väsynyt, mutta nyt tuntuu taas hyvältä. Lumi ja pakkanen aiheutti lisäharmia.

      Sinulla on hyvä maku lahjojen suhteen :). Estelle & Thild vaikuttaa aivan ihanalta sarjalta. Yritän jo kuumeisesti miettiä uutta hankintaa :)

      Poista
  2. Estelle & Thild on ihanalta vaikuttava merkki, johon haluaisin tutustua lisää. Minulta löytyy merkin sitrus käsivoide, joka on niin hyvän tuoksuinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tämän kokeilun jälkeen vakuuttunut, että haluan jatkaa Estelle & Thildin parissa. Täytyykin katsoa myös tuo mainitsemasi käsivoide, niitä ei voi koskaan olla liikaa :)

      Poista
  3. Hunajanaamio kuulosti ihanalta. :)

    Rentoa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, samoin sinulle Jonna :)

    VastaaPoista
  5. Tuo E&T kuorinta on ihan mun lemppari! Jotenkin koostumus on täydellinen, rakeiden koko ja rakeiden määrä on täydellinen! Jos muita tuotteita halajat testiin, niin geeliputsari on tosi hyvä sekä vartalotuotteet :)

    VastaaPoista