Sivut

torstai 30. kesäkuuta 2016

Hello sunshine!
On kesälomani toinen päivä. Kaikki kevään aikana patoutunut kiire ja väsymys alkaa purkautua pikkuhiljaa pois. On taas aikaa tehdä kaikkea kivaa, kuten valokuvata ja hoitaa puutarhaa, blogia unohtamatta. Meillä on tiedossa myös muutama kesäretki yhdessä perheen kanssa. Tiedän jo etukäteen, että blogijuttuja on tulossa harvakseltaan, vaikka kamera kulkeekin aina mukana. Hiljaa hyvä tulee :)
Myös kesämeikin on hyvä olla kevyt ja helppo, luonnollisuus on nyt valttia. Tämän hetken suosikkini on testiin saatu Artdeco Nude Foundation meikkivoide, joka on koostumukseltaan ohutta ja pipetillä annosteltavaa. Koostumus kuitenkin hämää, sillä voide sisältää runsaasti pigmenttiä, joten sitä riittää pienempikin määrä. Lisäksi meikkivoidetta voi kerrostaa enemmän peittoa vaativiin kohtiin. Meikistä tulee mattapintainen ja kestävä. Sävyjä on saatavilla neljä - vanilla, natural, honey ja beige.

 Tämän meikkivoiteen ainoa heikko kohta on aurinkosuojan puuttuminen. Joten aurinkovoide kannattaa laittaa meikkivoiteen alle, tai jos aurinkosuoja on puuterimainen kuten Jane Iredalen Powder Me, niin sen voi taputella meikin päälle.
Aurinkopuuteri kuuluu kesämeikkiin, sillä kun saa kaunista päivetystä jopa ilman aurinkoa. Haasteenani on kuitenkin ollut löytää sopivan neutraali sävy, joka ei ole liian oranssi tai ruskea. Onneksi Artdeco Bronzing Powder Compact -aurinkopuuteria on olemassa neljää eri sävyä. Oma suosikkini on hiekan sävyinen ja neutraali toffee 90 (kuvassa), joka on kauniin vaalea. Erittäin vaalealle iholle kannattaa kuitenkin valita natural 80 ja päivettyneelle terracotta 30. Hohdetta kaipaavalle on tarjolla almond 50.
Maailmankaikkeuden paras suti on Ecotools Kabukisivellin, jonka puisesta varresta saa riittävän tukevan otteen. Karvat pysyvät hyvin nipussa, joten oletan tässä olevan sutia pitkäksi aikaa. Laadun tuntee jo ensikosketuksella. Ecotoolsia myy ainakin Hyvinvoinnin tavaratalo.


Kauniita kesäpäiviä kaikille <3  Hinnat:
Artdeco Nude Foundation meikkivoide 38 eur
Artdeco Bronzing Powder Compact aurinkopuuteri 29 eur 
Jälleenmyyjät täällä

10 kommenttia:

 1. Nautihan lomasta! <3 Mihinkäs täältä ruudun takaa katoais ees. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata. Kesä on hyvä syy kadota hetkeksi :)

   Poista
 2. Ihania lomapäiviä ja Artdecolla on kyllä aivan mielettömän laadukkaita meikkejä ja hinnat ovat vielä lompakkoystävällisiä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artdecon hinta-laatusuhde on tosi hyvä. Uusia tuotteita tulee nopealla tahdilla, joten sarja uudistuu kokoajan :)

   Poista
 3. Ihanaa kesälomaa! Mäkin odotan jo omaani, tiedossa on kesä töissä mutta toisaalta, eipä sekään ole hullumpi vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Olen tässä kohtaa vuotta aina tosi väsynyt, joten pieni lepo tekee hyvää. Kesällä nauttii joka tapauksessa enemmän jopa niistä omista töistä. Hyvää kesää Salka <3

   Poista
 4. Oikein hyvää lomaa sulle! Itsekin juuri aloitin loman, kolme viikkoa nyt ja viikko jossain sopivassa välissä syksyllä. Olin kans kyllä jo ihan loppu :/

  VastaaPoista