Sivut

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Gucci Guilty Eau for her - sopii kesäänOlen viime päivät vetänyt syvään henkeä ja kerännyt voimia. On ollut ihanaa tuulettaa omia ajatuksiaan työpäivien välissä iltaisin. Pieni lepo tekee tosi hyvää. Onneksi blogin Instagramiin tulee uusia kuvia lähes päivittäin. Tauon aikana onnistuin käymään läpi myös tuoksuhyllyni, jonka eturintamasta löytyy yksi uusi tulokas, jonka luokittelen hedelmäisten, romanttisten ja lämpimien tuoksujen lokeroon. Kannattaa siis jatkaa lukemista, jos kuvaus tuntui omalta.
GUCCI GUILTY EAU EdT avautuu lämpimän veden, mandariinin ja makean litsin sävyillä. Alku nousee nenääni kevyen raikkaana, naisellisena, hienostuneena ja hedelmäisen makeana - siis todella viehättävänä. Sydäntuoksun muodostaa syreeni ja metsämansikka, joten voisin kuvitella tuoksun sopivan mainiosti juuri kesätuoksuksi. Syreenin voi jopa erottaa tuoksunuoteista. Pohjalla on valkoista myskiä, joka jäljittelee paljaan ihon tuoksua. Loppuvaikutelma on lämmin ja sensuelli.

Pullon ulkoasu on hyvin tunnistettava ja tyylikäs. Yhteenkietoutuneet G -kirjaimet on aina helppo tunnistaa. Pidän kullan ja lasin liittoa onnistuneena.
 Tuoksu kestää iholla tunteja, vaikka kyseessä on EdT. Intensiteetti on kuitenkin sopivan kevyt, joten tämä sopii hyvin kesään ja päivätuoksuksi. Kaiken kaikkiaan kyseessä on hienostuneen naisellinen tuoksuherkku, joka kannattaa ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa. Gucci Guilty Eau :n sanotaankin olevan pehmeä ja kevyt tulkinta klassisesta Gucci Guilty -tuoksusta, josta myös löytyy syreeni.
   
Gucci Guilty Eau fo her löytyy netistä ainakin Eleven.fiPihassa tuoksuu tuore leikattu ruoho ja syreeni,
kesän tuoksu - nautitaan <37 kommenttia:

 1. Tätä on pakko kyllä tuoksutella, upea vaikuttava pullokin. Ihanaa sunnuntaita Ninni <<3

  VastaaPoista
 2. Tykkään tästä ihastuttava naisellinen tuoksu, ehkä jopa aavistuksen mystinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on tosiaan tiettyä mystisyyttä, tuoksu muuttuu iholla jännällä, mutta hyvällä tavalla :)

   Poista
 3. Kuvauksesi perusteella tämä voisi olla kiva. Mulla on se "paha" tapa, että jämähdän aina yhteen tai kahteen suosikkiin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä tuoksuttelemassa, ja varata hyvin aikaa :)

   Poista
 4. Guccin Guilty on yksi omista kaikkien aikojen suosikkituoksuistani! Tämä Guilty Eau sopii myös mun mielestä paremmin juuri päivätuoksuksi ja on raikkaampi kuin alkuperäinen Guilty. Tosin ei Guiltykään ole raskas tuoksu, vaikka mystinen onkin :)

  VastaaPoista