Sivut

torstai 22. syyskuuta 2016

Clarins syysmeikki 2016




Clarins syksy on jo kaupoissa, joten on aika katsoa syysuutuudet. Pääpaino on tällä kertaa silmämeikissä, joka muodostuu upeista ruskean, luumun ja neutraalin sävyistä, joista erityisesti luumu sopii syksyyn mielestäni varsin mainiosti. Elokuussa tuli kolme uutta neljän luomivärin palettia - nude 01, rosewood 02 ja brown 03 - joista löytyy sekä matta- että helmiäsluomivärejä. Värit vaikuttavat omaan silmääni lempeiltä ja helppokäyttöisiltä, nämä sävyt ovat varmasti monen mieleen. Paletit ovat selsti samaa perhettä, kuin siskoksia.





Värejä voi käyttää joko kuivana tai kosteana, jolloin sävystä tulee paljon intensiivisempi esim. iltameikkiä varten. Clarins -paletti on aina pakattu tosi kauniisti, siihen tuttuun punaiseen pahvirasiaan ja samettipussiin, ja pakkauksen sisältä löytyy myös meikkiohje. Hintaa paletilla on reilu 50 euroa.




En muista, onko minulla pitkään aikaan ollut Clarins ripsiväriä, joten tätä on kiva päästä kokeilemaan. Mascara lupaa tuuheutta ja näyttävyyttäjota ripsissäni ei ole tippaakaan luonnostaan. Volyymin takana on karnauba- ja akaasiankukkavaha, jotka muodostavat ripsien pintaan joustavan kerroksen. Harja tuntuu käteen hyvin perinteiseltä, sen kärjellä oli helppo lisätä väriä myös olemattomiin alaripsiin. Väri levittyi harjalla tasaisesti ja ripset pysyivät erillään, eikä paakkuja muodostunut. Laitan väriä yleensä kaksi kerrosta, joka on tässäkin tapauksessa juuri sopiva määrä. Hennot ripseni tuntuivat heti paljon runsaammilta, joten voin allekirjoittaa tuuheuttavuuden. Lopputulos on siisti ja väri on myös säänkestävä. Voisin ostaa heti perään myös toisen, joten voin lämpimästi suositella. 
Hintaa mascaralla on noin 30 euroa.

 Kuumailmapallot kuuluvat puolestaan lempihuiviini, 
jonka kietaisen kaulaani joka aamu. Huivi on Becksöndergaard

Aurinkoista syyspäivää <3






Meikit näytteitä. Huivi oma.

10 kommenttia:

  1. Ihana värimaailma noissa luomiväreissä! Täytynee varmastikin tutustua tarkemmin. Myös tuo ripsiväri tuntui kiinnostavalta juurikin hentoisiin vaaleanpunaisiin ripsihaamuihini sopivalta tuntuvaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä, miten olemattoman saa näkyväksi hyvällä ripsivärillä :). Clarins on muutenkin onnistunut erittäin hyvin sävyjensä kanssa tänä syksynä. Aivan ihania <3

      Poista
  2. Näissä paleteissa on tosi ihanat ja käytettävät sävyt kaikissa, juuri tällaisen neutraalin meikkaajan unelmasävyjä. Ihana kuumailmapallo huivi. <3

    VastaaPoista
  3. Lilaan vivahtavat sävyt on mun heikko kohta. Clarinsinkin luomivärit on niin upeasti toisiinsa mätsääviä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luumu on kiva sävy, se sopii monelle. Ja koko väriskaala käy hyvin yhteen, aivan niin kuin sanoit :)

      Poista
  4. Oi, Rosewood ja Brown, tahtoisin eli kauppaan!

    VastaaPoista