Sivut

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Testissä MISSHA



YA naturaen puolelta ei löytynyt minulle sopivaa voidetta, joten käännyin ketterästi toisen, erittäin houkuttelevan brändin puoleen. Testiin saatu MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail -lahjapakkaus sisältää kaksi tuotetta, etanavoiteen ja -yönaamion. Tuotteet on suunnattu normaalille, rasvoittuvalle, herkälle ja akne -iholle. Kuivaihoinen voi puolestaan lisätä voiteen alle vielä esim. saman linjan emulsiovoiteen. Oma ihoni on pintakuiva, mutta etanavoiteen kosteutustehot riittivät loppukesällä loistavasti, enkä tuntenut tarvitsevani ylimääräistä kosteutusta. Talvella tilanne voisi kuitenkin olla aivan toinen.

 MISSHA panostaa tuotekehitykseen, tuotteiden turvallisuuteen, toimivuuteen ja edullisuuteen. Sarja käyttää paljon kasviuutteita. MISSHA onkin yksi tunnetuimmista eteläkorealaisista kosmetiikkabrändeistä, jotka kiehtovat minua juuri nyt kovasti.





Sanomattakin on selvää, että tuotteet pitävät sisällään erikoisia ainesosia. Etanavoide sisältää 70% ja yönaamio 15% etanaseerumia, joka uudistaa ja rauhoittaa sekä korjaa ihoa.  Kaikki ällötys etanoita kohtaan kannattaa tässä kohtaa unohtaa, sillä etanaseerumi sisältää mm. hyaluronihappoa sekä ihon kannalta tärkeitä proteiineja ja peptidejä, joten ihon elastisuus ja kosteus paranee taatusti. Muita tärkeitä ainesosia ovat mm. baobab-uute, joka sitoo iholle kosteutta. Syvänmeren vesi,  joka ylläpitää kostustasapainoa. Mukana on myös centella asiatica -kantasolu-uute, joka edistää kollageenin tuotantoa ja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Tuotteet on valmistettu ilman parabeeneja, mineraaliöljyjä ja väriaineita.




Laitan voiteen iholle aamupesun jälkeen. Voide on koostumukseltaan geelimäistä ja hyvin levittyvää, joten se toimii hyvin myös meikin kanssa. Tuoksu on aivan ihana, juuri sopivan mieto, pehmeä ja raikas. Kasvot tuntuvat heti paljon pehmeämmiltä, eikä pintakuivuus nosta päätään päivän aikana, joten kosteustusteho vaikuttaa pitkäkestoiselta. Paras ominaisuus näissä on tehokosteutuksen lisäksi, kyky hoitaa pieniä ihovaurioita kuten pigmenttiläiskiä, ehkäistä ja korjata aknearpia sekä ryppyjä.

Yönaamio on päivävoiteen kaltainen, mutta koostumus on täyteläisempi ja paksumpi. Naamion imeytyy ihoon hitaasti. Iho tuntuu aamulla sileältä ja joustavalta tavalla, johon pelkkä yövoide ei pysty. Yönaamiolla on taito sitoa ihoon runsaasti kosteutta. Pari käyttökertaa viikossa riittää. 






MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail -pakkaus sisältää siis Super Aqua Cell Renew Snail Cream etanavoiteen 47 ml ja Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask -yönaamion 20 ml. Hinta on Bearel nettikaupassa 44,90 eur. Hinta-laatusuhde vaikuttaa erittäin hyvältä, joten voin suositella. Tuotteet saa sopimaan kaikille ihotyypeille ainakin pienen säädön jälkeen. Tämän kokeilun jälkeen minun tekisi mieli testata myös saman linjan BB-voide.

Livbox -tilaukseni on tullut tiensä päähän, joten olen nyt tilanteessa, jossa haluaisin löytää tilalle jotain uutta kivaa eli toisen kauneusboxin. Minua houkuttelee tällä hetkellä kaksi, joista toinen on Bearel kauneusboxi, myös Jolie box vaikuttaa hyvältä. Onko teillä kokemusta näistä?









Mainoslinkki

14 kommenttia:

  1. Kauniit pakkaukset ja toi bearel boxi alko kiinnostaa en oo sellasesta kuullutkaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärsin, että Bearel boxi on ilmestynyt vain kerran. Ja nyt olisi vuorossa toinen, syksyn boxi. Bearel poikkeaa Livboxista aika paljon, se ei tule joka kuukausi ja maksaa enemmän. Niin, ja tuotteet ovat erittäin mielenkiintoisia :)

      Poista
  2. Muakin kiinnostaisi Bearelin boxi, mutta tällä hetkellä on kasvotuotejemmat niin piripinnassa, etten tohdi haalia enempää, vaikka mieli halajaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se jännä, miten tuotteita kertyy jonoksi asti. Tuttua :)

      Poista
  3. Hurjan tyylikkäiltä näyttävät nuo tuotepakkaukset, joten siitä plussaa. Hintakin tuntuu järkevältä. Mutta miten minä en pääse tuosta etana-ällötyksestä:(
    Boxeista ei ole kokemusta kuin Livboxista joskus vuosia sitten. En ole sen koommin etsinytkään muuta, sillä kuten edellinen kertoi, niin purkkijonossa riittää tungokseen asti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, että näissä on käytetty etanaseerumia, mutta se ei näy tai tunnu ollenkaan, joten se on helppo tarvittaessa unohtaa :)

      Yritän olla kehittämättä stressiä purkkijonosta. Onhan se kiva, että voi suunnitella ihonhoitoa vähän pidemmällä aikataululla :)

      Poista
  4. Misshan Superaqua sarjassa on ihana sy-voide, siitä jossain vaiheessa postaan kunhan saan vielä käyttökertoja enemmän :) Yllätyin sen kosteustehoista! Myös merkin Perfect Cover BB-vaikuttaa pätevältä :)

    VastaaPoista
  5. Itsekin olen tuon Misshan pakkauksen testannut (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/07/etanavoide.html) ja voisin sanoa totaalisesti menettäneeni sydämeni <3

    Molemmat noista mainitsemistasi boxeista on tuttuja (Bearel: https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/07/bearelin-kesan-kauneusboksi.html ja Jolie: https://blingershimmer.blogspot.fi/search/label/Jolie%20Box). Jolie Box minulle tulee vielä ainakin parin boxin verran ja Bearelin syysboxi kovasti houkuttaisi - yritän vain tässä hieman säästökuurilla olla niin rahojen suhteen kuin varsinkin uusien kosmetiikkahankintojen suhteen, mutta katsotaan sorrunko tuon silti tilaamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkeistä Mira :)

      Tämä pakkaus on kyllä tosi hyvä, ja ulkoasukin on kaunis. Bearel kesäboxi oli myös ihana, luin siitä kaupan omilta sivuilta. Kauneusboxit ovat arkea piristäviä juttuja <3

      Poista
  6. Koreakosmetiikkaa kiinnostaa muakin taas vaihteeksi. Joku vuosi sitten tilasin korealaisia kauneusbokseja, mutta sitten innostus väheni. Nyt taas tuntuu, että olen saattanut löytää tuotteita, jotka ovat tosi hyviä epäpuhtaalle iholleni :)

    VastaaPoista
  7. Näyttää niin herkulliselta. Oikein arjen luksukselta.

    VastaaPoista