Sivut

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Siisti & kestävä eyelinerMinulla on silmämeikkini kanssa pari haastetta, joiden läsnäolon huomaa etenkin näin talvella. Silmät vuotavat helposti, joten meikki virtaa pois kyynelten mukana. Toinen haaste on raskas luomen rakenne, joka kuluttaa rajauksen ja luomivärin pois ennen aikojaan. Tarvitsen hyvän pohjustuksen lisäksi aina myös kestävän eyelinerin. Onko tuttua?
Jane Iredale Mystikol rajausväri uudistui juuri sopivasti tammikuussa. Väri hylkii vettä, joten se on erittäin kestävä. Hyvä eyeliner vaatii kuitenkin toimiakseen vielä kunnon siveltimenkin, näin työskentely on helppoa ja siistiä. Minulla on tapana hukata siveltimiä, joten otan kiitollisena käyttöön rajausvärin, jossa sivellin kulkee kiinteästi pakkauksen mukana. Se sujahtaa näppärästi piiloon korkin suojaan käytön jälkeen, jossa se pysyy puhtaana ja käyttövalmiina. Siveltimellä saa vaivattomasti kaunista pehmeää jälkeä, joka on itseasiassa täydellinen vastakohta nestemäiselle eyelinerille, jota yleensä käytän.Sävyistä vielä sen verran, että testiin saatu pehmeä rajausväri on suklaanruskea Dark Topaz. Lisäksi saatavana on musta Onyx, savunharmaa Smoky Quartz ja violetti Amethyst. 
Väriskaala vaikuttaa onnistuneelta.

Rajausväri maksaa 39,80 eur. Jane Iredale jälleenmyyjät täällä.


Kärsiikö joku muu vuotavista silmistä?4 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi kätevältä ja toi purkki on kaunis ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samaa mieltä. Ulkoasukin on kaunis.

   Poista
 2. Mulla vuotaa silmät silloin, kun oikein tuulee! Kirjoitinkin juuri tänään blogiini siitä, kuinka silmät ovat "karaistuneet" eivätkä ole enää niin herkät kuin muutama vuosi sitten :) Luulen, että mun kovaa vauhtia kurttuuntuvat yläluomet kiittäisivät tällaisesta rajausaineesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin käydä lukemassa :). Olen huomannut saman, tuuli pahentaa vuotamista. Mulla on oikeastaan vain pari suosikki-rajausväriä, jotka kestävät varmasti, enkä yleensä halua edes testata mitään uutta, mutta tämä toimi loistavasti :)

   Poista