Sivut

perjantai 27. tammikuuta 2017

Uutta kivaa hiuksille + arvonnan voittaja
Moroccanoil tekee hyvää hiuksille, sarjalta löytyy ainakin loistava kiiltosuihke, jota ostan aina tarpeen tullen lisää. Sarja uudistuu tammi-helmikuussa neljällä tuotteella, joista kolmen ajattelin sopivan omaan, vähän vallattomaankin tukkaani hyvin.
Käytän yleensä muotovaahtoa, joten MOROCCANOIL Beach Wave Texture Mousse kannatti ottaa kokeiluun. Vaahto levitetään pyyhekuivaan tukkaan ja sen jälkeen föönataan. Toinen vaihtoehto on tehdä niin kuin minä teen, eli puristella huolettemat kiharat esiin, näin hiukset saavat kuivua luonnollisesti. Tuote vaikuttaa riittoisalta, sillä golfpallon kokoinen määrä riittää yhteen käyttökertaan, muuten lopputulos voi jäädä liian tahmaiseksi. Pienen vaahtopallollisen levittäminen puolipitkään tukkaan ei sujunut ongelmitta, aine tuntui jämähtävän jo otsatukkaan, joten levittämistä sai hetken opetella. Vaahto tuntuu antavan voimakkaan pidon koko päiväksi. Pidän rennosta ja huolettomasta rakenteesta, joka on kuitenkin sopivan muotoiltu, näin hiukset eivät lennä ohuena pilvenä ympäriinsä.

MOROCCANOIL Dry Texture Spray -rakennesuihke on  viimeistelysuihke kuiviin hiuksiin, aina kun kampaukseen halutaan huoletonta rakennetta ja volyymia. Tätä voi myös käyttää pohjustussuihkeena kampausten työstöön. Tuote sisältää arganöljyn lisäksi resiini- ja zeoliittihiukkaisa, jotka muodostvat sidoksen hiusten väliin. Näin hiukset tuntuvat heti paljon runsaammilta.

Pidän yleensä tosi paljon voidemaisista hiustuotteista, joten odotin jännityksellä tuuheuttavan kampausvoiteen testaamista. MOROCCANOIL Thickening Lotion lupaus on  antaa täydellinen pohjustus tyvestä latvaan, samalla hiuksista tulee runsaammat ja pehmeät, ilman tahmeutta. Kolikon kokoinen määrä hierotaan ensin kämmeniin ja vasta sen jälkeen kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan. Kyllä, hiuksista tuli heti paljon helpommin muotoiltavat esim. föönin tai suoristusraudan kanssa. Ohut kiharapöly jäi muodostumatta.

Myynnissä kampaamoissa ja IdHAIR nettikaupassa.


Hinnat:
MOROCCANOIL Beach Wave Texture Mousse 175 ml, ovh 29,00 €
MOROCCANOIL Dry Texture Spray 205 ml, ovh 29,00
MOROCCANOIL Thickening Lotion 100 ml, ovh 29,00


--------------


Ystävä -arvonnan voitti Anne.. paljon onnea <3. 
Kiitos kaikille osallistuneille. Arvonta suoritettiin random.org arvontakoneella.MOROCCANOIL saatu testiin.

2 kommenttia:

  1. Kiitos <3
    Niin tuli ilonen yllätys s-postiin :)

    VastaaPoista
  2. Maailman paras vaahto, hoitaja ja tuuheuttaja samassa <3 http://www.akanepumpuli.fi/tuote/sebastian-whipped-creme-muotovaahto/

    VastaaPoista