Sivut

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ziaja goat's milk day cream - Ziaja vuohenmaito päivävoide


Valmistajan kuvaus:

Goat's Milk päivävoide kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa luonnollisella tavalla. Goat's Milk päivävoiteen silkinpehmeä koostumus on hellävarainen ja nopeasti imeytyvä. Sen luonnolliset ainesosat ravitsevat ja siloittavat kasvojen ihoa. Lisäksi Goat's Milk päivävoide hillitsee liiallista talintuotantoa ja siten ihon kiiltoa ja tukkeutumista. Elegantti ja hienovarainen tuoksu sopii herkällekin iholle. Sisältää UV-suojan.

Tuotteissa on elegantti ja hienovarainen, herkemmällekin iholle soveltuva tuoksu. Goat's Milk -tuotteet sisältävät ihoa luonnollisella tavalla kiinteyttäviä ja syväkosteuttavia ainesosia:
 • vuohenmaitoproteiinia
 • lipidejä
 • suojaavia A-, D- ja E-vitamiineja
 • syväkosteuttavia orgaanisia happoja

Oma testini (joka on suoritettu herkälle pintakuivalle sekaiholle)

Ensimmäinen huomioini kiinnittyi päivävoiteen tuoksuun, joka oli sopivan mieto. Voide imeytyi nopeasti ihooni, eikä jättänyt ihon pintaa kiiltäväksi. Tuote oli koostumukseltaan sopivan kevyt päivävoiteeksi. Ihoni tuntui hoidetulta. Kuivat ongelma-alueet pehmenivät jo muutaman päivän jälkeen. Positiivista on myös tuotteen sisältämä UV-suoja. Edullinen (hinta n.12e)ja laadukas voide, jota voin suositella myös herkän ihon päivävoiteeksi. Huom. Voide sopii myös hillitsemään talintuotantoa. Tämä sopii hyvin sekaiholle, jossa on sekä kuivia, että rasvaisempia alueita.

Lisäys 10.3.13

Loppu voidepurkki päätyi lopulta ystävälleni, joka ihastui tähän. Hänellä on aavistuksen rasvaisempi sekaiho kuin minulla.

Face Helsinki lähetti voiteen minulle.

Katso myös aikaisempi kirjoitukseni Ziaja vuohenmaito käsivoiteesta.

Täältä löydät Ziaja jälleenmyyjät.


2 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä aivan ihana voide! Sain itsekin näytepurkin ja ihastuin heti voiteen koostumukseen ja tuoksuun. Voide näyttää ja tuntuu täyteläiselle, mutta ei jätä ihoa rasvaiseksi. Itselläni on pintakuiva sekaiho.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että pidit tästä. Ziaja on edullinen, mutta se päihittää aika monta kallista kosmetiikkasarjaa. On ollut ilo löytää Ziaja. Oletko testannut muita sarjan tuotteita?

   Poista