Sivut

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Dermosil uutta
Hiihtoloma ja kodin remontti aiheuttaa pientä haittaa blogille vielä ensi viikollakin. Ajattelin kuitenkin esitellä teille pikaisesti Dermosil uutuudet, jotka sain testiin. Suurin osa on suunnattu epäpuhtaalle iholle, mutta sarjan tarjonta on kokonaisuudessaan niin monipuolinen, että jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Pakkaukset näyttävät hyviltä ja hinnat ovat edullisia, joten näitä on kiva päästä kokeilemaan. 
Dermosilia myy Dermoshop -nettikauppa.
Jos olen täysin rehellinen, niin olen testannut kunnolla vain yhden tuotteen, joka on Dermosil Intense Hydrating Mask. Syy selviää, kun jatkat lukemista. Kosteuttava naamio on koostumukseltaan suhteellisen ohut ja geelimäinen. Se imeytyi ainakin minun pintakuivaan ihooni nopeasti, vaikutusaika on noin 10 minuuttia. Tuotteen tehot eivät kuitenkaan riittäneet omalle iholleni, joten en suosittelisi tätä kuivaihoiselle, vaikka tuote onkin tehty kaikille ihotyypeille. Ainesosaluettelosta löytyy mm. taikapähkinävesi, glyseroli ja xylitol. Tuoksu on hyvin mieto.

Dermosil Purifying Clay Mask savinaamio sopii parhaiten rasvaiselle, epäpuhtaalle ja sekaiholle. Naamiota voi käyttää myös yhdessä kosteuttavan naamion kanssa esim. kasvojen t-alueella. Savi tekee tunnetusti hyvää iholle, kuten sitoo epäpuhtauksia ja rasvaa. Naamion annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia. 

Dermosil Clay Cleanser voidepuhdistus sekä Anti-Spot Gel on tehty hoitamaan nuoren epäpuhdasta ihoa. Meillä näitä ja savinaamiota on päässyt käyttämään perheen teini.

Clay Cleanser on koostumukseltaan maitomainen, se sisältää pieniä savirakeita, jotka poistavat epäpuhtauksia ja kuorivat ihoa kevyesti. tä kannattaa käyttää puhtaalle iholle, meikin poistamisen jälkeen. Sopii käytettäväksi aamuin illoin, tai oman maun mukaan. Tästä voisi hyötyä myös sekaiho (t-alue) tai normaali-ihotyyppi kerran pari viikossa, joten kokeilkaa ihmeessä.

Anti-spot geeli on täsmäase näppyjä vastaan, se sisältää ihoa kuorivia AHA-happoja, kuten glykolihappoa ja maitohappoa. Mukana on myös Dermosilin oma Regu®-Seb, jonka sanotaan hillitsevän talineritystä. Tuote vaikuttaa helppokäyttöiseltä, sillä on helppo osua suoraan ongelmakohtaan. Näppärä, pieni tuubi on myös kätevä kuljettaa mukana. Sopii meikin alle. Dermosil Beauty Balm For Hair lupaa antaa kiiltoa ja hillitä pörröisyyttä, joten se sopii hyvin myös luonnonkiharalle. Minulla kuluu tämän tuoteryhmän tuotteita tosi paljon, joten uskon, ettei tämäkään jää käyttämättä. Vaikuttaa parin kokeilun jälkeen hyvältä, saan niputettua yksittäiset kiharat samaan muun tukan kanssa, joten kokonaisuus vaikuttaa heti paljon hoidetummalta.

Tuotteiden hinnat ovat edullisia, reilusti alle 10 euroa, esim. naamiot 8,50 eur, syväpuhdistus 7,90 eur ja anti spot 6,90 eur. 
Lisätietoa antaa Dermoshop.

Jatkossa olisi kiva löytää myös kuivalle tai pintakuivalle iholle sopivia tuotteita, joten taidan tilata muutaman testiin. Oli kuitenkin hienoa löytää hyviä tuotteita nuorelle, joka etsii sopuhintaista epäpuhtaan ihon kosmetiikkaa. 

Mainoslinkki10 kommenttia:

 1. Dermosilin pakkaukset ovat kyllä jotenkin ihanan raikkaita ja onnistuneita. Brändi on hyvä esimerkki siitä, miten edullinenkin voi näyttää tyylikkäältä. Lisäksi monissa tuotteissa myös sisus on huippu laatua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermosil tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin. Pakkaukset näyttävät tyylikkäiltä, eivätkä maksa paljon. Nettisivuja on helppo selata, ja vähän suuremman tilauksen mukana saa myös jotain extraa :)

   Poista
 2. Uutuudet vaikuttavat todella kiinnostavilta. Toivottavasti kuivalle ihollekin tulee vastaavia uutuuksia:) Dermosil on kovasti petrannut ulkonäöllisesti. Faces tuubit ovat varsin tyylikkäitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermosil matkani jatkuu, sillä oma testini jäi tällä kertaa suppeaksi :)

   Poista
 3. Tyylikkäitä nuo tuotteet ainakin ulkoasultaan. Käytän Dermosilin tiettyjä tuotteita ja ne ovat yllättävän laadukkaita vaikka hinta on edullinen.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä Jonnan kanssa, että pakkaukset on kyllä kovin tyylikkään näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ei tarvitse piilottaa kaapin perälle :)

   Poista
 5. Juu on ne! Kivan näköisiä eikä tuo hintakaan kovin rasita :)
  Muksaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista