Sivut

sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Green Box
Kauneusboxi -rintama ei ole enää entisensä, vaan muutosten tuulet puhaltavat. LivBox tuli jo tiensä päähän, ja tilalle tuli uusi Bette Box. Minulla ei ole esitellä teille uutuutta, koska en ole sitä tilannut, mutta uudistus näyttää onnistuneen hyvin, ainakin jos tekee päätelmän tammikuun boxin perusteella. Toivotaan, että homma lähtee rullaamaan hyvin. Tänään siis poiketaan perinteisestä Bette Boxista, vaikka laatikon kannessa vilahtaakin nuo tutut kirjaimet. Mitä ihmettä?
Tällä hetkellä tilattavissa on myös kertaluontoinen Betten Green Box, jonka sanotaan sisältävän luonnollista vegaanikosmetiikkaa. Tämän boxin hauskuus piilee siinä, että sisällön voi kurkata jo etukäteen Bette Boxin sivuilta. Ei tarvitse ostaa sokkona. Minulla on nyt esittelyssä eräänlainen raakaversio, josta puuttuu kokonaan mm. tekstikortti. Keskitytään siis enemmän siihen tärkeimpään eli sisältöön, joka vaikutti heti ensisilmäyksellä tosi kivalta. 


 Lähetys pitää sisällään Hyvän Olon Maailman Pure Konjac Sponge kasvosienen ja Make-up Blender meikkisienen. Mukana on myös reiluja näytekokoja kuten Madara nokkonen Daily Defence 20 ml, Lavera Hand Cream 20 ml ja Nurme Grapefruit Sugar Scrub kuorinta-aine 50g sekä muutama näytepussi. Lisäksi boxi tuo helpotusta talven kuivattamalle kropalle Korres Guava Body Butter -vartalovoin 40 ml muodossa.

Yhteenvetona voisin todeta, että tästä kannattaa maksaa tuo parikymppiä (19,90-), sillä boxin arvo on noin 30 euron luokkaa. Kolme jo aiemmin testaamaani - Madara DD, Lavera käsivoide ja Nurme sokerikuorinta - olivat erinomaisia, olen käyttänyt kaikki loppuun viimeistä pisaraa ja sokerimurua myöten. Sokerikuorintani oli laventeli, jos muistan oikein, mutta pirteä greippi kuulostaa jopa paremmalta vaihtoehdolta. Kaikki kolme ovat reiluja näytekokoja, itse olisin laittanut mukaan vielä yhden täysikokoisen tuotteen, esim. Laveran käsivoiteen, näin vaikutelma olisi ollut heti paljon runsaampi. Konjac Sponge kasvosieni ja Make-up Blender olivat hyv valintoja boxiin. Ne eivät ainakaan minulla jää käyttämättä.

Jos Green Box herätti kiinnostusta, sen voi tilata täältä kaksi euroa halvemmalla 17,90-, kun muistaa lisätä koodin kosmetiikkatesti. Voimassa 12.2.2017 asti. Rajoitettu erä.
En hyödy tilauksestasi.


Mitä mieltä olette Green Boxista?
Haluaisitteko tietää sisällön jo etukätee
vai menikö yllätys piloille? 
Olen saanut tämän raakaversion ilmaiseksi.

10 kommenttia:

 1. Ihana idea tuo Green box! Olisi kiva jos se olisi vaikka vaihtoehtoboxina tuolle normaalille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea on tosi kiva, sitä kannattaisi kehittää eteenpäin tämän kokeilun jälkeen. Tykkään sisällöstä, se on hyvin koottu ja monipuolinen <3

   Poista
 2. Eilen sain helmikuun betteboxin ja sisältö oli kyllä hyvä

  VastaaPoista
 3. Vihreä boksi on ihana ajatus. Tykkäisin kuitenkin, että sisältö olisi yllätys :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava box, melkein voisin Bette boxin tuohon vaihtaa vaan en raaski molempia tilata :) Tykkään myös yllätys ajatuksesta vaikka jollekin voi olla mieluisampaa tietää sisältö ennalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että Green Box myydään nopeasti loppuun. Idea on hyvä :)

   Poista
 5. Loistava idea ja jos tuotteet eivät olisi entuudestaan tuttuja itselleni olleet niin ehdottomasti tilaukseen olisin laittanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisältö oli minullekin tuttu, mutta uskon monen ilahtuvan näistä :)

   Poista