Sivut

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Jolie box MaaliskuuMaaliskuun Jolie box tuli perille ennätysajassa. Boxi lupaa meille erityisiä yllätyksiä, mitähän ne ovat? Mukana oleva kirje kertoo lähetyksen olevan kuin pääsiäisen munakori, täynnä talvi-ihon herkkuja.
Boxista kurkistaa heti alkuun kaksi tuntunoloista tuotetta, pullo ja purkki. Lisäksi mukana näyttää olevan kynä, pahvipakkaus ja pari näytettä. Ensivaikutelma on hyvä, mukaan näyttää päässeen kolme täysikokoista tuotetta.
Laatikon sisältä löytyi..

Weleda Nail Care Pen -kynsienhoitokynä sisältää mehiläisvahaa, sheavoita ja granaattiomenansiemenöljyä. Kynä hoitaa kynsinauhoja ja kynsiä. Kynsinauhani repsottavat kuivuuttaan, joten kynä tulee tarpeeseen. Ovh 13,90 €.

Dabba kukkaisvesistä minulle on tuttu vain rauhoittava kamomilla, nyt boxista tuli Dabba Pepperment Floral Water eli piparminttuvesi 50 ml. Se sopii erityisen hyvin väsyneen ja ikääntyvän ihon hoitoon palauttamaan ihon luontaista hehkua ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Pidän kukkaisvesistä, joten tätäkin on hauska päästä kokeilemaan. Ovh 16,60 € / 100ml.

FLOW kosmetiikan Sheavoi on tuttu ja hyväksi havaittu tuote. Se ihastuttaa monikäyttöisyydellään. Voi on koostumukseltaan täyteläinen, joten sitä on mukava käyttää vartalon kuiviin kohtiin kuten kanta- ja kyynärpäihin, käsiin, kynsinauhoihin, huuliin. Tai vaikkapa yövoiteena kasvoille. 
Ovh n. 15,40 / 150 ml

Kaikkein kiinnostavin tuote on L'atélier des Délices Hydra -kosteuttava naamio, joka osuu vuodenaikaan täydellisesti. Se tarjoaa tekococktailin, joka saa aikaan heleän ja elinvoimaisen ihon. Kuulostaa hyvältä. Ovh 32,90 € / 50 ml

  Lisäksi mukana oli kaksi näytettä, Estelle & Thild BioHydrate Tinted Moisturizer ja Novexpert Booster Serum with Hyaluronic Acid.

  Kaiken kaikkiaan varsin mainio boxi. Sain summaksi yli 70 euroa, joten parin kympin sijoitus tuntuu erittäin kannattavalta.

  Mitä piditte?   16 kommenttia:

  1. Todella kiva boxin sisältö. Naamio on yksi lemppareistani. :)

   VastaaPoista
  2. Olisin tykännyt sisällöstä, vaikka minulta löytyykin jo yksi Dabban kukkaivesi ja Flow sheavoikin on käytössä. Kaikki hyviä tuotteita :)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Kaikki pääsee käyttöön, kivoja tuotteita :)

    Poista
  3. Kivanoloisia tuotteita, mulle kaikki ihan uusia tuttavuuksia.

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Kokonaisuus on taas huolella valittu, sopii vuodenaikaan.

    Poista
  4. Todella hyvä sisältö :) Ehkä täytyy alkaa harkita tämän boksin tilaamista.

   VastaaPoista
  5. Erinomaisen hyvä sisältö;kaikki tulee käytettäväksi.voin suositella��

   VastaaPoista
  6. Hyvältä näyttää, saas nähdä nappaanko boxin lähiaikoina uudelleen itsellenikin tilaukseen :D

   VastaaPoista
  7. Flow sheavoide on aivan huippu ja Dabba suihkeet ihania, joten tosi kiva boxi <3 Ihania päiviä Ninni <3

   VastaaPoista