Sivut

tiistai 7. helmikuuta 2017

Weleda päivitys talvi-iholle




Weleda Manteli -linja sopii loistavasti talveen. Se on tehty kosteuttamaan herkkää ihoa, mutta käy toki mainiosti kaikille ihotyypeille. Almond Sensitive Skin Body Lotion vartalovoide imeytyy nopeasti ja jättää jälkeensä pehmeyttä, ei tahmeutta. Sopii hienosti koko perheelle vauvasta vaariin. Plussaa tulee myös tuoksuttomuudesta.

Olen kirjoittanut aiheesta oman postauksen noin pari vuotta sitten, se kannattaa käydä lukemassa jos tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta. Linkin takaa löytyy myös markkinoiden ihanin  koko perheen suihkuvoide made by Weleda.




Tämän talven uutuus on Weleda Cold Cream kasvovoide, joka on kehitetty erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Voide muodostaa ihon pinnalle suojaavan kalvon, mutta ei tuki ihoa, vaan antaa sen hengittää. Voide on koostumukseltaan täyteläinen, ja se on pakattu metallituubiin. Cold Cream antaa iholle suojaa, mutta se sisältää vettä, joten se ei ole tarkoitettu pakkaseen. Kylmään säähän kannattaakin valita mielummin vedetön 
Weleda Calendula Weather Protection Cream. 

Cold Cream sisältää ihoherkkuja, kuten ravitsevaa manteliöljyä ja kosteutta ihoon sitovaa mehiläisvahaa. Tätä voidetta kannattaa käyttää aina, kun iho tuntuu kaipaavan enemmän kosteutta ja suojaa. Ohut kerros hierotaan puhtaalle iholle. Voide imeytyy nopeasti ja tekee ihosta hyvällä tavalla samettisen ja pehmeän. Tuoksu voi tuntua alussa voimakkaalta, mutta se katoaa nopeasti. Hinta-laatusuhde vaikuttaa erittäin hyvältä (15,95 / 30 ml).

Weleda Skin Food yleisvoide on tehty kuiville kantapäille, karheille käsille ja huulille. Tiesittekö muuten, että voidetta on valmistettu jo 90 vuotta saman reseptin mukaan? Se on todellinen voideklassikko, joka sopii koko perheelle.





Weledalta löytyy myös ihania tuotteita iltapesulle, kuten tämä Lavender Creamy Body Wash, jonka tuoksu rentouttaa ja antaa pohjaa hyvälle unelle. Suihkuvoiteet puhdistavat ihon lempeälla otteella (sokeritensidit, seesamöljy), näin iho ei kuivu lisää, vaan pysyy pehmeänä. Näitä on myös kiva vaihdella fiiliksen mukaan, listalta löytyy ainakin tyrni, citrus, villiruusu ja granaattiomena.

Weleda on siitä hauska sarja, että huomaan palaavani sen pariin aina uudelleen. On myös hienoa löytää koko perheelle sopivaa luonnonkosmetiikkaa. Meillä on käytetty paljon juuri manteli-linjan vartalotuotteita ja monta skin food -tuubia :)

Lisätietoa Weledasta löytyy täältä
Tuotteita myy mm. Hyvinvoinnin tavaratalo.
Cold Creamia myy aluksi vain Ruohonjuuri.


Kaunista pakkaspäivää <3







Sponsored, mainoslinkki

10 kommenttia:

  1. Cold Cream on ihan lemppari vaihtelen tuota ja Dr. Hauschkan Ruusuvoidetta ulkoiluvoiteina pakkasilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dr. Hauschkan Ruusuvoide on loistava talvituote, samoin kuin tämä uusi Cold Cream :)

      Poista
  2. Weleda on loistava merkki ja ihan lemppareita taitaa olla sitruunalle tuoksuva kylpyöljy. <3 Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltä löytyy yleensä aina jotain Weledaa, ja noi sitrustuotteet ovat tosi kivoja.

      Poista
  3. Weledan mantelituotteet ovat mun suosikkeja, etenkin puhdistusmaito on tosi hellävarainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kun mainitsit puhdistusmaidon, en nimittäin muista ostaneeni sitä koskaan. Se asia täytyy vielä joskus korjata :)

      Poista
  4. Weleda on jäänyt minulla etäiseksi, mantelisarjaan on kyllä pitänyt tutustua :) Cold Cream vaikuttaa mielenkiintoiselta uutuudelta!

    VastaaPoista
  5. Weleda on kiinnostava merkki, en oo vaan vieläkään saanu ostettua testiin mitään.

    VastaaPoista