Sivut

torstai 9. maaliskuuta 2017

Chloé Love Story Eau Sensuelle EdPMaaliskuussa kuljetaan jo kovaa vauhtia kohti kevättä, joten nyt on sopiva aika siirtyä astetta kevyempiin tuoksuihin. Kevät on vuodenaikani, joten odotan sitä jo aika kärsimättömästi. Keväällä on ihanaa uudistaa kodin lisäksi myös vaatekaappia ja päivittää tuoksuhylly. Jos uusi naisellinen ja romanttinen tuoksu viehättää, niin kannattaa jatkaa lukemista, sillä yksi hyvä vaihtoehto voisi olla uusi Chloé Love Story Eau Sensuelle.
Pariisin Pont des Artes -sillan riippulukot ovat olleet inspiraationa Love Story -tuoksupullolle, joka näyttää ainakin omaan silmääni tyylikkäältä. Pidän myös siitä, että kaunis pullo on pakattu arvonsa mukaisesti upeaan pahvipakkaukseen. Minulla on tapana säilyttää pullo valolta suojassa omassa laatikossaan, näin se säilyy käyttökelpoisena pidempään.

Entä millainen tuoksu Love Story Eau Sensuelle on? 

Tuoksu on moderni ja naisellinen, se on myös hyvällä tavalla erikoinen. Alkutuoksu sisältää sitrusta, päärynää ja appelsiininkukkaa, vaikutelma on ennen kaikkea raikas. Tuoksun sydän pitää sisällään vaniljaista heliotrooppia, kun taas pohjatuoksu jää lämpimäksi ja samettiseksi (santelipuu, meripihka, myski). 

Omaa nenääni viehättää sitruksen aikaansaama pirteys sekä kaunis kukkaisuus, joka kuultaa sitruksen alta. Loppuvaikutelma jää kuitenkin pehmeän lämpimäksi tuoksumatkan edetessä. Tuoksu on helposti lähestyttävä ja kestävä, joten tämä sopii mainiosti kevääseen ja kesään.

Oletteko tuoksutelleet Chloén tuoksuja?


Hinnat:
Chloé Love Story Eau Sensuelle EdP 30 ml, 61,70 euroa
Chloé Love Story Eau Sensuelle EdP 50 ml, 90,50 euroa

Näyte

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ulkoasu on kauniin yksinkertainen, mutta tyylikäs :)

   Poista
 2. Olen ja rakastan ja Signature taitaa olla ihan lemppareita <3 Tuoksuvaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tosiaan tuoksuu tänään tämä uusi Chloe :)

   Ihanaa päivää <3

   Poista
 3. Chloèn Roses de Chloè on ylivoimainen lempparini kaikista omistamistani Chloèn tuoksuista, se on vaan todella kaunis ruusutuoksu.

  VastaaPoista
 4. Todella suloinen ja kekseliäs puteli:) En ole kokeillut, mutta postauksesi on niin tyylikäs, että houkuttelee kokeilla<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen lukeneeni, että lasipullon "laskokset" kuvaavat vekkihametta, kun taas pullo kokonaisuudessaan on kuin riippulukko.

   Poista