Sivut

sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Isadora kesä 2017Uusi Isadora Blue Bliss -kesäkokoelma saa huokailemaan ihastuksesta varsinkin, jos pitää sinisestä. Voin hyvin kuvitella, miten upealta nämä raikkaat sinisen ja turkoosin sävyt näyttävät ruskettuneella iholla. Kokoelma on saanut inspiraationsa Kalifornian auringosta ja iloisesta festarityylistä. Painopiste on tällä kertaa silmämeikissä, sen näyttävissä rajauksissa ja sinisissä ripsiväreissä. Jännää..
Olen tottunut käyttämään ruskeaa ja mustaa ripsiväriä, joten olen sen suhteen vähän tylsä. Onneksi nämä uudet Isadorat ovat kaikkea muuta kuin tavanomaisia, näitä on kiva päästä kokeilemaan.
Wonder Nail kynsilakoissa on kolme uutta kausisävyä - 516 Regetta, 558 Turquoise Bliss ja 559 Sparkling Sand. Raikas turkoosi ja kultahiekka ovat suosikkejani. Syvän sininen sävy tuo mieleeni Isadoran farkkulakat, joita käytin viime kesänä. Käytän muutenkin paljon juuri Isadoran lakkoja, näissä on niin loistava sivellin ja hyvä kestävyys, eikä noin kahdeksan euron hintakaan ole paha.
Twist-up Lip Balm -huulivoiteet suojaavat huulia auringolta (SPF 15), joten ne sopivat mainiosti kesään. Huulipuikko sisältää hoitavia luonnonöljyjä, joten huulet pysyvät pehmeinä. Kesäkokoelma sisältää neljä kevyesti sävyttävää kausisävyä, ja yhden valikoimaan jäävän kirkkaan. Yllätyin, miten hentoja sävyt ovat, ne värjäävät huulet vain hyvin kevyesti.

Kuvassa vilahtaa myös Ultra Matt Liquid Lipstick, joka on nestemäinen mattahuulipuna. Punassa yhdityy runsas pigmentti, kevyt kiilto ja pitkäkestoisuus. Hyvin muotoiltu applikaattori helpottaa värin levittämistä ja huulten tarkkaa rajaamista.
Perfect Contour Kajal Waterproof on ollut yksi parhaista rajauskynistä, jota olen koskaan käyttänyt. Väri tarttui luomelle helposti, ja kesti koko päivän pehmeydestään huolimatta. Aika uskomaton kokemus, sillä luomeni ovat raskasta mallia ja silmäni vuotavat helposti näin keväällä. Nämä vedenkestävät kynät olivat todellinen löytö :).

Isadoralta tuli nyt myös uusi pronssinen poskipuna, joka sopii kesään.


Mitä mieltä olette kokoelmasta? 


Hinnat:
Grand Volume Lash Styler -ripsiväri, 9 ml, 21,90 eur
Grand Volume Lash Color -ripsiväri, 9 ml, 21,90 eur
Perfect Contour Kajal Waterproof, 1,2 g, 10,90 eur
Twist-up Lip Balm SPF 15, 3,5 g, 14,50 eur
Ultra Matt Liquid Lipstick, 7 ml, 13,90 eur
Perfect Blush -poskipuna, 4,5 g, 14,50 eur
Wonder Nail -kynsilakka, 6 ml, 8,90 eurNäytteitä 

6 kommenttia:

 1. Tää täti tykkää sinisestä<3 Musta tuo kirkas sininen on aivan fantastinen sävy<3 Käytän muutenkin paljon sinistä silmissä, niin noita aion kyllä hommata;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Kirkas sininen sävy Aquatic on tosi kiva. Jopa perheen miesväki huomasi siniset ripseni :). Hauska uutuus, sopii kesään. Sininen rajaus puolestaan sopii hyvin yhteen mustan ripsivärin kanssa, sekin raikastaa :)

   Poista
 2. Twist up Lip Balmit on ehdottomat suosikkini. :)

  VastaaPoista
 3. Upeita sävyjä, etenkin nuo kynsilakat houkuttelee :)

  VastaaPoista