Sivut

torstai 18. toukokuuta 2017

Mitä kannattaa laittaa meikin alle?Académie yllätti tänä keväänä uusilla tuotteilla, jotka pureutuvat meikin kestävyyteen, hyvää ihonhoitoa unohtamatta. Ajoitus vaikuttaa täydelliseltä, sillä kesä tuo mukanaan paljon juhlahumua ja lomareissuja eli tilanteita, joissa toivoo meikin kestävän. Sérum Éclat 8H lupaa karkoittaa väsymyksen merkit, kosteuttaa pitkäkestoisesti, antaa suojaa ilmansaasteilta ja silottaa ihoa sopivasti ennen meikkiä. Tuote myös pidentää meikin kestoa. Seerumi kannattaa levittää puhtaalle iholle aamuin illoin tähtäimessä kasvot, kaula ja dekolte.

 Seerumin päälle sopii Aquabaume Éclat -geelivoide, joka tasoittaa ihon väriä ja antaa samalla myös kaunista hehkua. Voide sisältää valoa heijastavia kapseleita, joiden tarkoitus on parantaa ihon väriä. Ihoni jää voiteen jäljiltä hieman nahkeaksi, joten meikkivoide levittyy päälle kuin unelma, helposti ja tasaisesti. Seerumi ja geelivoide, vaikuttavat niin toimivilta yhdessä, että en osaa kuvitella niitä erikseen. Ihosta tulee sileä, mattapintainen ja kaunis koko päiväksi. Kasvot näyttävät hoidetuilta ja jopa levänneiltä. Pintakuivuus katosi, ja tilalle tuli kiva pehmys. 
Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.
Seerumi on koostumukseltaan ohut vesimäinen geeli, jota on helppo annostella pumppupuollosta tippa kerrallaan. Neste levittyi iholle hyvin, jälkitunne on kosteutettu ja silkkinen. Hoitovoide viimeistelee tunteen. Tuotteissa on kevyt aprikoosin tuoksu, joka on varmasti monen mieleen.

Näiden kanssa on helppo tuntea olevansa huoliteltu koko päivän, kun meikki pysyy kauniisti paikoillaan, ja iho tuntuu sekä näyttää hoidetulta.  
Ihastuin, aivan mahtavat tuotteet meikin alle <3

Lisätietoa ja hinnat voi kurkata maahantuojan nettikaupasta.


Kaunista kevätpäivää :)
Näytteitä, mainoslinkki

6 kommenttia:

 1. Geelivoiteet on ihania. En tiedä johtuuko geelistä itsestään vai ainesosista, mutta geelivoiteet tuntuvat kosteuttavan todella hyvin, jopa paremmin kuin jotkut normikosteusvoiteet. Siltä ainakin tuntuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut saman, teho on pitkäkestoinen :)

   Poista
 2. Kun tekee hyvät pohjatyöt, meikki kestääkin paremmin :) Nämö vaikuttavat ihastuttavilta tuotteilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pohjatyöt täytyy tehdä kunnolla :). Näiden kanssa se oli helppoa ja kivaa.

   Poista