Sivut

torstai 13. heinäkuuta 2017

Jolie box Heinäkuu - pikana
Heinäkuun Jolie box tuli perille jo viikko sitten, mutta sen esitteleminen on edennyt tahmeasti. Laatikon sisältö oli tällä kertaa liian vaatimaton, niukka ja epäsopiva. En hyppinyt riemusta, vaikka joukossa oli myös yksi erittäin hyvä tuote. 
Kaksi täysikokoista tuotetta ei ilahduta, jos niille ei keksi mitään muuta käyttöä, kuin niiden lahjoittamisen eteenpäin. ALGAMARIS Fluide Après Soleil / After Sun jää todennäköisesti käyttämättä, sillä en varsinaisesti viihdy auringossa. Voisin tosin ajatella tätä ihan tavallisena vartalovoiteena, katsotaan. Voide tuoksuu miedosti kookokselta, koostumus on  ohut ja hyvin imeytyvä, joten laatu vaikuttaa olevan kohdallaan. Auringonpalvojelle tämä on kuitenkin löytö. Hinta Joliella on 19,90 eur.

Couleur Caramel Eye Liner on väriltään turkoosi, eli sopii mainiosti kesään. Mutta en parhaalla tahdollanikaan koe väriä omakseni. Olisin ottanut mielummin siniharmaan tai ruskean sävyn. Koostumus on vesiliukoinen. Hinta Joliella on 21,20 eur.
Heinäkuun paras tuote oli tällä kertaa Absolution Le Sérum Anti-Soif 20 ml -kosteuttava seerumi, joka on Jolien best seller-tuote. Koostumus on kevyt ja vesimäinen, sopii kaikille ihotyypeille. Aine viilentää, rauhoittaa ja tasapainoittaa ihoa, joten se sopii käytettäväksi auringonoton jälkeen. Tämä reilu näytekoko on arvoltaan lähes 20 euroa.

Mukana oli myös suuri Helixium crème exfoliant visage -näytepussi ja John Masters Organics body wash 30 ml


Mitä mieltä olette heinäkuusta? 
Entä boxin kallistumisesta? 
6 kk maksoi ennen 120 eur, nyt hinta on 139 eur.


Ostettu omalla rahalla.

6 kommenttia:

 1. Saattaa olla, että tuolla uudella hinnalla ei tule enää uudelleen tilattua.. Viime aikoina ei ehkä sisältökään ole niin super ollut, että olisi harmittanut kun tilaus on jäänyt tekemättä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 20 eur per boxi oli mielestäni sopiva hinta, korotuksen jälkeen n. 23,20-. Uskon, että korotus karkottaa tilaajia, harmi.. Minäkään en ehkä tilaa enää.

   Poista
 2. Harmi, että hinta nousi. Tä boxin ehdoton helmi oli toi algamaris, rakastan sitä ihan kroppavoiteena vaikka en aurinkoa palvoisikaan. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voide on ihana, niin käyttömukava että. Toimii myös tavallisena vartalovoiteena :)

   Poista
 3. Hinnan nousu on aina miinus, aika kova nousu vieläpä. Olen miettinyt Betty boxin vaihtamista, tosin vielä en tiedä mihin mutta mielenkiinnosta näitä vaihtoehtoja seuraan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vaihtoehto voisi olla myös rahan käyttäminen omiin kosmehankintoihin, 23 eurolla löytyy jo ihan hyviä tuotteita :). Jolie box -jaksoni jatkuu vielä pari kuukautta, ja jää todennäköisesti siihen.

   Poista