Sivut

sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Lumene Hehku ja Kuulas



Sain keväällä testiin uudistunutta Lumenea. Tuotteet istuvat mainiosti myös kesäiholle, joten ajattelin nostaa nämä esiin nyt. Oma ihoni on kesällä kaikkein helpoimmillaan, joten keskityn lähinnä kosteuttamiseen ja suojaamiseen. Kesä on todellakin ihoni paras vuodenaika, sen toivoisi jatkuvan pitkään. Oletteko huomanneet saman?

Lumene Hehku Heleyden Palauttava Syväkorjaava Päivävoide SK20
lupaa nimensä mukaisesti heleyttä ja syväkorjaavuutta, mukana on myös SK20 suojaa aurinkoa vastaan. Voide on suunnattu aikuiselle iholle, joka kaipaa lisäksi myös kiinteyttä. 





Olin uudistuksen suhteen todella utelias ja mielessäni pyöri monta kysymystä. Onko Lumene keksinyt jotain uutta ja mullistavaa? Mihin perustuu tuotteiden korkeampi hinta? Kannattiko uudistus ylipäätään?

 Hehku-voide vakuutti kuitenkin heti purkin avaamisen jälkeen. Se on taattua Lumene-laatua, joka toimii moitteettoman hyvin. Voide on koostumukseltaan kivan pehmeää ja hyvin imeytyvää. Tuoksu on ihanan mieto ja raikas. Voide jättää jälkeensä pehmeyttä, jonka päälle on helppoa levittää meikkivoide. Voide toimii hienosti aikuisella iholla, joten uskon aika monen jäävän koukkuun. Voide edustaa kevyttä ja toimivaa kesäkosmetiikkaa, joka antaa kunnon suojan aurinkoa vastaan. Todennäköisesti maksaisin tuotteesta ihan kiltisti sen reilu 30 euroa, tai vaihtoehtoisesti jäisin odottamaan sopivaa alennusta. Toivon olevani väärässä, mutta yli 30 euron hintalappu karsii varmasti ostajia, sillä Lumenea on totuttu ostamaan halvemmalla. Tuotteiden uudistaminen on kuitenkin kallis prosessi, joka tähtää yleensä myös parempiin tuotteisiin. Moni on myös jäänyt kaipaamaan vanhoja suosikkejaan, jotka katosivat uudistuksen mukana.




Hehku-voiteen kanssa voi halutessaan käyttää Lumene Kuulas Helyttävää ja Kiinteyttävää Tehohoitoa, joka lupaa parantaa ihon rakennetta eli silottaa, kiinteyttää ja heleyttää. Seerumi näyttää syötävän hyvältä, joten sitä katsellessa onkin varsin helppoa uskoa sen sisältävän mm. antioksidanttipitoista pohjoista puolukkauutetta, ravitsevia peptidejä, puhdasta pohjoista lähdevettä ja kaunistavia helmiäispigmenttejä.





Siistiä pumppupulloa on aina ilo käyttää. Aine on koostumukseltaan hieman geelimäistä, se levittyy iholle hyvin. Tämä on helppo välivaihe ennen hoitovoidetta etenkin tilanteessa, jossa iho tuntuu kaipaavan jotain enemmän. Tuotteeseen on saatu mahtumaan aimo annos käyttömukavuutta ja kauneutta, joten pullo ei varmasti jää käyttämättä. Ellen aivan väärin muista, niin hyvin samanlainen tuote on ollut valikoimassa ennenkin.



















Heleyttävä & kiint
Lumene Kuulas Silmänympärysvoide vaikuttaa hyvin perinteiseltä sekä ulkoasultaan että koostumuksetaan. Tuoksutonta voidetta voi käyttää aamuin illoin. Itse huomasin lähinnä kosteuttavan vaikutuksen.




Oletteko jo ostaneet uudistunutta Lumenea?
Mitä piditte?



15 kommenttia:

  1. Kuulas Beauty Illuminating on oma ehdoton suosikki, jonka vanhempaa versiotakin olen käyttänyt pullotolkulla, fantastinen suosikki ja ehdoton ykkönen Sisu-sarjan kanssa, Lumenen ihonhoitotuotteista.

    Ihanaa heinäkuun jatkoa Ninni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä. Kuulas Beauty Illuminating -tehohoito on monella tapaa tosi onnistunut :). Ehkä uudistus oli muutenkin ihan paikallaan, vaikka tunnenkin olevani vielä vähän hukassa nimien kanssa.

      Ja suloista suvea Tiia <3

      Poista
  2. Olen käyttänyt toistaiseksi eniten Lähde-sarjan tuotteita, joista osasta tykkään kovasti ja osa on aika perussettiä, ei mitään ihmeellistä. Olen käyttänyt myös joitakin uuden Klassikko-sarjan tuotteita, ja ne ovat minusta ilahduttavan hyviä verrattuna entiseen Klassikko-sarjaan. Hehkua ja Kuulasta en ole ostanut, mutta jonkin näytepussukan olen tainnut käyttää.
    Sun kuvat on todella upeita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monen lehden välissä on ollut Lumenen näytepussukoita, niitä on aina yhtä kiva tutkia. Lähde vaikuttaa hyvältä, ehkä ostan jotain siitä kokeiluun :)

      Poista
  3. Tuo seerumi on mun lemppari, Lumenen voiteet ei taas valitettavasti sovi omalle iholleni lainkaan, harmittaa koska rakastan niiden hinta/laatusuhdetta ja pakkauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ettet pääse kokeilemaan Lumenen voiteita. Tämä Hehku-voide oli yllättävän kiva :). Pidän Lumenen hinta-laatusuhdetta hyvänä, myös uudistuksen jälkeen.

      Poista
  4. Vielä en ole kokeillut uusia Lumenen tuotteita, kiinnostaisi mutta toisaalta uudet korkeammat hinnat vähän harmittavat. Olen myöskin hiukan pihalla noista nimistä ja eri sarjoista että mikä nyt oli millaiselle iholle tarkoitettu eli pientä muutosvastarintaa havaittavissa mulla :D

    Minttu/ lifeofmenta.wordpress.com

    VastaaPoista
  5. Kiva kuulla tästäkin tuotesarjasta enemmän. Oon ostanut paljonkin uutta Lumenea ja tätäkin sarjaa pari tuotetta.

    VastaaPoista
  6. Mulle ei oikein Lumenen ihonhoitotuotteet sovellu, ihoni reagoi näppylöimällä :P Haluaisin tykätä näistä, mutta ei, niin ei :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hyvä, että kuuntelet kiltisti omaa ihoasi :)

      Poista
  7. Toi seerumi on niin herkullisen näköinen ♡

    VastaaPoista
  8. Myönnän, että Lumenen tuotteet on jäänyt ostamatta uudistuksen myötä korkeamman hinnan vuoksi. Harmi sinänsä, koska joukossa on mielenkiintoisia tuotteita. Pitänee varmaan odotella hyviä alennusprosentteja.

    VastaaPoista