Sivut

maanantai 10. heinäkuuta 2017

Paco Rabanne Olympéa Intense
 Miten kuvailla tuoksua, joka ei ole sovi omaan käyttöön, mutta josta löytyy aineksia jonkun toisen lemppariksi? Siinäpä pulma, mutta yritän :)
Paco Rabanne Olympéa Intense EdP on luonteeltaan rohkea ja runsas tuoksujumalatar. Väittäisin, että kyseessä on vahvojen naisten intensiivinen tuoksu, joka osaa herättää huomiota monella tapaa. Pullo on ulkoasultaan erikoinen ja hurmaava, se erottuu edukseen kaupan testerihyllyssä. Antiikin klassiset muodot on tuotu hienosti tähän päivään. Ruusukulta yhdistyy upeasti meripihkaan, joka tekee korkista erityisen kauniin. 
Oletteko samaa mieltä?

Pulloa on voinut ostaa maaliskuusta lähtien, mutta sopiiko näin runsas tuoksu kesään? Tämän aika on kyllä vasta syksyllä ilmojen viiletessä. Tuoksu on luonteeltaan voimakas ja kestävä, enemmän juuri iltatuoksu.

Omaan nenääni nousee vahvana etenkin pehmeä ambra, joten tuoksu on lämmin, ehkä jopa hieman itämaiseen tapaan. Toiseelta tästä löytyy myös kiva suolainen ja merellinen vivahde. Mukana on lisäksi vaniljaa, valkopippuria, appelsiinipuun- ja greipin kukkaa sekä myskiä. Vanilja nousee esiin hyvin ja tuo mukanaan ihanaa makeutta.

Tuoksu on parhaimmillaan pieninä annoksina, näin tuoksujälki yllättää ihanuudellaan.

Oletteko tuoksutelleet jo tämän? Tai edeltäjän? 
Pidättekö ylipäätään runsaista tuoksuista? 

 Näyte

7 kommenttia:

 1. Mulla oli testeri tästä ja tykkäsin. Oli vähän mun oloinen. Olen ollut ilman hajuvettä puolisen vuotta, kun olen vain etsinyt juuri sitä oikeaa. Mutta koska en ollut 100 % varma, niin vielä tämä ei ole tietään hyllyyni löytänyt. Mutta ehkä tosiaan sitten, kun syksy saapuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on upea tuoksu, mutta omaan makuuni liian runsas. Ehkä syksyn viileys tarjoaa tälle uuden tilaisuuden :)

   Poista
 2. Rabannet on ihania, mutta tosiaan niin voimakkaita, että mä käytän näitä niin, että suihkautan ilmaan ja kävelen läpi. Suoraan iholle suihkutettuna jotenkin todella kaikki aistit täyttäviä tuoksuja, mut ali kävelemällä ne leijuu just sopivasti vienosti omassa nenässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alikävely kuulostaa loistavalta idealta, sitä on pakko kokeilla :)

   Poista
 3. Jos ei tunnu syksylläkään omalta niin myytkö 😉
  Saattais olla mun tuoksuni...
  Minä muuten alikävelen tuoksut aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä voisi olla tuoksusi.. Sopiiko, että laitan viestiä pienen harkinnan jälkeen?

   Poista