Sivut

torstai 7. syyskuuta 2017

Clarins Graphik -syyskokoelma




Clarins Graphik -syyskokoelma sisältää vain kauniita ja pehmeitä sävyjä. Se on kuin villapaita, joka lämmittää ilmojen viiletessä. Meikit levittyvät hyvin ja kestävät kasvoilla koko päivän, oli sää kuinka kostea ja tuulinen tahansa. Eihän näitä voi kuin rakastaa.




No, nyt on kyllä ihana poskipuna. Clarins Blush Prodige hehkuu poskilla kauniisti ja on sävymaailmaltaan täydellinen. Golden Pink 09 on myynnissä vain tämän syyskauden, joten kannattaa olla nopea. Epäilen, ettei näitä riitä kaikille.




Clarins 4-colour Eye Shadow Palette -luomiväripaletti on nimeltään Forest. Paletti pitää sisällään kaksi vihreän sävyä,satiinin vaaleanvihreän ja helmiäispintaisen tummanvihreän. Lisäksi mukana on matta tummanharmaa ja vaalea satiini roosan sävy. Värinappeja voi käyttää sekä kuivana että kosteana näyttävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Valikoima on täydentynyt myös kahdella Matte Eye Colour luomuvärinapilla, jotka voi levittää luomelle sormin.Sävyinä ovat vaalea norsunluu ivory 9 ja upea yönsininen midnight blue 10. 

Vaadin yleensä paljon eyelinerilta, tussin kärjen pitää olla tarpeeksi napakka, jotta väri liukuu luomelle tasaisesti. Uusi Clarins Graphik Ink Liner -rajaustussi on käytössä mitä mainioin. Tussilla saa juuri niin ohutta tai paksua viivaa, kuin haluaa. Väri kestää mallikkaasti koko päivän. Intense black 01 on täyteläinen musta.





Clarins Jolie Rouge huulipunat ovat tunnetusti ihanan kermaisia. Väri suorastaan hehkuu huulilla. Syksyn uudet sävyt jäävät valikoimaan. Kolmikosta etenkin yksi saa sydämeni läpättämään, guova 756 on kaunis korallin sävyinen roosa (ylin kuvassa). Kaksi muuta ovat syvä punainen deep red 754 ja pehmeä roosa litchi 755.


Mitä mieltä olette Clarins syksystä?






 Hintoja:
Clarins Blush Prodige -poskipuna 43,60 eur
Clarins 4-Colour Eye Shadow Palette 52,25 eur
Clarins Matte Eye Colour -luomiväri 23,80 eur
 Clarins Graphik Ink Liner 1 ml 31,50 eur
Clarins Jolie Rouge huulipuna 27 eur
  




Näytteitä

11 kommenttia:

  1. Clarinsin meikit on vaan niin ihania! Laadukkaita ja pakkaukset on ihanan ylellisiä. Oih. Näistä houkuttelee poskipuna sekä huulipunat :)

    x Charlotta
    www.charlottaeve.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunista ja ylellistä kultaa, kukapa sitä voisi vastustaa :). Poskipuna hipoo täydellisyyttä.

      Poista
  2. Kaikki ihania, mutta tuo poskipuna on syyskokoelman kuningatar, rakastan sitä <3 Ihanaa päivää Ninni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan ihana :). Kaunista syyspäivää Tiia <3

      Poista
  3. Tää on upea kokoelma ja toi poskipuna on vain niin helmi. <3

    VastaaPoista
  4. Munkin mielestä poskipuna on ihan ykkönen näistä. Todella kaunis:) Palettikin on erittäin tyylikäs:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis ja kuultava poskipuna kultarasiassa hipoo täydellisyyttä. <3

      Poista
  5. Tuo poskipuna näyttää todella kauniilta ♡

    VastaaPoista