Sivut

perjantai 13. huhtikuuta 2018

Bette box Huhtikuu
Ihanaa, huhtikuun Bette box on onnellisesti perillä. Jännä nähdä, onko mukaan päässyt joku keväinen uutuustuote, vaikkapa kauniin raikas huulipuna tai ihoa hellivä kasvonaamio - ilahtuisin juuri nyt molemmista.
Rukoukseni kuultiin, sillä laatikosta pilkistää Talika Eye Therapy Patch Silmänympärysnaamio. Yleisvaikutelma näyttää muutenkin hyvältä, näitä on mukava lähteä tutkimaan tarkemmin. 
Lumene Nordic Chic CC Color Correcting Peitekynä on lähetyksen arvokkain tuote - ovh 15,90-. Kyniä on saatavilla kolmea eri sävyä - persikka, vihreä ja violetti. Minulle osui violetti, jonka on tarkoitus kirkastaa sameaa ihoa.


Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream Kosteusvoide sopii sekä kasvoille että vartalolle. Voide on hinnaltaan edullinen - 2,90 / 50 ml, mutta niin käyttömukava, että siihen on helppo ihastua. Kiva ja ajankohtainen lisä boxiin.

 Talikan silmänympärysnaamio silottaa, virkistää ja kosteuttaa. Tämä on todellinen tuhkimonaamio, joka pikakaunistaa silmänympärysihon vaikkapa ennen kevään juhlia. Lappujen vaikutusaika on pitkä (30min), ja samaa paria voi käyttää 3-4 kertaa. Tuotetta myydään kuuden kappaleen pakkauksissa, jonka ovh 43-, joten yksittäiskappaleen hinta kipuaa seitsemään euroon.

Oscar de la Renta Bella Blanca -tuoksunäyte oli myös ihana saada. Tuoksu oli itse asiassa tarttunut koko boxiin, joten lähetys tuoksui tällä kertaa erityisen hyvältä. 
Kaunis ja naisellinen kukkaistuoksu <3

Laatikosta löytyi myös uusi Schwarzkopf GOT2B Volumaniac Tyvikohotussuihke (ovh 5,95- / 150 ml) ja Ibero Luomiväriapplikaattorit (ovh 4,90- / 6 kpl). 


Kaiken kaikkiaan aika hyvä boxi, erityinen kiitos tulee uutuustuotteista. Tykkäsittekö?


Lisätietoa Bette boxista löytyy täältä.

Näyte.

1 kommentti:

  1. Sain saman boksin, mutta volyymi suihkeen tilalla kosteuttavan hiussuihkeen. Mulle tämä boksi oli aikamoinen pettymys. Juurikaan mikään muu ei innostanut kuin Lumenen color correcting kynä.

    VastaaPoista