Sivut

sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Onko mahdollista saada kaunis iho jo yhdellä hoitokerralla?
Olen ollut tämän kysymyksen äärellä niin monta kertaa, että vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä. Ehdottomasti voi, tarjolla on hyvin monenlaisia hoitoja, pitää vain osata päättää. Elämäni ensimmäinen kasvohoito oli rehellisesti sanottuna aika hirveä kokemus, mutta nyt tiedän, että toiveita saa, ja toki myös kannattaa esittää tarvittaessa vaikka hoidon joka vaiheessa. Valitse siis hoitola, jossa sinua kuunnellaan ja tunnet olevasi hyvissä käsissä.

Jos haluaa nähdä näkyviä tuloksia, niin esimerkiksi uusimmat Académien DERM ACTE -eksperttikuorinnat tarjoavat kosmetologien käyttöön dermatologisten kuorintojen tehokkuuden lempeällä otteella, ihoa ärsyttämättä. Tarjolla on ainakin kolme erilaista käsittelyä, joista jokainen löytää varmasti jotain omalle iholleen sopivaa. Oma valintani on Youth Peel 50%, joka kiinteyttää, uudistaa ja silottaa tehokkaasti aikuista ihoa. Eksperttikuorinta maksaa noin 75-90 euroa, ja sen puoleen voi kääntyä aina tarpeen mukaan, vaikka useita kertoja vuodessa. Sen voi tehdä myös sarjahoitona. En lähde avaamaan näitä hoitoja sen enempää, koska ne valitaan kuitenkin tapauskohtaisesti Académie -hoitolassa.

Kyseessä on siis erittäin tehokas hoito, joten ihon pitää olla täysin ehjä. Lisäksi iho täytyy suojata hyvin auringolta noin viikon ajan hoidon jälkeen. Tässä apuun rientävät sarjan omat tuotteet, Rèparateur Post-Peeling -hoitovoide ja UV Écran 365 Jours -citysuoja. Onneksi kosmetologin suorittamaan hoitoon kuuluu aina myös kotihoito-ohje, joten olemme turvallisissa käsissä.
 Rèparateur Post-Peeling -voide on täysin hajusteeton. Se rauhoittaa rasittunutta ihoa, ja toimii palauttavasti esim. kuorintojen, laserkäsittelyiden ja auringolle altistumisen jälkeen. Tuotetta käytetään aamuin illoin solujen uusiutumisprosessin ajan, eli 3-4 viikkoa. Hintaa 30 ml:n tuubilla on noin 50 eur.
UV Écran 365 Jours on mattapintainen voide, joka sisältää korkean suojakertoimen 50. Voide hidastaa ikääntymisen merkkejä ja ehkäisee ihon pigmenttimuutoksia. Tämä on loistava voide Suomen kesään, ja lähes välttämätön apu etelänlomilla. Käytän varmasti loppuun viimeistä pisaraa myöten, sillä voide on myös käyttömukava ja sujahtaa hyvin meikin alle. Tuoksu on tyypillinen Académie, eli tosi ihana. 
30 ml tuubi maksaa noin 55 eur.

Tästä tulikin mieleeni myös jalkahoito, jonka aika taitaa myös olla käsillä. Hoidot kauneushoitolassa ovat muuten aivan mahtavia lahjoja äitienpäivään, en tiedä mitään parempaa. :)
Näytteitä

3 kommenttia:

 1. Aurinkovoide alkoi kiinnostaa! Jättääkö se muuten valkoista sävyä kasvoille? Mulla on kokeilussa erään merkin voiteet jotka lupauksista huolimatta jättävät valkeaa sävyä kasvoille 😐

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UV Écran 365 Jours on valkoinen voide, mutta se levittyy lakanan valkealle iholleni niin ohuesti, ettei se juurikaan muuta ihoni sävyä valkoisemmaksi. Joten tämä asia ei jäänyt vaivaamaan. Minulla on tapana levittää päälle vielä meikkivoide. Olen käyttänyt myös muita samantapaisia sk50 voiteita, joten ymmärrän kuitenkin täysin mistä puhut. :)

   Poista
  2. Ja toivottavasti kirjoitat voiteestasi lisää..

   Hauskaa Vappua Salka <3

   Poista