Sivut

sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

3 uutta luonnonkosmetiikan aurinkovoidetta Madaralta





Mitä teidän alkukesäänne kuuluu? Minä olen nauttinut kesästä lähinnä puuhastelemalla kaikkea kivaa kotona ja mökillä, joten blogini on ollut täysin kesäterässä, pahoittelut siitä. Kesälomani alkaa vasta heinäkuussa, mutta olen tavoittanut superhyvän lomafiiliksen jo etuajassa, sen tekee tämä ihana valo ja lämpö. Aurinkovoiteitakin on ollut taas mukava testata, kun pilvettömällä taivaalla loistaa kaunis keltainen pallo.






nä kesänä minua on houkutellut erityisesti Madaran uudet aurinkosuojavoiteet, 
joita on kaikkiaan kolme erilaista.

Madara Plant Stem Cell Antioxidant Body Sunscreen SPF 30 lupaa käyttömukavuutta helposti levittyvän koostumuksen, läpinäkyvyyden ja hemmottelevan tuoksun muodossa. Voide sisältää mm. vadelmansiemenöljyä, E-vitamiinia ja runsaasti antioksidantteja sisältävää isoampiaisyrttiä. Incilistan kärjessä on ihoa hoitava aloe ja heti toisena sinkkioksidi, joka on fysikaalinen aurinkosuoja-aine. 

Suhtaudun aina pienellä varauksella fysikaalisiin aurinkosuojavoiteisiin, sillä voide voi pahimmassa tapauksessa sotkea vaatteet. Käyttömukavuus onkin aurinkovoiteen tärkeimpiä ominaisuuksia, kukapa haluaisi nähdä valkoisia sinkkioksiditahroja uudessa kesämekossaan. Madaran aurinkovoide toimii kuitenkin lupauksen mukaisesti eli levittyy ja imeytyy hyvin, ilman valkoisia tahroja. Iholle jää ihanan raikas tuoksu, siihen on selvästi panostettu.






Toisena minulla oli testissä  Madara Plant Stem Cell Age Defying SPF30, joka on kevyesti sävytetty aurinkovoide kasvoille. Voide levitetään suoraan puhtaalle iholle tai kevyen kosteusvoiteen päälle. Voiteen parasta antia on hoitavuus, sillä iho jää mukavan pehmeäksi ja kosteutetuksi. Heikkona kohtana on värisävy, joka oli vaalealle iholleni aivan liian tumma, joten lopputulos näytti kirjavalta. Hieman päivettyneellä iholla voide toimii varmasti hyvin, eli toivon käyttäväni tuubin loppuun kesän lopulla. Toivottavasti aurinkoa riittää siihen saakka.






Jos minulla olisi varaa vain yhteen uuteen aurinkotuotteeseen, niin ostaisin kuitenkin Madaran CC-voiteen. Madara Anti-Pollution CC Cream SPF 15 on nimittäin todellinen kesäihon sankari, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se on koostumukseltaan puolipeittävä, joten voide korjaa loistavasti ihon sävyvirheitä kuten punoitusta ja pigmenttiläiskiä. Pisteet tulee myös värisävyistä, joita on kaksi (light beige, medium beige), näistä vaaleampi istui iholleni hyvin, vaikka olenkin kalpeanaamojen sukua. Voidetta voi myös kerrostaa peittävämmäksi. Tuote on lisäksi niin hoitava, ettei sen alle tarvitse välttämättä laittaa mitään. Jep, voide vaikuttaa jo liiankin täydelliseltä, joten sen heikko kohta täytyy olla tuoksu, vaan eipäs olekaan. Tuoksu on niin hento, että kuvailisin sitä lähes olemattomaksi.

Madaran voiteita myy mm. Hyvinvoinnin tavaratalo
Hinnat liikkuvat 20-30 euron välimaastossa.  







Näytteitä, mainoslinkki.

4 kommenttia:

  1. Mä olen käyttänyt paljon tota City CC:ta meikittöminä päivinä, kun ei jaksa muuhun panostaa. Tekee kauniin pinnan iholle, vielä kun saisi siihen spf30, pääsisi varmasti mun kaikkien aikojen suosikki listalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on (ihme kyllä) riittänyt hyvin spf 15. Ihana tuote <3

      Poista
  2. Kiitos vinkeistä💕💕Kevyesti sävyttävä aurinkovoide kuulostaa hyvältä. Mukavaa viikkoa💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan :). Kaunista viikkoa Kristiina <3

      Poista