Sivut

torstai 22. marraskuuta 2018

Ecotools - jouluiset sivellinsetit


Onko EcoTools teille tuttu?  Olen käyttänyt sarjan siveltimiä jo vuosia, joten nyt lienee paikallaan kertoa teille syy siihen. Välineitä löytyy niin moneen lähtöön, että jokainen löytää niistä varmasti mieleisensä. Tuotteet ovat niin kestäviä ja sopuhintaisia, joten voisin kuvitella niiden olevan monelle suoranainen löytö.

Ekologisuus, laatu ja hyvä valikoima ovatkin EcoToolsin perusarvoja. Meikkisiveltimet ovat synteettistä karvaa, varsiosa on bambua. Olen huomannut, että välineet ovat tarpeeksi tukevia ja istuvat hyvin käteen, joten niitä on ilo käyttää. Kaunis puuvarsi kestää hyvin huoltoa, joten voin allekirjoittaa lupauksen pitkäikäisyydestä. Tuotteet on valmistettu lähes kokonaan kierrätysmateriaaleista tai luonnollisista raaka-aineista, joten EcoTools taitaa olla sivellinmarkkinoiden vihrein tuotemerkki. Sarja on myös vegaaninen.

Minulla on tapana säilyttää siveltimiä myyntipakkauksessa, näin ne pysyvät pölyltä (ja kissoilta) suojassa. Pakkaukset ovat suunniteltu käyttöä ajatellen, joten jopa se kaikkein yksinkertaisin muovikotelo toimii hyvin metallisesta puhumattakaan.

I need to start the day beautifully -lahjapakkaus sisältää perusvälineet jokaiseen päivään. Muistelen, että pakkaus maksaa reilu 20 euroa, joten tämä on kyllä superedullinen laatuunsa nähden.

 Sisältö:

1. Viistopäinen meikkivoidesivellin
2. Multitasking harja peitevoiteelle tai silmämeikin pohjustukseen
3. Defined crease -varjostussivellin silmämeikille
4. Viistopäinen rajaus ja kulmavärisivellin
5. Puuteri- tai poskipunasivellin
6. Säilytystarjotin

Warm winter glow beauty kit on kaunis kuparinvärinen metallirasia, joka sisältää neljän siveltimen lisäksi myös matkapeilin ja meikkisienen. Pakkaus maksaa hieman enemmän kuin edellinen, mutta hinta jää kuitenkin alle 30 euron.

Sisältö: 

1. Meikkivoidesivellin
2. Meikkisieni
3. Duoharjaksinen sivellin peitevoiteelle tai silmämeikille
4. Kaksipäinen silmämeikkisivellin 
5. Puuterisivellin
6. Matkapeili
7. Metallirasia
 

Yksi huolella valittu Ecotools -setti kestää vuosia, joten ostoksille pääsee harvoin. :)

Sarjaa myy ainakin Sokos ja Ruohonjuuri, 
netissä Hyvinvoinnin tavaratalo.Pr-näytteitä, mainoslinkki

4 kommenttia:

 1. Nää setit on tosi nättejä. Harmillisesti aina mukana joku sellainen sivellin, jota itse en lainkaan käyttäisi. :D Mutta kivoja lahja jollekin, jolla on huutava sivellinpula.^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siveltimiä pääsee ostamaan tosi harvoin, kaikki perusjutut kun on jo, mutta ihania lahjaideoita. :)

   Poista
 2. Ecotoolsin sivellinsetit on todella kivoja. Tuntuu, että niitä on jo moneen lähtöön. Yleensä niissä on minunkin mielestä yksi tai kaksi sellaista sivellintä, joille ei ihan hirveästi käyttöä löydy kuin hyvällä mielikuvituksella tai jollei ole jo ennestään sivellinvarastot täynnä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siveltimiä on todella monta erilaista, joten olen yleensä ostanut niitä yksittäin. Nämä setitkin on kyllä tosi kivoja. :)

   Poista