Sivut

sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Vaaleanpunaista luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle


Miltä kuulostaisi hennon vaaleanpunainen luonnonkosmetiikan kasvovoide, joka sisältää ruusuvettä, tattari- ja pellavansiemen uutteita sekä herkkää ihoa hellivää vaaleanpunaista savea?


Oma ihoni on herkkä muttei herkin mahdollinen, ihoni kaipaa kuitenkin kosteutta ja suojaa mm. kylmää vuodenaikaa vastaan, muuten kasvoni alkavat punoittaa ja ihon pinta kuivuu. Uusi Cattier Paris Brin de Douceur Soothing Day Cream on erittäin käyttömukava, herkän ihon päivävoide, joka sujahtaa hyvin myös meikin alle. Voide tuntuu kevyeltä ja imeytyy nopeasti, kosteuttava vaikutus on pitkäkestoinen. Voide on niin toimiva ja helppo, että ihastuin siihen jo ensikosketuksesta. Päivävoiteen on syytä toimia hyvin myös meikkivoiteen kanssa, muuten varhaisen työaamun tarkkaan mitoitettu aikataulu pettää ja pilaa pahimmassa tapauksessa koko päivän. Cattierin herkän ihon päivävoide selviytyi tehtävästä hyvin, sillä ihon pinnalle ei jäänyt meikkiä pilaavaa kalvoa tai rasvaa.


Päivävoiteen alle voi halutessaan laittaa vielä ihoa rauhoittavan seerumin, joka vähentää kiristävää tunnetta ja punoituista. Cattier Paris Philtre Exquis Gentle Soothing serum rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja kaupan päälle tulee vielä kaunista hehkua, kosteutta ja hyvinvointia. Seerumi on lisäksi hypoallergeeninen. Kannattaako siis yhden tuotteen sijaan ostaakin kaksi?


Sitä kannattaa todella harkita, sillä tuotteet ovat samaa perhettä, joten ainesosaluettelot ovat hyvin samanlaiset, mutta seerumi on toki nestemäisempää. Huomasin käytössä, että kahden tuotteen kombo kosteuttaa paljon paremmin kun pelkkä voide, tämä ei kylläkään ollut yllätys. Voide lukitsee nestemäisen seerumin iholle, ja lopputulos on kauniin heleä. Tuotteiden kerrostaminen todella palkitsee. Molemmat ovat myös lähes tuoksuttomia. Tuotteet maksavat noin 30 euroa kappale (voiteen koko on 50 ml, seerumin 30 ml). Cattier Parisia myy mm. Hyvinvoinnin tavaratalo*.Nämä ovat niitä arjen pieniä, mutta tarpeellisia iloja. :)

 
Tuotenäytteitä. Mainoslinkki*

2 kommenttia:

  1. Mun ensikoketus Cattieriin oli vaikea, kokeilin misellivettä, josta en edelleenkään pidä. Mutta sitten löysin savinaamiot ja myös nämä herkän ihon tuotteet vaikuttavat kivoilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cattier käyttää hyvin savea raaka-aineena, uskon sen olevan monen mainion tuotteeen salaisuus :)

      Poista