Sivut

torstai 8. marraskuuta 2018

Ted’s Grooming Room - laadukas lahjavinkki miehelle
Lahjan ostaminen miehelle voi olla tosi vaikeaa, eikös? Jos miestä kiinnostaa laadukas kosmetiikka, niin Ted Bakerin Ted's Grooming Room voisi olla se juttu. Kasvojen-, parran ja hiustenhoitotuotteita on kaikkiaan seitsemän, meillä on testattu niistä kahta blogiin saatua. Sarjan inspiraationa on käytetty alkuperäistä turkkilaista parranajorituaalia ja luonnon omia tehoaineita.


Parrakkaan miehen valinta on Hair & Beard Shampoo, jonka sisältämä aloe vera- ja kuminansiemenuute hoitaa partaa ja tasapainottaa hiuspohjaa. Mukana on myös yerba mate -uutetta, joka stimuloi hiuspohjan mikroverenkiertoa. 

Mieheni lähti tähän testiin mielellään - ei tarvinnut pakottaa :). Hän piti siististä pumppupullosta, joka toimi hyvin jopa suihkunkosteiden käsien kanssa. Tuoksu olisi kuulemma parempi hieman miedompana, mutta meni hyvin näinkin. Pesun jälkeen hiuksiin jäi mielestäni lämmin, hieman itämainen tuoksu, hiukset olivat myös mukavan pehmeät jopa ilman hoitoainetta, karhea partakin tuntui käteen paremmalta pesun jälkeen. Pumppupullo 300 ml maksaa 24,90 €.


Hair Mud - mattavaha pitää hiussuortuvat paikoillaan koko päivän. Vahaa voi myös uudelleen muotoilla päivän mittaan. Ainesosaluettelosta löytyy mm. hiusta suojaavaa kuminasiemenuutetta ja pehmentävää oliiviöljyä. 
Purkki 100 g maksaa 19,90 €, ja riittää pitkään.

Sarjaa myy Stockmann- ja Sokos-tavaratalot, Sokos Emotion- sekä Ego-myymälät.

Sopiva lahja isänpäivään?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti